Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » DNAngel » ¤Hero In Disguise¤ {Afgelopen} » Creepy Little Old People ¤8¤

¤Hero In Disguise¤ {Afgelopen}

26 maart 2011 - 19:42

606

1

271



Creepy Little Old People ¤8¤

een klein stukje is Daisuke verandert, hij krijgt zijn gevoel weer terug. Maar wie is deze oude man? interessant is hij in ieder geval

‘Daisuke! Waar bleef je al die tijd? Ik maakte me zorgen om je!’ zei de moeder van Daisuke zodra hij de deur had gesloten.
‘Ik moest nablijven, Krad kwam gezellig langs en had een rotzooi van het lokaal gemaakt, ik kreeg de schuld’ Legde Daisuke kalm uit en hij vertrok naar boven, ‘Af en toe maak ik me heel erg zorgen om je lieverd..’ Hoorde hij zijn moeder fluisteren.
Niet dat ook nog erbij! Eerst die Risa en Riku die door hem gewond waren geraakt, zo niet fysiek, dan wel psychisch, en nu ook nog zijn moeder die met de medelijden-aanpak begon!
Daisuke gromde en gooide zich op het bed.
zorgen om Riku en Risa?’ vroeg Dark, sympatie klonk in zijn stem, en een poos lang bleef het stil totdat Daisuke zijn armen over zijn gezicht heen gooide en zachtjes fluisterde, ‘Het gaat gewoon fout…’
Dark was overdondert, dit was de eerste keer dat Daisuke toegaf dat hij fout bezig was! Als hij het nu verpestte dan zou Daisuke nooit meer teruggaan naar zijn oude zelf, maar hij kon niet voor Daisuke beslissen wat hij moest doen, dat moest hij zelf proberen.
Wat wil je doen?’ leek de beste vraag en de stilte hervatte zich.
‘Niks..’ Mompelde Daisuke terug, hij moest het overdenken, kijken wat zijn opties waren, en daaruit de beste uitkiezen. ‘ik spreek je hier morgen nog wel over’ eindigde hij en duwde zich van zijn bed af waarna hij beneden ging eten.

Zijn moeder was al lichtjes verbaasd dat Daisuke mee ging eten, maar toen hij voor de verandering ook nog luisterde naar de missie van de avond kreeg ze al het vermoeden dat er iets mis was, ernaar vragen durfde ze niet, maar ze zou hem zeker in de gaten houden voor zover dat kon.

Dark, ik ga je dit keer maar niet vertellen om op te schieten, het is morgen zaterdag, ik slaap uit!’ meldde Daisuke, en hij keek stil toe hoe Dark sluw naar binnen sloop bij een miljonair, hij had een schilderij dat gestolen moest worden.
Een waarschuwing vooraf was aan de politie gestuurd, en de krant had het meteen als voorpagina nieuws gezet.
Alles was gegaan zoals normaal, maar er was één ding anders. Er was nergens politie te bekennen.
Fans van Dark stonden om het hek van het enorme huis te juichen en wachten tot hun grote held zou komen, helaas voor hun was Dark allang binnen.
En waar gingen we precies heen?’ verzuchtte Dark toen hij de enorme gang zat met veels te veel zijgangen, ‘Hoe vind deze gozer ooit de wc!’ klaagde hij verder en hoorde Daisuke kwaadaardig grinniken ‘succes ermee!’ mompelde hij en het werd weer stil, tenminste, op een klein ruisend geluidje na.
Dark, luister eens’ fluisterde Daisuke vlug en Dark spitste zijn oren, ‘wat is dat?’ fluisterde hij tegen zichzelf, niet echt een antwoord terug verwachtend.
‘Is het de politie…?’ Hoorde Dark plotseling een stem achter zich, hij draaide zich vlug om met een veer in zijn hand, maar voor hem stond niet Krad zoals verwacht, het was een oude man met een ochtendjas aan die over de vloer sleepte.
‘Goedenavond jongeman’ zei de man en hij knikte lichtjes naar Dark, ‘Ik zie dat je hier bent om mijn schilderij mee te nemen? Volg mij ik breng je erheen’ vervolgde hij en hij wenkte Dark om hem te volgen.
Was dit de bewoner van het huis? Of was het misschien een valstrik van Satoshi? In dat geval was het niet slim om te volgen.
Maar als het een valstrik zou zijn geweest hadden ze hem allang gevangen kunnen nemen, dan moest het bijna de bewoner wel zijn!
Maar welke bewoner gaat nou bewust een inbreker helpen een duur schilderij te stelen?


Reacties:


BAM
BAM zei op 26 maart 2011 - 19:40:
hmmm

het valt me op dat je soms Krad schrijft als er Dark moet staan... best verwarrend