Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Twilight » Secrets » Hoofdstuk 4

Secrets

9 dec 2009 - 23:46

928

3

209



Hoofdstuk 4

Ik rende zo hard ik kon en zonder te vallen naar de deur. Ik trok de deur open en toen stond hij daar, in een net pak. Hij zag er beeldschoon uit. Ik plantte drie kussen op zijn wangen maar meteen daarna drukte hij zijn warme lippen op de mijne.
"J.." kwam er alleen uit mijn mond. Ik duwde hem van me af. "Jacob, mijn ouders kunnen elk moment binnen komen, niet echt een eerste goede indruk, he?" vroeg ik met een lach. Hij begon ook te lachen en gaf me een stevige knuffel.
"Kom," zei ik, terwijl ik zijn hand vast pakte en hem mee sleurde. "Mam, pap, dit is Jacob," zei ik trots en ik duwde hem naar voren.
"Hallo Jacob, leuk om je eindelijk eens te ontmoeten. Ik ben eric en de vrouw naast mij is Anita," zei mijn vader met een glimlach en hij schudde Jacob's hand. Jacob glimlachte warm en gaf ook mijn moeder een hand. Ineens hoorde ik ergens gebonk van wegkomen en vier paar voeten die de trap kwamen afrennen. Oh nee he. Michel komt er ook aan, mijn geweldige broertje, ahum. Voor ik het wist stonden Kathy en Michel voor mijn neus met allebei een big smile op hun gezicht. Oh my god, nu gaat het komen.
"Ben jij Laura's vriendje?" vroeg Michel nieuwsgierig terwijl hij in Jacobs buik porde.
"Mich.." begon ik waarschuwend. Jacob schoot in de lach en wenkte me dat het niets uitmaakte. Ik zuchtte. "Dit is dus mijn broertje Michel," zei ik met tegenzin. Jacob probeerde Michel een hand te geven maar Michel maakte er een box van.
"Yo man!" riep hij stoer waarna hij zijn armen stoer in elkaar vouwde. Hij sprong een beetje op en neer en struikelde wat ik niet gek vond. Alle kleren die hij droeg waren mega groot, van alles had hij minstens een XXL. Zijn broek hing halverwege zijn knieën en het vest wat hij aan had kwam over zijn kruis. Laten we het maar niet over zijn pet hebben, het was echt een wonder dat hij kon zien waar hij liep. Ik betwijfelde of hij Jacob kon aankijken.
"Dit is dus mijn broertje, Michel," wist ik nog uit mijn mond te persen. Ik zag dat Kathy me verontwaardigd aan keek. "Oh ja, dit is mijn grote zus, Kathy," vervolgde ik terwijl ik mijn blik weer op Jacob richtte. Ze schudden elkaar de hand en Jacob zei ook zijn naam.
"Laura," fluisterde Kathy.
"Ja?" fluisterde ik terug.
"Hij is lekker, man," fluisterde ze terug. Ik lachtte.
"Hij is van mij, keep your hands off," gaf ik als antwoord en ik knipoogde. "Mam, pap, Michel en Kathy," zei ik plechtig. "Wij vluchten nu naar boven, mochten wij nodig zijn, dan kun je kloppen op de deur of via het raam naar binnen klimmen," vervolgde ik plechtig. Ik keek Jacob nog even aan, greep hem bij zijn hand en trok hem mee naar boven. Eenmaal in mijn kamer gooide ik de deur dicht en draaide ik me weer om.
"Pff, daar ben ik ook weer vanaf," zuchtte ik opgelucht. Jacob was ondertussen op mijn bed gaan zitten en keek hij me met een grote grijns aan.

Langzaam ging ik bij Jacob op bed zitten en dacht even goed na.
"Oei, ik hoor je hersens kraken," zei Jacob spottend. Ik keek op en zag zijn stralende lach.
"Hou je mond toch jij!" riep ik nep verontwaardigd uit. Hij trok een pruillipje. "Ik ben aan het bedenken welke film we gaan kijken," zei ik droog.
"En, weet je al welke?" vroeg hij met een grijns.
"Ik zat aan Interview with the vampire te denken," zei ik heel serieus. Even dacht ik dat Jacob gespannen werd, maar ik bleek het toch mis te hebben. "Wil je die niet zien?" vroeg ik verbaasd.
"Oh, jawel hoor, maar ik wist niet dat jij van dat soort films hielt," zei hij. Ik lachtte en liep naar de tv. Snel drukte ik de tv aan en de dvd-speler. Ik rommelde wat in de kast, haalde er een dvd uit en stapte die in de dvd-speler. Ik plofte weer naast Jacob neer.
"Oh nee, he," zuchtte ik. Zonder antwoord te geven op Jacob's blik stond ik op, maar net iets té snel. Ik struikelde over de bedrand heen en kwam op de kop op de grond terecht. Damn, heb ik wel weer. Ik wrijf over de pijnlijke plek op mijn hoofd.
"Eh.. gaat het?" vroeg Jacob bezorgt terwijl hij ondersteboven op het bed hing om mij aan te kijken. Ik gaf hem een speelde klap tegen zijn hoofd en klom overeind.
"Met mij altijd, dat weet je toch!" riep ik uit terwijl ik mijn hoofd voelde bonken. Ik pakte het kastje van de tv en plofte nu goed naast Jacob neer. Snel toetste ik een paar knoppen in en begon de film. Ik nestelde me lekker warm in Jacob's armen en staarde naar de film. Een mannenstem begon een heel verhaal te vertellen over zijn leven en hoe zielig hij wel niet was. Hoe erg hij naar de dood verlangde. Toen hij eenmaal de kans kreeg om dood te gaan, wou hij helemaal niet dood en werd hij een vampier. Hij vermoordde bijna een meisje en toen was mijn concentratie weg. Ik keek hoe Jacob reageerde op de film. Hij lachte, schudde vaag zijn hoofd en af en toe bewogen zijn lippen zachtjes op en neer. Ik verzette me zodat ik op ooghoogte met hem was maar hij merkte nog steeds niets. Ik gaf hem een heel onschuldig kusje op zijn wang en hij sprong een meter de lucht in.
"Jacob, zo eng ben ik toch niet?" vroeg ik met puppy ogen.


Reacties:


RNN
RNN zei op 6 juni 2010 - 12:38:
haha, dat laatste stuk
i want more


MyReflection
MyReflection zei op 11 dec 2009 - 13:23:
Ik gaf hem een heel onschuldig kusje op zijn wang en hij sprong een meter de lucht in.
"Jacob, zo eng ben ik toch niet?" vroeg ik met puppy ogen.


Bij dit stukje schoot ik echt in de lach.

Je schrijft echt een geweldig goed verhaal.
Laat me please weten wanneer je verder bent,
xx


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 10 dec 2009 - 0:46:
mwhahaha XD echt droog dta laatste stukje XD mwhaha XD naja snel verder xoxo linsoo <3<3