Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » The Gazette » stay alone » My sweet Last Day

stay alone

15 dec 2009 - 11:08

498

3

264



My sweet Last Day

lees maar gwn dan weet je wel hoe en wat etc. and aoi from The GazettE speelt er ook in Dude

Ik ren de auto uit en ran naar de bios ik koop een kaartje en hol dan de trap op .
Boven sta ik te zoeken maar zie 'm niet "neej he ik ben tog niet te laat "denk ik bij me zelf terwijl ik me muts wat beter op doe het is koud voel ik.
ik loop een stukje veder maar voel dan iemand aan me zitten ik draai me om 'Aoi!!'schreeuw ik en kijk hem aan 'zullen we maar vast naar de zaal gaan de film is vast al begonnen.'zegt hij en ik loop met hem mee .

We nemen plaats aan de zei kanten aoi deed zijn arm om me heen .
Als de film is afgelopen voel ik me steeds slechter 'zullen we maar ergens wat gaan eten kan je even lekker uitrusten . 'zegt aoi zachtjes ik kijk hem aan 'ik kan strx genoeg rusten.'zeg ik zachtjes terug we lopen de bios uit en lopen naar een klein eetzaakje waar we een broodje namen 'weet je zeker dat je strx met me mee wil naar het ziekenhuis' vraag ik zachtjes aan aoi , hij knikt 'tuurlijk ik wil tot 't laatst bij je zijn.'andtwoord hij zachtjes en rustig terug .


als we het eten op hebbenlopen we samen terug naar het ziekehuis daar aan gekomen gaan we meteen door naar mijn kamer ik kleed me om en aoi gaat op een stoel naast me bed zitten .
ik kruip in bed en aoi komt naast me zitten ik wil net tegen 'm aan liggen maar dan komt er een zuster binnen ze roept de dokter en die kom het infus bij mij aan en gaat dan samen met de zuster me kamer uit
'aoi,ik hou van je.'zeg ik met moete hij komt dichter bij zitten en streelt over me hoofd 'het was geweldig vandaag ik wouw dat het nooit over ging . 'zegt aoi zacht 'ik zal altijd bij je blijven. ' fluister ik met moeite

Aoi Pov.

ik wil miyuki nog een kus geven maar hoor dan een lange piep ik kijk bang naar der en dan naar het apperaat waar de piep van daan komt 'ZUSTER!!! ' schreeuw ik uit en er komen meteen 2 zusters aan en de dokter zelf de dokter maak het infus los en voel aan haar pols maar als hij niks voelt gaat hij rustig op een stoel zitten er springen meteen tranen in me ogen ik pak miyuki's hand en houd 't stevig beet 'ben jij familie van haar ? 'vraagt de dokter 'nee , haar vriendje. 'andtwoord ik terug 'gecondoleerd meneer , moet ik iemand voor u bellen ? 'vraagt hij zachtjes 'nee het enigste wat ik nu wil is alleen zijn .'fluister ik terug



Als de dokter mij een teken geef dat het tijd is om weg te gaan sta ik op ik geef miyuki nog een kus op haar kale hoofd en draai me dan met pijn in me hard om .
ik loop het ziekehuis uit met de hoop dat ze het daar goed zal hebben.


The End


Reacties:


Miruku
Miruku zei op 15 dec 2009 - 20:13:

awww..sow, ontroerent! </3.
Super Mooii .!! ;3.

ik zal Aoi wel troosten!


takuyaxmy
takuyaxmy zei op 15 dec 2009 - 15:51:
awhhhh. arme aoi en miyuki. ec ht vet mega mooi xoxo linsoo <3<3


EmMiura
EmMiura zei op 15 dec 2009 - 15:41:
Dit was erg kort.
Maar als het over The GazettE gaat is het altijd goed.
They ROCK!