Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Toms Twin » Hot like a Fireball

Toms Twin

11 dec 2009 - 10:15

1476

12

626



Hot like a Fireball

Evelyn springt als eerste de trap af. Ze heeft een wit, strapless jurkje aan wat haar super schattig staat. Haar armen omhelzen mij. Ik knuffel terug en geef een kus op haar haar.
Over de schouder van Evelyn kijk ik naar de trap. Twee voeten in zwarte pumps komen naar beneden. Benen in een glanzende en naturelle panty volgen. Om haar bovenbenen en kont zit een strakke band van de jurk. De rest valt met plooien om haar lichaam. Met gestokte adem bekijk ik het halterjurkje die haar borsten, buik en piercings perfect showen. Haar gebronsde huid past mooi bij het licht zalmkleurige jurkje, het neigt een beetje naar oudroze.
Wilde lokken, sommige gekruld, liggen deels over haar borsten deels op haar rug. Op haar sleutelbenen ligt een glitterende ketting van diamantjes.
Ik kijk in haar ogen. Het lijkt een slag in mijn gezicht. Haar wimpers zijn lang en vol door de mascara. Dikke lijnen van eyeliner in de buitenhoeken van haar ogen. Onder haar ogen een gouden potloodlijn en onder haar wenkbrauwen gouden glitters die iets uitgeveegd zijn richting haar slapen. Haar op elkaar geperste lippen hebben een naturelle lipglos op. Om haar lip zit geen hoefijzertje meer, maar een lief, klein, wit diamantje. De rest van haar zichtbare piercings zijn ook witte diamantjes.
Ze is oogstrelend.
Wauw, nieuw jurkje, Eef? Die ken ik nog niet! Doelend op het jurkje die Rea aan heeft.
Het typische antwoord van Bill dringt niet eens tot me door. Ik blijf haar aanstaren tot dat ze terug kijkt. Waar is Rea gebleven? Ik kijk in de ogen van een verlegen meisje, in plaats van een chick die haar mond altijd paraat heeft.
Evelyn was al uit mijn omarming gestapt en wacht af wat ik ga zeggen.
Uhm, dat heb je goed gedaan, Lyn. Jullie zien er mooi uit, zeg ik nonchalant mogelijk. Zullen we?

De hele rit waren we wat stil. Meer Rea en ik. Evelyn en Bill waren druk in gesprek over de succesvolle metamorfose. We staan nu voor REX. Een leuke club die een terras, lounge en boven een dansgedeelte heeft. Helemaal boven is een VIP ruimte voor rijke of beroemdheden. Vanzelfsprekend gaan we daar gelijk heen.
Ik moet het blijkbaar hiermee doen, wie gaat er dansen?! Rea lijkt zichzelf weer terug te vinden en grijnst mijn kant op.
Dan moeten we een etage naar beneden, ik wil nog leven.
Ik ga wel mee, oppert Evelyn. Ik bekijk hoe twee ruggen verdwijnen. Reas lange haren bedekken haar hele rug. Evelyns haar gaat net voorbij haar schouders.
Volgens mij ben jij helemaal van je stuk geslagen. Bill port tegen mijn bovenarm. Verward kijk ik hem aan. Ik heb nog gelijk ook! kirt hij vrolijk en klapt in zijn handen. Ze heeft gewoon je adem weggenomen.
Niet! sis ik en sta op om drank te bestellen. Een bar van veel glas, spiegels en goud staat in het midden van de VIP ruimte. Mag ik vier shotjes Goldstrike? De man knikt en haalt de likeurfles te voorschijn en schenkt de kleine glazen vol. Bedankt! Ik geef de man tien euro en zeg dat het zo wel genoeg is.
Geef toe!
Aargh! grom ik. Kunnen we niet gewoon chillen van de muziek en de vrije tijd die we nog hebben?
Natuurlijk, maar ik wil gewoon mijn gelijk, want ik heb gelijk. Triomfantelijk kijkt hij me aan. Ik gooi een shotje achterover.
Goed, je hebt gelijk. Nou blij? Het glas zet ik met een klap op het tafeltje.
Bijna. Had je het verwacht? Zijn ogen glinsteren.
Nee, zucht ik als overgave, -dat had ik totaal niet. Maar wat wil je dan van mij? Ik ken haar sinds mijn vijfde met die grote kleding. Ze is mijn vriend, zowat een broer. Zij was de gene die ik belde midden in de nacht om kattenkwaad uit te halen. Met haar keken we onze eerste pornofilm, terwijl ze een meisje is! We keken helemaal niet zo naar haar. We praatte met haar over hotte chicks alsof het de normaalste zaak van de wereld was.
Nee, ik vind het niet gek dat ik er zo raar van opkijk als ik mijn soulmate in een prachtige vrouw zie veranderen.
Mooi gezegd, broertje. En ik ben het helemaal met je eens. Maar ik denk dat ik het toch wel wat meer heb verwacht dan dat jij het had. Ik kijk raar naar hem op. Ik bedoel, door de jaren heen dat we met haar omgingen heb ik gezien hoe jij deed. Ik zag hoe jij haar behandelde. Een vriend en niet meer. Rea was de enige waar jij niet wat achter zocht. Niet geïnteresseerd in zoenen, ook al was zij onze eerste, maar dat terzijde. Het boeide je niet als ze halfnaakt door het huis rondliep. Je hebt nog nooit gekeken naar haar als een vrouw. Het was Rea. Niet meer niet minder. Maar ik zag wel Rea als een vrouw, dat maakt het verschil.
Hij heeft gelijk. Vandaag is de eerste dag dat ik Rea als een vrouw zie, een ontzettend mooie vrouw. En ik ben bang dat ik dat beeld nooit meer ga kwijt raken.
Pieker niet zo.
Ik ben gewoon bang.
Voor wat ben jij nou godsnaam bang?
Voor alles. Voor hierna. Wat als ik niet meer normaal naar Rea kan kijken? Ik blijf Tom, you know. Een diepe zucht komt vrij. Een identieke volgt. Bill.
Dan houd je je maar gewoon in. Het is belachelijk dat je nu anders naar haar gaat kijken omdat ze eens een BH draagt, haar borsten showt en haar gezicht vol make-up zit. En waarschijnlijk is dit de enige avond dat ze er zo gaat uitzien. Zuip je vol en morgen ben je weer alles vergeten!
Nu maar hopen dat er op mijn andere teen niet nog een tattoo komt, lach ik nu wat opgelucht door Bills woorden.
Laten we het hopen. Hij zet een shotje aan zijn lippen en laat alles zijn keel inglijden. Dit blijft naar Fireballs proeven. Met de rug van zijn hand gaat hij langs zijn mond.
Dat maakt het juist zo lekker.

Het is zomer. Warm. Héél warm. Bakkend in de zon lig ik op het gazon van mijn tuin. Bill ligt naast me met zijn zonnebril op.
Jongens, gaan jullie mee het dorp in? De schaduw van Rea valt over mijn gezicht. Ik open mijn ogen en zie haar gezicht boven de mijnde hangen, op zijn kop. Ik kijk meer tegen haar neus aan.
Waarom? Het is bloedheet! Instemmend gekreun komt van Bill af.
Omdat ik wat zakcentjes heb van mama. Ik wil wat lekkers halen, en laat ik nou eens wat héél lekkers weten!
Ze heeft me weer eens nieuwsgierig gekregen. Vertel?
Nein, eerst meekomen.

In het dorp is het helemaal uitgestorven. Wat vrij logisch is.
Ik loop met een theedoek over mijn hoofd gebonden door het verlaten centrum. Bill heeft een Nike petje opgedaan en Rea een capuchon. Dat kind spoort echt niet om een vest aan te trekken!
Hier heen. Ze trekt ons de snoepwinkel binnen. Hallo, meneer!
Wat doen deze kindjes hier? De man leunt over de toonbank heen.
U doet alsof we te klein zijn om hier te zijn? zegt Rea verontwaardigd.
Nou, hoe oud bent u al jongedame?
Al zes hele jaren! En ik wil graag die snoepjes. Ze drukt haar vinger dubbel tegen de vitrine voor haar.
Zeker, het is best sterk voor de keel?
Héél zeker. Heb het al eens eerder gehad.
De man knikt en doet drie balletjes in een zakje. Anders nog iets? Ze schudt haar hoofd. Dan is dan 75 pfennig.*
O, ik heb maar 50? Ze kijkt omhoog naar de man.
Dan krijg je eentje van mij gratis. Rea lacht en overhandigd het muntje. Ze krijgt een zakje balletjes terug en zwaait naar de man wanneer ze naar buiten loopt.
Zullen we daar op het bankje in de schaduw zitten? Ze wijst naar een boom waar een houtenbankje voor zit. We knikken instemmend. Te warm om te praten. Hier, zegt ze wanneer we net zitten en geeft mij en Bill ieder een rode bal. Niet op bijten want dan raak je je tanden kwijt. Gewoon constant sabbelen en uiteindelijk kan je het doorbijten. Ze stopt de bal in haar mond. Het geeft een grappig gezicht zon bolletje bij haar wang. We doen haar na en beginnen druk te sabbelen.
Heet! gillen Bill en ik te gelijk en hebben ons rode balletje al binnen een seconden weer in onze hand gespuugd.
Haha! Het heet niet voor niets Fireball! lacht ze ons uit en sabbelt verder.
Ja, als je dat eens wat eerder had gemeld, moppert Bill en likt voorzichtig aan het balletje tussen zijn duim en wijsvinger. Net zo voorzichtig doe ik hem na.


We zijn ieder zes shotjes verder en hebben ons nu op de bacos gevestigd.
Bill zit relaxed onderuit gezakt met zijn glas in de hand.


*Pfennig is de Duitse munt. 100 Pfennig is 1 Mark.

Haar jurkje in de verkeerde kleur ^^: http://images.kapaza.com/photos/17400000/17465179.jpg


Reacties:

1 2 3

MoonRocker zei op 12 dec 2009 - 22:04:
Die jurk... Was niet wat ik me voorstelde.
Maar dat ligt dan weer aan mij, denk ik.
Wel cool stukje.
Hoe je Rea beschreef: prachtig! ^^

En dat stukje over die fireballs is echt grappig.
Hehe.

En nu ga ik het volgende stukje lezen

xoxo <3


RNN
RNN zei op 11 dec 2009 - 20:57:
Fireballs zijn lekker ;D ze hebben ze in zo'n klein snoepwinkeltje bij ons om de hoek, tenminste.. Ze heten fireballs en zijn, voor mensen die niet heet eten, heel heet. Dus ik denk dat het dezelfde zijn ;D

& ik kijk nu popstars, dus er komt niet veel zinnigs uit me haha.

Je omschrijving van hoe Tom Rae zag was echt mooi..


adelain
adelain zei op 11 dec 2009 - 20:15:
iewie dat jurkje vind ik (mijn mening hoowr) absoluut afzichtelijk>.< das voor mij echt veeeeeel te open! (ugh ik kan niet eens met een rokje aan normaal lopen)
ik vind het leuk hoe je beschrijft hoe Tom Rea ziet/zag. iets wat zo normaal voor je is herken je vaak ook niet anders. en dan kan zoiets natuurlijk flink wat veranderen.
en dat fireball moment flashback was grappig ik heb namelijk precies hetzelfde gedaan toen ik voor eht 1st zown duivels ding kreeg (tja, krijg je met een zusje die veel pittiger eet)

liefteren!


MariTom
MariTom zei op 11 dec 2009 - 18:39:
Whaha, omgosh, Rea in dat jurkje x'D
Pff, geen wonder dat Tom dan anders naar haar gaat kijken :p
En Billert heeft ook altijd alles door hèí 

En whaha, dat met die Fireballs was echt melig x'D

oehw, I love it
<3


BliebX
BliebX zei op 11 dec 2009 - 18:24:
Oeehh, I like it ^^
kleine Tom, Bill en Rea klinken echt vet schattig ^^
Zo in dat winkeltje

oehh, Fireballs <3

en gave jurk ^^

weiterz =D