Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Jonas Brothers » I thought we were friends... » 14

I thought we were friends...

12 dec 2009 - 22:11

342

0

184



14

Dit is een van de weinige goede dingen aan Amerika tot nu toe, hier kan ik gewoon Disney Channel kijken. Rustig blijf ik op de bank liggen tot ik in de gaten heb dat het de aflevering is waarin er een karaokefeest voor Stella wordt geöganiseerd. Snel zet ik de TV uit, alles dat met karaoke te maken heeft brengt me terug naar deze middag. Ik ga mijn laptop pakken en sleep hem mee terug naar beneden. Tijd om deze geweldige, dus niet, dag te melden aan mijn favoriete klas.

Boe.
Volgens mij hebben jullie al heel snel in de gaten waar deze blog over gaat als ik het volgende woord zeg: BUURTFEEST.
Ja, het is waar. Onze nieuwe buren, ook Nederlanders BTW, organiseren voor iedereen die hier nieuw is een feest. Toen Rowena, mijn buurmeisje, me ongevraagd had ingeschreven voor een karaoke-wedstrijd (joepie >< ) had ik het gevoel dat ik dood zou gaan. Ik wilde nog extra slecht gaan zingen zodat niemand dat meer zou flikken, maar iemand begon tegen me te praten voordat ik moest. Ik dacht dus echt dat ik hem niet teleur mocht stellen en heb mijn best gedaan. Volgens iedereen ging het super, maar ik wist dat ik vreselijk klonk. Toen ben ik dus huilend naar huis gerent.
Maar ze zeggen: Na regen komt zonneschijn, dus gaat er morgen iets goeds gebeuren als ik bij hem ben, hoop ik.
x Désirée
PS; Claudia, Marta en Ireen, kom me AUB ontvoeren!

Net als ik het bericht gepost heb wordt er tegen het raag geslagen. Ik kijk naarbuiten. Nick staat iets te hyper naar de deur te seinen. Ik rol met mijn ogen en sta op om naar de deuropening te gaan. "Hi," zeg ik lachend als Nick naar me toe loopt. "Hi," zegt hij terug, "Ik dacht dat het misschien wel een goed idee was als ik je zou vertellen waar ik in woon." Ik knik. "Loop je even mee?" vraagt hij dan. Ik kijk of de sleutel nog in mijn zak zit en knik. Hij pakt mijn hand vast en ik bloos.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.