Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Toms Twin » She's like an angel

Toms Twin

9 dec 2009 - 18:21

1169

13

687



She's like an angel

Mijn grijns wordt groter bij het zien van Reas opgezette ogen. Haar mond hangt scheef open en haar hele lichaam is verstijfd. Dit is zo geweldig. Niet vaak heb ik Rea zo hard te grazen kunnen nemen als nu. En het leukste van al is: ze mag niet weigeren. Maar waarschijnlijk gaat ze het toch wel proberen.
Verdomme, Tom, verzin eens wat anders! Zelfs í­k ben niet zo gruwelijk! sputtert ze tegen.
Nope, mijn besluit staat vast. Nou, opschieten. We gaan namelijk vanavond al weg.
Hell no! Waar is de tijd van besef gebleven, het mentaal tot me door laten dringen, al die shit?!
Rea! Met veel moeite probeer ik haar streng aan te kijken. Bill grinnikt op de achtergrond en Evelyn kijkt een beetje verbaasd toe. Eefje, wil jij zo lief zijn om haar te helpen? Als we het haar alleen laten doen, dan denk ik dat we overmorgen nog niet weg zijn. Ze knikt met een glimlach.

Evelyn.
Ga maar hier zitten. Ik wijs naar het bed. Rea gaat languit op haar rug liggen. Trilt met haar benen, waarvan de voeten nog net de grond reiken. Speelt, naar mijn mening ietwat nerveus, met haar paardenstaart.
Zachtjes zucht ik. Waarom werd het ook alweer aan mij gevraagd? Als of Bill niet kan helpen! Ik voel me namelijk nog steeds een beetje ongemakkelijk bij haar sinds de voorval die avond. Elk detail staat in mijn geheugen gegrift, jammer genoeg. En Tom? Die kijkt me telkens aan met van die ogen. Ze lijken me te ondervragen, maar ik durf niet te antwoorden.
Zeg even dat jullie onder één hoedje spelen en dat dit één grote grap is. Rea komt zeurderig omhoog en kijk me recht in de ogen aan. Ik slik. Is het bijna mogelijk om donkerdere ogen te hebben dan Tom, of Bill? -Dan vergeef ik het jullie nog.
Sorry, ik weet niets van de grap. Uit een lade onderin de kast gris ik een BH vandaan. Wil je deze alsjeblieft aantrekken?
Verbaasd kijkt ze er naar. Wat is dit?
Een BH? Dom kijk ik haar aan.
Youre serious? Verbaasd houdt ze de twee cups vast.
Ja. Kom op, je kent toch wel zon BH?
Nee, antwoordt ze kort en speelt er wat mee. Ik gris het uit haar hand.
Hup, kleed je om. Zuchtend trekt ze haar joggingbroek uit. Grinnikend kijk ik naar haar te grote Adidas trui die om haar bovenbenen gehuld zit. Haar trui wordt over haar hoofd getrokken. Met een rood gezicht kijk ik weg.
Wat?
Je hebt geen BH aan, murmel ik beschamend.
So? Dat heb ik nooit. Minstens een topje er overheen. Ik vind het maar van die ondingen. Nerveus kijk ik haar terug aan en zie dat ze grijnst. Damn, wees nou niet zoals Tom! Maar ik wel weet wat van die dingen, ik haak ze vaak genoeg los, maar dan bij andere. Meestal hebben ze toch bandjes of iets dergelijks?
Dit zijn zelfklevende cups. Dat heb je nodig voor dit kleedje. Uit de kast haal ik een jurkje te voorschijn. De rug is namelijk helemaal open en dan je BH zien is niet zo mooi. Ongegeneerd staat ze nog steeds in een lange boxers met een bloot bovenlijf. Dit keer met open mond. Ikzelf heb moeite om haar lichaam niet te inspecteren. Het vraagt gewoon om bekeken te worden!
Rea heeft haar mond gehouden en is nu bezig om te kijken hoe die cups werken. Zonder betrapt te worden bekijk ik haar. Aan haar bouw te zien, die ik voor het eerst zie door al die grote kledij, heeft ze niet echt vrouwelijke vormen. Haar kuiten en bovenbenen zijn opgezet door spieren. Geen vet dat afgekneld zit door het elastiek van haar boksershort. Ronde borsten die geen BH nodig lijken te hebben. Heeft ze plastichechirurgie gedaan?!
Hey, ik snap die dingen echt niet! Kan je mij helpen? Ze draait zich naar mij toe. Mijn ogen worden gelijk vastgezogen naar haar buik. Ze heeft for Gods sake een six-pack! En het staat haar.. Verdomme! De blokjes lopen mooi af naar beneden tot twee lijnen die haar bokser in verdwijnen. Hallo?
Ja, natuurlijk. Euhm.. stamel ik en stap op haar af. Ze overhandigd mij de cups. Als je je borst pakt, dan plaats je de cup er onder en stop je er alles goed in en drukt het wat aan. Ik probeer het voor te doen met mijn borst.
Kan jij het niet doen? Ik snap er echt niets van. Schijnheilig kijkt ze mij aan, met een lichtgevormde grijns.
Ik slik. Moet dit echt? Twijfelend stap ik wat dichter op haar af. Mijn ademhaling is plots stukken beter te horen. Licht trillend plaats ik de eerste cup onder haar borst, probeer het zo min mogelijk aan te raken. Mijn vingertoppen strijken dan toch zachtjes over haar warme borst.
Ik help wel. Ze lift haar borsten op. Vliegensvlug druk ik de cup goed tegen haar huid, pad de andere cup en doe hetzelfde. Met zwetende handen zucht ik opgelucht. Die dingen zitten verrot, mompelt ze tegen zichzelf en drukt wat tegen de push-up cups. Mijn borsten lijken er niet in te passen?
Verlegen kijk ik haar aan. Je hebt ook een grotere cup, fluister ik. Zeker een volle C. Gefascineerd bekijk ik haar gepushte borsten. Het witte steentje van haar dermal glimt er mooi tussen.
O.
Met een kloppend hart in mijn keel pak ik een kant slipje in het zwart. Zou je deze ook willen aantrekken? Zon short staat niet echt bij een jurk. Ze knikt en neemt het lapje stof over en trek vervolgens zo haar short uit. Gott, Eef, dat had je kunnen weten! Dat kind schaamt zich nergens voor, volgens mij.
Dit ding snijdt in je bilnaad! Geïrriteerd probeert ze het stofje goed te trekken. Dit is toch geen ondergoed? Het verbergt gewoon.. niets! Ze heeft gelijk. Starend bekijk ik haar bovenbenen die nu perfect te zien zijn. De mooie lijnen onderin haar buik zijn nu nog meer te bewonderen en haar buikspieren blijven verrukkelijk. Is ze een atleet?
Trek nou maar het jurkje aan, zucht ik en werp het in haar armen. Voor het eerst keert ze zich naar mij toe om het jurkje op bed te leggen en dan goed in handen te nemen. Mijn mond slaat open. Twee prachtige vleugels komen uit haar schouders, liggen mooi op haar rug en enkele veren op haar kont. Dit is de mooiste en grootste tatoeage die ik ooit heb gezien!
Het jurkje vloeit over haar lichaam heen. Zonder te aarzelen knoop ik de touwtjes vast om haar nek en trek het jurkje nog wat goed recht. Haar open rug is prachtig. Vooral die vleugels maken het betoverend. Ze draait zich naar mij om. Daar trek ik ook nog even alles goed zodat er geen BH te zien is.
Ik voel me een travestiet hier in. Ik kijk haar verbaasd aan. Wat?
Moet jij je niet eerder een travestiet voelen met al die mannenkleding?
Nee.
Oké.

Tom.
Hoe lang duurt het nog? We zijn al een uur verder!
We komen al!
Een deur knalt dicht.


Reacties:

1 2 3

BliebX
BliebX zei op 11 dec 2009 - 0:30:
Geweldig verhaal ^^
Ik zie ook echt alles zo voor mij o.o
naiz

weiteren =D


Rianne
Rianne zei op 10 dec 2009 - 21:19:
Gweeldig
Dit is echt een prachtig verhaal. Het begint heel rustig, en gewoon. En dan later blijkt het zich te ontvouwen in allemaal verschillende gevoelens. Waar je in het begin nog denkt dat Tom en Rea iets met elkaar lijken te hebben, lijkt dat nu absoluut niet meer het geval. Evelyn lijkt Rea juist aantrekkelijk te vinden. Ik ben benieuwd naar hoe ze zich hieruit gaan redden, en wat er gaat gebeuren. Dit verhaal draait eigenlijk niet om de personen zelf. Het zou net zo goed geen Tokio Hotel kunnen zijn. Dit draait om gevoelens in het algemeen, waar je je zo goed in kunt inleven. Dit is echt goed.

<3


sprotje4
sprotje4 zei op 10 dec 2009 - 18:57:
weiteren


adelain
adelain zei op 10 dec 2009 - 8:50:
YAAAY Rea met vrouwenkleding whaha ik blijf het leuk vinden.
* ugh en toch heb ik dan wat medelijden met Rea...*

Evelyn gaat Rea echt leuk vinden: mr ik denk eerder door de té grote vergelijking met Tom.

Die tattoe is trouwens gaaf: (wat zal ze daar lang last van hebben gehad!!!)

enenen tis heel grappig. jij hebt maar 2 woorden nodig voor een reactie om te laten weten dat je verder bent. geniaal! tis dus te merken dat velen erg gek zijn op dit verhaal.

mr mn reactie word te lang.

Liefteren!


MariTom
MariTom zei op 9 dec 2009 - 21:00:
Die tattoo is vet nice Ãâ
Oehw, en ik vind het ook echt iets voor Rea x'D

Aawh, dit stukje is echt zo melig. Rea die geen enkele schaamte kent x'D
En Evelyn heeft natuurlijk geen idee hoe ze daar mee om moet gaan, like, Rea lijkt op Tom ^^

Oehw.Ik hou van dit verhala<3