Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Three shot: Broken Hearted Girl or Health Hearted Girl ?? » Broken Hearted Girl

Three shot: Broken Hearted Girl or Health Hearted Girl ??

17 dec 2009 - 12:10

2126

2

312



Broken Hearted Girl

Voorzichtig liep ze eenzaam over het strand. Het was zo 7 uur ’s avonds en het was een koude, natte december dag, een paar dagen voor de kerst. Niemand was de afgelopen tijd zo erg geweest, behalve hij. Maar ze kon nog steeds niet genoeg van hem krijgen. Hij had iets, iets betoverends in zijn ogen waardoor ze hem niet kon vergeten. Charlotte plofte in het zand. “Waarom ik! Waarom ik!”¯ schreeuwde ze het uit. Het kon haar niets schelen niemand die het toch kon horen. “Waarom kan ik nooit dingen goed doen, moeten ze altijd op een drama uitlopen.”¯ Snikte ze zachtjes. “Ik wil geen meisje met het gebroken hart zijn.”¯ “Wat moet ik nu doen?”¯ Schreeuwde ze met haar handen in haar haar. Schreeuwend naar de hemel. Hopend dat God haar kon horen en haar antwoorden kon geven over wat ze zelf het beste kon doen. Maar ze wist duidelijk dat hij toch geen antwoord gaf.

Charlotte liet een diepe zucht haar mond uit komen. Wanhopig heet zo iets bedacht ze zich, of was het zo iets van verloren in liefdesverdriet. Ze stond op en begon te ijsberen over het strand. “Ik hou van je, maar eigenlijk ook weer niet. Ik haat je, maar eigenlijk toch ook weer niet. Ik ben boos op je, maar waarom zou ik me op dit moment niet kunnen huigen. Alleen dat ik boos op je ben. Robin was je nu maar hier ik wil het oplossen, maar alleen samen kunnen we hier uit komen denk ik.“ Alleen al bij die zinnen werd ze nog depressiever. Ze liet zich in weer het zand zakken. “Waarom?”¯ Charlotte probeerde zich te herinneren waar het bij begon. “Was het iets met wat jij standaard deed. Nee, dat kon niet. Ik ga daar nooit naar toe.”¯ Praten ze in zichzelf. “Of was het nu wel. Ja, dat was het wel.”¯ En de beelden sprongen voor haar gezicht van die dag waarop ze boos werd. “Het was eerder om wat je niet had gedaan.”¯ Zei ze zachtjes. “Je kon maar 3 zinnen tegen me zeggen, je kon geen eens 5 minuten bij me blijven. Blijkbaar verwachtte ik te veel van je. En ook nog een vriendin van mij, die heel erg op je gedrag letten Misschien dacht ik daarom wel zo vreemd over je. Ik denk ook nu dat ik teveel van je verwachten op dat moment. Het was trouwens wel grappig met haar in het zwembad. Je hebt ook nog concurrentie er was een Koreaan of zo iets die op mij viel. Ik val daar dus helemaal niet op, maar het was wel heel grappig.”¯En er verscheen lichtjes een glimlach op haar gezicht.

Charlotte dacht verder na, wat was er toen gebeurt? “O ja, ik was toen super boos op je, misschien heb je het gemerkt maar ik denk van niet. Nee, daarvoor ken ik je te goed. Volgens mij was ik daarna boos op je omdat ik verwachte dat je langs kwam. Maar dat was dus niet zo. En tenslotte een paar dagen geleden. Dat was echt het toppunt van de afgelopen tijd. Nee, voor mij nooit meer zo iets.”¯ Zuchtten ze. “Ik weet echt niet meer waarom ik die ‘roddel’ geloofde, echt. Ik weet geen eens iets meer over de dag, het is wel beter zo. Ik mag me er niets meer over herinneren anders ga ik me weer te druk maken.”¯ Charlotte begon rustig in en uit te ademen om zich rustig te houden. “Wat hebben wij elkaar toch aangedaan.”¯ Vroeg ze en ze keek naar het grijzen wolken dek en sloot haar ogen. “Hoeveelste keer is dit dat er wat gebeurt tussen ons? Te vaak. ”¯ “Ik kan je niet vergeten, ik wil je niet vergeten. Ik wil je niet loslaten!”¯ Schreeuwde ze uit. “Ben ik zo apart dat ik dit mee moet maken? Ik heb al zo veel meegemaakt! Ik ga ook een keer kapot! Snapt niemand dat? Kan niemand dat begrijpen?”¯

Ze keek naar haar tas die ze bij zich had. “Zal ik het doen of niet?”¯ Vroeg ze zich af. “Waarom niet.”¯ Ze stond op en liep richting haar tas die 20 meter van haar lag. Ze liet zich weer in het zand glijden en pakte diverse spullen uit haar tas. Waaronder een collegeblok, en haar etui met diverse pennen, stiften en potloden. Ze zag dat ze ook nog een flesje drinken, wat snoep en een envelop in haar tas had gedaan. Ze pakte een pen uit haar etui, toevallig was dit een pen die Robin haar had gegeven omdat hij wist hoeveel ze van schrijven hield. Deze gebruikte ze alleen als ze iets heel bijzonders ging schrijven. Dit was vast wel een geschikte pen om de laatste woorden op papier te zetten. Dit was ook haar lievelingspen geworden. Ze sloeg haar collegeblok open en zag op de eerste bladzijden de volgende teksten staan.

Beyoncé- Broken Hearted Girl
You’re everything I thought you never were
And nothing like I thought you could’ve been
But still you live inside of me
So tell me how is that?

You’re the only one I wish I could forget
The only one I’d love to not forgive
And though you break my heart, you’re the only one
And though there are times when I hate you
Cause I can’t erase
The times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you
It pains me to say
I know I’ll be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take a breath without you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl…No...No
No broken-hearted girl
I’m no broken-hearted girl

Something that I feel I need to say
But up to now I’ve always been afraid
That you would never come around
And still I want to put this out
You say you’ve got the most respect for me
But sometimes I feel you’re not deserving me
And still you’re in my heart
But you’re the only one and yes
There are times when I hate you
But I don’t complain
Cause I’ve been afraid that you would've walk away
Oh but now I don’t hate you
I’m happy to say
That I will be there at the end of the day

I don’t wanna be without you babe
I don’t want a broken heart
Don’t wanna take breath without you babe
I don’t wanna play that part
I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way no no
I don’t want a broken heart
And I don’t wanna play the broken-hearted girl...No…No
No broken-hearted girl

Now I’m at a place I thought I’d never be…Oooo
I’m living in a world that’s all about you and me…yeah
Ain't gotta be afraid my broken heart is free
To spread my wings and fly away
Away With you
yeah yeah yeah, ohh ohh ohh

I don’t wanna be without my baby
I don’t wanna a broken heart
Don’t want to take a breath without my baby
I don’t wanna play that part

I know that I love you
But let me just say
I don’t want to love you in no kind of way..No..No
I don’t want a broken heart
I don’t wanna play the broken-hearted girl..No..No..
No broken-hearted girl
Broken-hearted girl No…no…
No broken-hearted girl
No broken-hearted girl


Het was de songtekst van Beyoncé. Ze sloeg de bladzijdes om tot ze op een lege pagina kwam. ROBIN schreef ze op. Make my wish come true All I want for Christmas is you...You baby verschikt keek ze op. Dat was haar mobiel die afging aan de ringtone horen ze al het Robin was. Haar ex-vriendje. Nee, ze had geen behoefte om hem nu te spreken, en ze klikte hem weg. En ze begon verder met haar brief.

ROBIN,
WAARSCHIJNLIJK ALS JE DEZE BRIEF LEEST IS HET AL TE LAAT, OF JE BENT MISSCHIEN NET OP TIJD, MAAR DAT IS NIET AAN MIJ OMDAT NOG TE BEPALEN. NEE, HELEMAAL NIET.
HIJ SPIJT ME VAN AFGELOPEN TIJDEN. IK WEET DAT IK DE AFGELOPEN TIJDEN HEEL EXTREEM HEB GEREAGEERD OP ALLES. DAT HET BIJNA ALLEMAAL MIJN FOUT IS GEWEEST. MAAR IK ZOU VAN ELLENDE NIET MEER WETEN WAT IK MOET DOEN. EN DIT WAS ALLES WAAR IK AAN KON DENKEN. IK ZO OOK ECHT NIET WETEN HOE HET VERDER MOET GAAN TUSSEN ONS. IK DURF NOG STEEDS ME HELE LEVEN IN JE HANDEN TE LEGEN. NOG STEEDS NA ALLES WAT ER GEBEURT IS. HET IS VREEMD MAAR HET IS WEL ZO, EN TUSSEN ONS GESPROKEN. IK ZO DOL GRAAG VERDER GEGAAN ZIJN MET JE, MAAR IK DENK DAT HET GEWOON BINNEN NO-TIME WEER FOUT ZIJN GEGAAN.

HET SPIJT ME DAT HET ZO MOEST AFLOPEN.

CHARLOTTE,




Charlotte scheurde de blaadje van het collegeblok samen met de songtekst van Beyoncé. En ze stopte het in de envelop, en schreef daar Robin op in krullende letters. Ze deed de rest van haar spullen in haar tas. Make my wish come true All I want for Christmas is you...You baby Dat was Robin weer die haar belde. Nog steeds had ze geen behoefte dat hij belde. Maar ze nam hem wel op.

“Hai Robin.”¯ Zei ze afwezig. “Hai Char, ben je onze afspraak vergeten?”¯ Vroeg hij. “Welke afspraak”¯ zei ze. “Tussen ons om alles goed te spreken, dacht dat je langs zou komen rond 8 uur. Het is nu al half 9. Waar zit je?”¯ Vroeg hij bezorgt. “Ik ben op het strand, aan het uitwaaien of zo iets.”¯ Zei ze. “Waar zo?”¯ Charlotte zei waar ze was. Echt bij het gesprek was ze niet. “Okay zie ik je zo.”¯ En hij hing op.

Charlotte bedacht zich geen moment en wist dat het nu of nooit was want hij kwam er zo aan. Nee, niemand kon haar van haar stuk brengen om dit te doen. Ze ging naast haar tas zitten en bedacht nog alle moment van haar leven door. Goed en Slecht.

“Charlotte, Charlotte. Waar zit je!”¯ Klonk er een stem overbezorgd. Charlotte wist dat het Robin was maar gaf geen kick. Ze moest hem nu zeker niet zien want dan kon ze het niet meer. Ze zag Robin op haar afkomen. Ze stond op en liep richting de zee. Het was nu echt nu of nooit. Ze wist van verhalen dat als mensen een zelfmoord poging deden een lange tijd in een of andere kliniek vast zaten. En allemaal psychologische testen moesten doen. Daar had ze al helemaal geen zin in. Charlotte stond ondertussen met 2 voeten in de branding. “Charlotte! Wat doe je!”¯ Hoorde ze Robin de hele tijd paniekerig schreeuwen. Het kwam steeds dichter bij. Ze liep langzaam verder en voelde hoe koud het water was. Nu stond ze ongeveer tot haar enkels in het water. Maar ze hoorde ook Robin steeds dichterbij komen. Ze deed nog een paar stappen vooruit in de hoop dat Robin het koude water niet in durfde maar alles behalve dat zou waar zijn. Ze voelde dat ze stevig werd vast gepakt zodat ze geen kant meer op kon. “Charlot! Hebbes!”¯ fluisterde Robin achter haar. “En nu ga jij met mij mee.”¯ Charlotte kon geen kant meer op en liet zich gewillig meevoeren naar het strand. “Char, waar ben je mee bezig.”¯ Vroeg hij bezorgt. “Een zelfmoordpoging uitvoeren, wat dacht je daar van.”¯ Zei ze brutaal. Nog steeds had hij haar stevig vast en samen liepen ze naar de plek waar haar tas lag en naar zijn auto. Hij had een paar dekens in zijn auto liggen en wikkelde deze om haar benen en voeten. Hij ging ook naast haar zitten en gaf haar een kus op haar wang en fluisterde zachtjes “Char, ik hou echt nog wel van je, wat je ook doet!”¯ Charlotte was zich niet bewust van alles wat er gebeurde maar wel dat er nu nog een heel drama zou komen. “Op naar de hell”¯ zei ze binnensmonds toen ze vertrokken.


special note to:
G -
G.., het spijt me, ik wil het niet. Echt ik meen het. Je leest dit eigenlijk toch niet maar okay. PS: Ik ben niet de enige die fouten heeft gemaakt afgelopen weken.

Angela -
Fijn dat je me steunt in alles en advies geeft echt waar. Thanks. Thanks to be my beta-reader Ik zal pas echt weten wat je voor me betekende als je uit me leven bent. Hopelijk zal dat nooit zijn. Daarom ook dit verhaal voor jou

S -
Ik weet niet of je dit leest maar echt, ik kan zo goed met je praten, het voelt aan als 2 handen op 1 buik. Dankjewel daarvoor. Ik zal pas echt weten wat je voor me betekende als je uit me leven bent. Hopelijk zal dat nooit zijn. Daarom ook dit verhaal voor jou

Jou -
Voor allemaal die dit verhaal lezen. Dankjewel hier voor. En ook voor al die andere die al mijn verhalen trouw volgen.



Reacties:


MissCullen
MissCullen zei op 16 dec 2009 - 22:19:
HAaai ik kan ook niet zonder jouww.. wand je bent echt een hele goede en hele lieve vriendind van me.. Echt goed geschreven meid'


xxx


missxangel
missxangel zei op 16 dec 2009 - 20:07:
I hope I can give advise to people how really need,
For all the problems that I have read.
I hope someday you find the one,
Before your patient is gone.
I hope we can meet some day
So that we can allways stay
Friend forever till dead us apart
You will be there in a piece of my heart.

Ik ben er voor je, altijd, en dat weet je
Kweet niet wat ik zonder mijn chickie zou moeten <3