Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Wir wollen lieber träumer sein (afgelopen) » Nummer zes: De eerste maandag

Wir wollen lieber träumer sein (afgelopen)

16 dec 2009 - 15:52

1907

5

383



Nummer zes: De eerste maandag

Katy kwam mee naar de studio. En mam moest werken. Dus moest Josh wel mee. Hij zat in zijn buggy. Hij sliep. Hij droeg zijn nieuwe schoenen. Nike voor kleine kindjes. Echt kei schattig. Katy was hyper. Een mevrouw begeleide ons naar mijn opname studio. Het was vlak langs die van Tokio Hotel. Zou dat nu toevallig zijn? Ik gok van niet. Het zag er leuk uit. Nu werd Josh wakker. Hij geeuwde diep. Ik nam hem op. “We zijn er liefje” lachte ik. Hij wreef in zijn oogjes. Ik nam hem mee de studio in. David Jost zat er al. Mijn manager en producer. 1 er van. Ik schudde zijn hand. “Mijn zoontje moest wel mee” zei ik. “Ooh, daar heb ik alle begrip voor, dan ken je Bill nog niet, die brengt zijn hele zoo mee” lachte David. Ik grijnsde. Dat zie ik Bill nog wel doen. “Zijn ze hier?” vroeg ik. “Die liggen nog te slapen” zei hij. Ik grijnsde. Ik gaf Josh aan Katy. “En dit is Katy, mijn assistente, beste vriendin en ze past een beetje op Josh” zei ik. “Oké, zeer goed” zei hij. Hij vertelde me van alles over wat er zou gebeuren en zo. Soms was het nogal ingewikkeld. “Oké, dan zullen we maar beginnen” zei hij. Ik ging het kamertje in. Het was niet te klein. Gelukkig. Ik hou niet zo van te kleine ruimtes. Hij maakte een gebaar dat ik mocht beginnen zodra ik mijn hoofdtelefoon op had. Ik zong ‘Dreams of a dreamer’. Toen ik klaar was met zingen kreeg ik een groter applaus dan ik verwachte. E
Er stonden ineens veel meer mensen dan enkel David, Katy en Josh. Bill en Tom stonden er nu ook. Ze zagen er erg onuitgeslapen uit. David gaf me instructies en nog veel meer. Waar ik op moest letten enzo. Tegen half 1 nam ik middag pauze. David liep met me mee naar de ‘keuken’. Er zaten veel artiesten. “Hilary, kom hier zitten” riep Tom me toe. Katy en Josh zaten er ook. “Josh mag toch niet op tafel zitten, ofwel?” vroeg ik aan Josh die op tafel zat met een broodje in zijn mond. “Josh eten” zei hij. Ik lachte en nam hem op mijn schoot. “Hij is zo schattig” zei Bill die tegenover me zat. Ik lachte. Tom zat langs me. Katy zat langs Bill. En ik maakte ook nog kennis met Georg en Gustav. Ik nam een broodje. “David zei dat je soms heel je zoo meebracht” zei ik plagerig tegen Bill. Hij begon te lachen. “Ik kan die arme beestjes toch niet helemaal alleen thuis laten” zei Bill. Ik moest lachen. “Je hebt wel gelijk” zei ik. Josh zijn gezicht hing vol met chocolade. Eten was niet zijn specialiteit. Ik nam een doekje uit mijn tas en ging over zijn gezicht. “Nee mammie, ik kan da zelf” zei hij en nam het doekje uit mijn handen. “Daar is nog” zei ik. Hij ging met het doekje over zijn wang. Josh ging wat rond trippelen. Hij bleef rond de tafel. Af en toe ging hij eens zitten. “ieeh, mag ik hem even lenen?” vroeg Bill. “Ga je gang” lachte ik. Bill nam hem op en nam hem mee. Tom moest lachen. Tegen half 2 begon ik weer.

Bill en Josh gingen naar de muziek studio. Bill liet Josh op Gustav zijn drums slaan. Josh lachte en gierde van de pret. Bill nam ondertussen foto’s met zijn mobiel. Hij had er erg veel pret in. Josh kreeg Tom zijn gitaar in het oog. Hij ging er naar toe. “Josh gitaarii spelen” zei Josh. “Waar voorzichtig zijn, anders word Tom boos” zei Bill. Hij deed een imitatie van Tom. Josh moest lachen. “Gekke Billa” zei hij. Bill gaf Josh Tom zijn gitaar. Hij tokkelde er wat op. Hij lachte. Bill nam foto’s. “Josh, lachen” zei Bill. Josh lachte. Maar de lach was nogal gemaakt. “Aah, mijn gitaar” zei Tom. Hij nam zijn gitaar op. “Maar hij kan hartstikke goed gitaar spelen” zei Bill. Josh moest lachen. “Wat is er?” vroeg Tom. “Billa had de juiste Tom nagedaan” lachte Josh. Hij stond recht. Bill lach plat van het lachen en Tom begreep er niets van. “Dat is wat tussen mij en Josh” zei Bill. Hij stak zijn tong uit. “Leer dat kind niet de verkeerde dingen” lachte Tom toen Josh zijn tong ook uit stak. Katy kwam binnen. “Geef hem maar weer aan mij” zei Katy. Bill gaf Josh aan Katy. “tante Katy, ik heb gitaarii mogen spelen op Tom zijn gitaar en toen had Billa Tom na gedaan, en dat was heel grappig” zei Josh in 1 adem. Katy moest lachen. “En toen stak Billa tong zo uit” zei Josh en stak zijn tong uit. Katy lachte. “Kom Josh, nu gaan we naar mammie kijken” zei Katy. “Ja, mammie kijken” zei Josh.

Josh stond tegen het raam geplakt. Ik moest lachen. Tegen 6 uur was ik klaar. Morgen zouden we verder doen. “En heeft Josh zich wat geamuseerd?” vroeg ik. “ik heb gitaar mogen spelen van Billa” zei Josh. “Het is Bill Josh” lachte ik. “Maar Billa is leuker” zei hij zielig. Ik lachte. Ik stopte even bij de opname studio van Tokio Hotel. Josh ging net zo als bij mij tegen het raam aan staan. Katy stond langs me. “Bill is leuk” zei Katy. “Grijp dan je kans” zei ik. “Maar hij vind me vast niet leuk” zei Katy. “Dat weet je nooit zonder eens met hem uit te gaan” zei ik. “jij kan beter met hen omgaan, wil je eens vragen?” vroeg Katy. “Dat moet je toch zelf doen hoor” zei ik. De jongens kwamen net buiten. “Hup, nu” zei ik. Bill was nog binnen. Katy ging naar binnen. “gaat ze hem mee uitvragen?” vroeg Tom. “Ja, zo iets ja” zei ik. “Bill zal haar voor zijn” zei Tom. Tom duwde op een knop zodat wij alles konden horen. “zeg, Bill ik vroeg me af” begon Katy. “Katy, ik vroeg mij af als je iets te doe hebt vanavond” zei Bill in 1 adem. Hij was verlegen. Tom grijnsde. “Heb jij iets te doen vanavond?” vroeg Tom. “Ik moet bij Josh blijven” zei ik. “Ahn” zei Tom. “Maar als je zin hebt mag je altijd langskomen” zei ik. “Graag” zei Tom. Ik glimlachte. “Billa en Katy gaan uit” zei Josh die met zijn gezicht tegen het raam stond gedrukt. “Wat hebben jullie gehoord” vroeg Bill. “Alles broertje” zei Tom met een grijs. “Jij bent gemeen” zei Bill en gaf Tom een por. Tom kon enkel lachen. Ze vertrokken op het zelfde moment als ons. Hun auto was een cadillac en die van ons een oude Volvo. “Dag Billa, dat Tom” zei Josh. “Dat kind noemt mij dus de hele tijd Billa” zei Bill tegen Tom. Tom moest lachen. “tot straks” zei Tom tegen mij. “Ja tot straks” zei ik. “oeeh heb je een afspraakje” zei Bill nieuwsgierig. “Zo iets ja” zei Tom en gaf op zijn beurt Bill een por. We vertrokken maar naar huis. “Wat doe ik vanavond aan” zeiden ik en Katy tegelijk. We moesten lachen.

Ik zette Katy af en reed dan bij mijn thuis in. Mam was werken en had dan nog een werketentje en zo. En het was ver, dus bleef ze er slapen. Dus ik had het huis voor me alleen. Alle, voor mij en Josh dan. Josh was in de auto inslaap gevallen dus ging ik hem in bedje leggen. Ik trok mijn kleerkast open.
Ik koos gewoon een leuk shirtje uit en een licht grijze skinny. Wat zou ik tegen Tom moeten zeggen? Ik weet het niet. De bel ging. “Haay Tom” zei ik. “Ik ben Katy” lachte Katy. “Oei, sorry” lachte ik. “Ik weet niet wat ik moet aan trekken” zei Katy. “Hmm, trek die witte skinny aan en dat leuke zwarte shirtje.” Zei ik. “Dankje dankje” zei Katy. ZE omhelsde me. “Succes” zei ik. “Ja jij ook” zei ze met een knipoog. Ik hoorde Josh huilen. Ik nam hem uit zijn bedje. “sst, mammie is hier” zei ik. Ik trok hem zijn pyjama aan. “Zo meteen wel slaapie doen want Tom komt” zei ik. “Komt Billa ook?” vroeg Josh. Ik lachte. “Bill” zei ik met nadruk. “Gaat met Katy uit” “Ooh ok锝 zei Josh. Ik zette hem in de zetel. Hij ging recht staan en keek uit het raam. “Kom liefje, het is bedtijd” zei ik. “Tom is er!” zei Josh. Hij sprong op en neer. “Ik zal eerst hem binnen laten” zei ik. De bel ging. “Hey” zei ik. “Hooi, ik zie je zoontje staan” zei Tom. Ik lachte. “Ik wilde hem net in bed steken” zei ik. “Mag ik helpen?” vroeg Tom. Ik lachte. “Als je dat wilt, maar kom eerst maar eens binnen” zei ik. Ik nam Tom zijn jas aan. “Tom!” zei Josh vrolijk. Ik glimlachte. Tom gaf Josh een high five. Ik grijnsde. “Nu is het wel bedtijd Josh” zei ik. “Nee!” protesteerde hij. Ik nam Josh op. “Mag ik hem in zijn bedje leggen?” vroeg Tom. Ik lachte. “Plies mammie?” vroeg Josh. “Oké dan” zei ik. Ik gaf Josh aan Tom. Ik liet Tom Josh zijn kamer zien. “Erg stijlvol gekozen meis” zei Tom. Ik gaf Josh nog een kusje. “Slaapgoed liefje” zei ik. Hij sliep vrij snel in.

Tom en ik zaten in de zetel. We dronken een wijntje. “Je stem is echt wondermooi” zei Tom. “Ach, niet overdrijven.” Zei ik meteen lach. “Het spijt me dat we niet echt weg kunnen” zei ik. “Ach, maakt niet uit, jou zoontje gaat toch voor” zei Tom. Ik glimlachte. “Ik vind het leuk dat je dat wel kan begrijpen” zei ik. “Maar wil je me niet vertellen hoe het kwam dat hij kwam?” vroeg Tom. “Het is nogal moeilijk weetje” zei ik. “Je kan me vertrouwen, echt waar” zei Tom. Hij legde zijn hand op mijn knie. Ik glimlachte. “En dat vind ik zeer lief” zei ik. Het was 2 en een half jaar geleden, ongeveer. Ik had een relatie met een jongen, James. Hij was 18 en ik was 17. Het klikte zeer goed tussen ons. Hij wist dat ik nog niet klaar was voor meer. Hij wist het. Toch op een avond toen ik bij zijn thuis was, heeft hij me eigenlijk. Ja, je weet wel” zei ik. “Wat erg” zei Tom. Hij zag dat ik wat huilde. Hij nam me in zijn armen. Ze voelde erg beschermend aan. “Ik ben er voor je” zei Tom. “Dat vind ik erg lief van je” zei ik. Tom glimlachte troostend. “Wil je nog wat drinken?” vroeg ik. “Ik heb nog” zei Tom. Tom en ik praatte over van alles en nog wat. Hij vertelde veel dingen over zichzelf die ik nog niet wist. Tom stond in de deuropening. “Wel, tot morgen” zei ik. “Ja, tot morgen” zei Tom. Hij ging naar zijn auto. Hij bleef voor de auto deur staan. Hij draaide zich om. Ik lachte. Hij kwam terug en voor ik het helemaal kon beseffen voelde ik zijn zachte lippen op die van mij. “Ik zie je morgen” zei hij. “Ja” zei ik met een glimlach. Ik zwaaide hem uit. Ik bleef staan tot ik hem niet meer kon zien. Ik voelde aan mijn lippen. Ik kon nog altijd zijn lippen op de mijne voelen. Ze waren zo zacht. Ik besloot maar te gaan slapen. Het zou morgen nog een lange dag worden.


Reacties:


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 21 dec 2009 - 19:12:
Haha foei mak! niet doordenken XD

Ik vind het echt een leuk verhaal 8D


VampireKiss
VampireKiss zei op 16 dec 2009 - 21:58:
Oehh! Vetleuk!
ahahah ik vind de relatie tussen moeder en zoontje echt goed beschreven XD
Zou ik echt niet zo goed kunnen. ;o
Snelverdeeer! <3


Juliette
Juliette zei op 16 dec 2009 - 20:38:
Yeah, twee nice stukjes<3
(sorry, ik ben te lui om op beide apart te reageren)
Ik ben nog steeds fan van Josh<3

xx


sprotje4
sprotje4 zei op 16 dec 2009 - 16:55:
verdeeer


VampireFangs zei op 16 dec 2009 - 16:04:
“Leer dat kind niet de verkeerde dingen”

Ik moest door denken XD
AHAHAH, en dit stuk was lang
vet zalig!<3