Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Our Sweet(?) Sixteen (afgelopen) » Number five; WTF?

Our Sweet(?) Sixteen (afgelopen)

11 dec 2009 - 22:39

880

4

267



Number five; WTF?

Voor mak, voor mijn arm schaapje (; Ik "Mega groot hart" Makju (:

Oké ze zijn mega beroemd in Duitsland en ik ken ze niet eens? WTF? Trouwens ze zijn lelijk. Oké die langharige bosaap die George heet valt nog mee. Hij is gespierd. Die naam past totaal niet bij hem. Absoluut niet. Wat een afschuwelijke mensen. Ik legde het hoopje papier op mijn bureau en ging wat smsen. Ik heb veel vrienden. Ik ga wat rond smsen wie die groep allemaal kent. Gelukkig betalen mam en pap mijn abonnement. Lekker handig, vind ik. Ik kreeg natuurlijk veel berichten terug. Bijna niemand kende ze. Ik moet lachen. Zo bekend zullen ze dan wel niet zijn. Ik moest weer een lachtraan wegpinken.

The First point of view from Lauri:
Ik sloot mijn gordijnen. Ik ging op mijn bed zitten en ademde diep in en uit. Ik beheerste een woede en huil aanval. Ik had zo veel zin om haar verrot te slaan. Haar haren gewoon uit haar kop te trekken. Haar van de trap te duwen. Maar ik ben niet gewelddadig. Nee hoor. Minoes sprong op mijn bed. Ik schrok uit mijn trans. Ik aaide haar over der kopje. Ik stond op en ging achter mijn bureau zitten. Ik dacht even na. Waarom is Laura zo. Waarom is ze zo een popje. Ik kwam op de gang. Laura liep net op het zelfde moment de trap af. Ze was aan het bellen. Ik beheerste me om haar niet te killen. Ze maakte bekakte bewegingen en gebruikte idiote woorden. Ik schudde even mijn hoofd. Ik nam wat te drinken. Pap gaf me weer geld om me stil te houden. Of wat hij er ook mee wil bereiken. Vanavond als iedereen weg is, zoals gewoonlijk ga ik eens een kijkje nemen op zolder. Ik ging weer naar boven. Ik zat eigenlijk altijd op mijn kamer. Ik had er alles wat ik nodig had. En voor eten en drinken kon ik zo naar onder gaan. Ik ging weer op mijn bed zitten. Minoes kwam bij me liggen. Ik zette mijn tv aan. Gekocht met mijn dagzakgeld. Die mensen hebben ook geen geld te kort. Er werd een steentje tegen mijn raam gegooid. Dat kon niemand anders dan Bill zijn. Ik ging op mijn balkon. Hij zwaaide. “hooi”¯ zei hij. “Kom snel naar boven”¯ zei ik. Ik gooide een touw naar onder. Bill is niet goed in klimmen dus kan dit een uur duren. Hij was dan toch sneller dan ik had verwacht boven. We gingen naar binnen en ik sloot mijn deur. Niet dat iemand zich toch interesseert in mij maar als ze nu ineens van gedacht veranderen. Bill zat al op mijn bed. Hij speelde met Minoes. Ik glimlachte even. Ik ging langs hem zitten. “MTV?”¯ vroeg ik. “Ja is goed”¯ zei Bill. “Oeeh Viva la Bam, das grappig”¯ grijnsde Bill. “Uhu”¯ lachte ik. Na een tijd waren we afgeleid en zette ik het gewoon op TMF. “Zullen we ons liedje weer eens zingen?”¯ vroeg Bill. “Ok锯 zei ik. Ik had het geluk trotse eigenaar te zijn van een Gibson. Ik zou even begeleiden. Dat deed ik wel vaker als Tom er niet bij was. Hij had me gitaar leren spelen.




Her first time on the edge
The scars will stay forever
Side to side with the dead
A moment that feels better
Darkness and light
Are blinding here sight
She's not comin back


“Jou stem is mega, je zou ook in de muziek moeten gaan”¯ zei Bill. “naah, ik denk niet dat dat zo een goed idee is”¯ zei ik. “Hoezo niet?”¯ vroeg Bill. Ik keek hem aan. Hij keek erg zielig. “Omdat ik niet goed kan zingen mallerd”¯ lachte ik. Bill keek me even schuin aan en trok zijn wenkbrauw op. “Je bent gek”¯ zei hij. “Dat weet ik”¯ grijnsde ik. “Grapjas”¯ zei Bill en trok me op bed. Hij gaf me een kusje op mijn neus. Ik ging naar zijn oor. “Ik hou van jou”¯ zei ik zacht. Bill ging recht zitten en trok me op zijn schoot. “Kus me”¯ zei hij in mijn oor. Ik grijnsde en keek in zijn prachtige ogen. Ik legde mijn handen op zijn kaken en ging met mijn lippen op die van hem. Zijn lippen proefde weer heerlijk naar aardbei. Sinds ik met Bill ga, hou ik van aardbei. Ookal is het niet het zelfde als de vrucht die smaak. Want Bill zijn lippen smaken veel lekkerder. “Ik moet even naar de plee”¯ zei Bill toen hij onze zoen verbrak. “Einde van de gang”¯ zei ik. “Dankje liefje”¯ zei Bill. Op zijn engelachtige manier sprong hij van het bed en wandelde hij naar de deur. Ik ging in de deuropening staan. Laura was op die zelfde moment op de gang. Bill keek haar met opgetrokken wenkbrauw aan. Laura stond er als een huppelkut. Ik moest grijnzen. “WTF? Heb ik soms wat van je aan?”¯ vroeg Bill. Toen ging hij op zijn engelachtige manier verder naar het toilet. Ik grijnsde licht en keek even Laura strak aan. Laura keek me met een onbeschrijfbare blik aan. Toen draaide ze zich om. Haar jurk draaide in het rond. Ik had nu veel zin om haar van de trap te duwen, maar ik heb mezelf voor genomen dat ik niet gewelddadig ben. Ik vind Bill zijn reactie op Laura geniaal. Ik hoor het hem nog de hele tijd zeggen.


Reacties:


shania13
shania13 zei op 22 nov 2012 - 16:55:
VIVA LA BAM IS AWESOME net zoals joun verhaal

xxxx ga weer eens verder lezen


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 12 dec 2009 - 15:12:
OMG geniaal stuk als al die andere trouwens en en

Verder?<3


VampireFangs zei op 12 dec 2009 - 11:54:
Die reactie,idd geweldig!XD
en aha,je hebt die aardbeien gebruikt die July ook in maneschijn
gebruikt om Bills -lippen- smaak te beschrijven x3
Niet erg trouwens :3
EnEnEn bedankt dat deze voor mij is!<3


TrouweLezer
TrouweLezer zei op 11 dec 2009 - 23:18:
Huahahhah, die reactie X'D

Snel verder