Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Vrienden? <-- cyclus 1 afgerond » 14

Vrienden? <-- cyclus 1 afgerond

6 jan 2016 - 22:29

1365

2

481



14

Milou:
Het was nu elf uur geweest. We hadden gezamenlijk geprobeerd de bloemkool klaar te maken en dat was nog redelijk gelukt ook. Nu lagen we in de kamer van Tom en Bill. Ze hadden hun bedden tegen elkaar aangeschoven en er nog drie op elkaar gestapelde matrassen tussen gelegd. Daar lag ik nu dus. In het midden. Tom en Bill waren beide al gaan slapen maar ik zat nog lekker eventjes een boek te lezen. Tom had bij het woord boek zich al gelijk omgedraaid en Bill zei dat hij er het geduld niet voor had. Bladzijde vierenvijftig. Hmmm… ik keek naast me naar Tom. Hij lag op zijn rug en zijn dreads lagen over en om zijn hoofd. Hij had een vredige uitdrukking op zijn gezicht en zijn ademhaling was rustig. Ik veegde een dread voor zijn ogen weg en gaf hem een kusje op zijn voorhoofd. Daarna keek ik naar Bill. Hij lag op zijn zij en zijn zwarte pluk verborg de helft van zijn gezicht. Hij had zijn handen licht gesloten vlak bij zijn gezicht en af en toe bewogen zijn vingers een beetje. Ook bij hem streek ik zijn haren een beetje opzij en gaf hem een kusje. Daarna legde ik mijn boek weg en knipte het licht uit. Ik kroop onder de dekens en ontspande me even. Met mijn hand zocht ik naar mijn kettinkje rond mijn hals en hield het steentje wat eraan zat even vast. Deze eerste dag was zo snel en ontspannen omgevlogen. Hierna viel ik in slaap.

Ik was wakker geworden van iets wat tegen mijn nek aan blies. Een warme adem van beide kanten. Ik opende mijn ogen en knipperde een paar keer. Hierna kreeg ik in de gaten dat er twee armen gekruist over mij heen lagen. Ik draaide mijn gezicht naar links en rechts en zag de gezichten van de tweeling heel dicht bij het mijne. Ik hief mijn hoofd een stukje en merkte dat Bill zijn arm over mijn buik had gelegd en Tom van de andere kant af. Nu lag ik dus klem… hoe laat zou het zijn? Ik kon de klok niet goed zien en doordat ik mijn horloge in mijn tas had gepropt wist ik de tijd niet. Ik zuchtte en liet mijn hoofd weer neerploffen op het kussen. Na een tijdje had ik er genoeg van om maar te wachten tot ze vanzelf wakker werden of gingen verliggen. Het plafond kende ik nu al goed genoeg en ik kon ook niets zinnigs meer bedenken nu ik hier lag. ik nam een hap lucht en sloeg mijn armen omhoog en opzij. Snel rolde ik weg en klapte de armen van de jongens weer op het bed. Hierdoor werden ze verschrikt wakker. Ikzelf rolde te ver door en viel met een koprol van het aan elkaar geschoven enorme bed af.
‘au!’ riep ik en Bill stoof overeind. Ik wreef over mijn achterste en kroop overeind.
‘wat was dat?’ vroeg Tom met een verslapen kop.
‘ik lag klem.’ Zei ik en Bill keek me vreemd aan.
‘klem? Hoe krijg je dat voor elkaar?’ ik knikte met mijn hoofd naar hem en Tom.
‘Jullie schuld! Waarschijnlijk wilde jullie graag samen knuffelen en lag ik er tussen.’ Tom moest grinniken en keek Bill aan.
‘had jij ook al zo’n vage droom, Bill?’ ze negeerde mijn opmerking gewoon! Bill keek naar Tom en begon toen te lachen.
‘ja ik denk dat ik het weet ja. Ze sloegen de dekens weg en liepen gewoon langs me heen.
‘o, gaan we dit spelletje spelen?’ vroeg ik terwijl ik over mijn zere achterste wreef. Natuurlijk deden ze alsof ze me niet gehoord hadden. Prima. Ik pakte mijn kleding bij elkaar en liep richting de badkamer. Ik sloot de deur. Ik gooide mijn kleding over de verwarming en zag toen een dikke harige spin vlak bij de wc zitten. Hmmm… dit kon mijn wraak nog wel eens worden. Ik pakte een glas en een papiertje en sloot de spin op. Ik kleedde me rustig aan en broedde mijn plannetje uit.

Bill:
We waren Milou aan het plagen door haar te negeren. Nu was ze uit de badkamer gelopen en rommelde wat in haar tas.
‘ik ga douchen!’ riep Tom en pakte zijn spullen. Ik moest nog mijn gezicht wassen en make-up op doen dus liep ik achter hem aan. Eerst ging Tom naar binnen en na vijf minuten volgde ik. Daarna deed ik de deur dicht.
Ik was bezig met mijn make-up toen Tom geluid maakte.
‘huh? Het water houd er mee op?’ zei hij.
‘hoe bedoel je? Heb je niet gewoon de kraan dichtgedraaid?’ vroeg ik.
‘nee, dat kan pas als ik mijn shampoo heb uitgewassen hé?’ antwoordde hij. Ik wilde naar de douchecel lopen toen ik een raar soort getik hoorde. Ik keek om me heen en uiteindelijk naar de grond. Ik slaakte een gil. Een dikke vieze harige spin kwam met hoge snelheid op me afgelopen. Als ik ergens vies van was dan was het wel van kruipbeestjes. Ik ging op de toiletpot staan en Tom stak zijn hoofd uit de douchecel. Toen plots het water weer uit de douchekop kwam en een ijskoude straal op Tom kletterde. Nu stonden we dus beide te schreeuwen.
‘MILOU!’ riep ik hard en ik hoorde iemand de trap op komen.
‘Hoor ik daar iemand roepen?’ riep ze.
‘Ja! Help liever. Er zit hier een super grote, vieze spin!’ riep ik weer terug.
'Hè, wat gek. ik dacht toch echt stemmen te horen.' Riep Milou op een gespeelde toon. De spin liep iets dichter naar de wc pot toe en ik probeerde meer naar achter te leunen.
'Milou!' Jammerde ik. Tom was nog steeds bezig met het zoeken naar de juiste kraan.
'Ik zie niks.' Riep hij terwijl ik achter de deur een gesmoord gelach hoorde.
'hmm, misschien dat ik toch wat hoor?' Tom was zeep uit zijn mond aan het spugen en ik keek naar het monster op de grond.
'Sorry, sorry, sorry! Haal dat ding weg!' Riep ik toen de spin zich weer een paar centimeter verschoof.
‘dan zal ik binnen moeten komen.’ riep Milou van achter de deur. Tom hoorde ik verschrikt bezwaar maken.
‘NEE! Ik sta hier naakt!’ ik hoorde haar lachen vanaf de andere kant van de deur.
‘tja Tom, heb je geen handdoek klaargelegd? Het is of ik kom binnen of jullie blijven zitten.' Tom mopperde.
‘Bill, pak gewoon een handdoek!’ riep hij naar mij.
‘dacht het niet broertje! Ik blijf hier staan totdat die spin weg is. Dat beest eet me straks nog op!’ zei ik en Tom vloekte hard op.
‘oké, whatever. Ik zie toch geen fuck.’ zei hij en we hoorde de deurklink naar beneden gaan. Milou kwam met haar hoofd omlaag gebogen naar binnen. Ze had een grote glimlach om haar mond en beet op haar onderlip om haar lachen in te houden.
‘Tom, ik kan je toch niet zien. De wanden van de douchecel zijn toch beslagen en die van de spiegel ook.’ Ze liep stapje voor stapje naar voren.
‘pech voor jou, maar je waagt het niet te kijken!’ zei Tom. Milou haalde haar schouders op en bleef een stap voor de spin staan.
‘is dit nou je grote angst Bill? Zo een klein pietepeuterig klein spinnetje?’ ze pakte het beestje op en stak haar hand met de spin erin naar mij toe.
‘hou dat beest uit mijn buurt!’ schreeuwde ik terwijl ik nog verder achteruit probeerde te stappen op de wc pot. Milou moest hard lachen en draaide zich weer om. Bij de deur zei ze nog even snel wat.
‘o ja, Tom? Misschien moet je toch maar eens naar jullie cv-ketel gaan kijken. Dat ene hendeltje werkt niet helemaal goed meer denk ik.’ En daarna verdween ze uit de badkamer met de spin. Ik sprong van de wc af en pakte snel een handdoek voor Tom.
‘ze heeft ons terug gepakt niet?’ vroeg hij en ik knikte.
‘ja, volgens mij mogen we nog wel eens gaan oppassen voor haar. Ze is dan wel een meisje maar ze heeft de streken van een jongen.’ We moesten wat lachen.
‘EN DAT HOORDE IK!!!’ werd er vanuit onze kamer geroepen en daarna lagen we dus echt dubbel.


Reacties:


sprotje4
sprotje4 zei op 13 dec 2009 - 19:36:
verdeer


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 13 dec 2009 - 16:29:
Whahahhaha XD
Ik zou ook gaan lopen van een spin O.o

ahaha Milou is echt zoo goed XD
Snel verder ^^