Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Learn from A little city » *7*

Learn from A little city

16 dec 2009 - 19:51

932

5

207



*7*

CRAP>.<***

Bill:
een zonnestaal zorgde ervoor dat ik al vroeg wakker was. Geloof het of niet, maar gister lagen we al rond 10 uur in bed. Ik kan je vertellen dat een dag op een boerderij nogal slopend was. Toch ging ik met een zelfvoldaan gevoel naar bed toe gisteravond en lag ik al vrij snel in dromenland.
het was nu weliswaar 6 uur ’s morgens maar ik voelde me kiplekker! Oké, ik sprong nog niet letterlijk uit mijn bed maar toch zeker met een vrolijke bui. Om Tom niet wakker te maken sloop ik stilletjes met mijn kleding onder mijn arm naar de badkamer. Snel mijn make-up op en mijn haar in een hanenkam en klaar! Dat was alvast het begin. Snel tanden poetsen en wat deo op en vervolgens vloog ik de badkamer uit. Beneden aangekomen in de keuken was Roger al wakker. Hij schoof me een kop koffie toe. ‘ik ga me ook even opfrissen.’ Deelde hij mee en verdween vervolgens de keuken uit.

wat in mezelf gekeerd nipte ik rustig aan mijn beker koffie. Me plots bewust wordend van voetstappen die dichterbij kwamen keek ik op en verslikte me in mijn drinken. ‘JIJ?!”¯ JIJ?!’ achtereen werd dit geroepen. Door mezelf en door de persoon die in de keukendeur opening stond.
zij was het. Het meisje uit de groep die ons op het vliegveld bijna had aangevallen! Haar groene ogen keken me verbaasd en woedend aan. ‘wat doe je in mijn huis!’ riep ze. ‘in jouw huis?!’ riep ik terug terwijl ik overeind sprong. Ik was veel langer dan haar. En dat maakte duidelijk overwicht. ‘ja, mijn huis. Ik woon hier toevallig!’ zei ze nu iets rustiger. ‘maar, wij verblijven hier bij Roger en Lily. Er is ons niets gezegd over een 3e bewoonster.’ Bracht ik nog steeds verbaasd uit. Alarmbelletjes rinkelde nu overal in mijn hoofd. Bill, wat doe je! Je praat hier met iemand die je om zeep probeerde te helpen! Maak dat je wegkomt! En snel!
toch bleef ik staan. Waarschijnlijk door mijn nieuwsgierigheid.
ik kreeg door dat het meisje me onderzoekend aankeek. Ze bewoog niet, maar haar ogen gingen controlerend over me heen. Ik voelde mezelf lichtjes rood kleuren. ‘wat doe je hier?’
de vraag overviel me een beetje. Even stamelde ik wat en vond uiteindelijk mijn tong terug. ‘jij en je gang hebben ons vliegtuig gemold. En Lily heeft ons gezegd dat we hier mochten verblijven als we maar een beetje mee zouden helpen.’ De kaak van het meisje spande lichtjes aan bij het horen van Lily haar naam. ‘fijn, ze geven ook nooit wat door.’ mompelde ze. Ik trok een wenkbrauw vragend op. ‘wat?!’ beet ze me toe terwijl ze richting de achterdeur beende. ‘wacht!’ riep ik. Het meisje hield haar pas in en ik ging naast haar lopen. ‘waar ga je heen?’ vroeg ik terwijl we over het achtererf liepen. ‘even naar C.C.’ antwoordde ze kortaf. ‘C.C.?’ vroeg ik terwijl ik mijn best deed haar bij te houden. We liepen naar de paardenstallen. Het meisje hield halt bij de stal van de enorme zwarte Fries. ‘hey C.C.’ zei ze zachtjes terwijl het enorme dier zacht naar haar brieste. ‘is dit jouw paard?’ vroeg ik verbijsterd aan haar. ‘ja, C.C. is mijn paard inderdaad.’ Ze haalde een winterpeen uit haar broekzak en hield die voor de neus van C.C. die de peen smakelijk verorberde. Hierna draaide ze zich om en beende de stal weer uit.
‘wacht nou!’ riep ik toen we om de boerderij heen liepen. Ze hield plots halt en draaide zich woest om. Haar wilde haren deinde mee met haar beweging. ‘WAT?!’ riep ze zo fel dat ik er van schrok. ‘dat jij nu een beroemd sterretje bent geeft je nog niet het recht mij ongegeneerd te volgen!’ riep ze. ‘hoe weet jij dat nou?!’ vroeg ik verontwaardigd. Tot nu toe wist niemand in dit “stadje”¯ wie we waren hoe wist zij het dan? Het meisje liep langzaam naar me toe en bleef een paar stappen voor me staan. ‘ik weet dat aangezien ik jullie muziek ken.’ Antwoordde ze zachtjes. Ik begreep even helemaal niets van haar. Dan had ze een enorme uitvlieging tegen me en nu kwam ze over als een kalm, rustig en een tikkeltje verlegen meisje? Ik schudde mijn hoofd even. Het meisje was ondertussen naar een motor gelopen. Een Honda shadow, was te lezen op de zilveren letters die op de zijkant van de tank zaten. Ze stapte op en pakte een helm van het stuur. ‘hoe heet je eigenlijk?’ riep ik toen ze de motor startte die met een luid gebrul tot leven kwam. Ze schudde haar haren even en keek me toen glimlachend aan. ‘Ribelle.’ Zei ze. Vervolgend plaatste ze de helm over haar hoofd en trapte de motor van zijn standaard af en scheurde weg, de straat op. terwijl ik hier nog overdonderd stond.

Ik ontwaakte pas weer uit mijn wereldje toen ik iets slijmerigs over mijn hand voelde gaan. ‘gadver BigBond!’ zei ik toen ik zag dat de Duitse Dog zonet even ter begroeting mijn hand had onder gekwijld. ‘daar ben je Bill!’ hoorde ik achter me en zag hoe Lily en Tom aan kwamen rennen. ‘wil je voortaan even zeggen waar je heen gaat?’ vroeg Tom bezorgd. Ik knikte alleen maar. ‘Lily, waarom hebben wij ene Ribelle niet eerder door jullie huis heen gezien?’ vroeg ik en zag Lily even wit wegtrekken. ‘doet er niet toe.’ Mompelde ze. Ik keek haar vreemd aan evenals Tom. ‘wie is Ribelle?’ vroeg Tom voorzichtig aan Lily die haar hoofd afwendde. ‘een vervelend persoon in mijn leven.’ Mopperde ze terwijl ze richting de voordeur liep.


Reacties:


ijstheetjuh3
ijstheetjuh3 zei op 22 dec 2009 - 12:00:
hoezo geniaal? n__n

Verder?<3


duracelkonyn
duracelkonyn zei op 18 dec 2009 - 19:03:
weiters
srry niejj veel te zeggen
doodmoe

xx


MyReflection
MyReflection zei op 17 dec 2009 - 22:59:
dat was een gevoelige snaar bill,
verder,
xx


VampireFangs zei op 17 dec 2009 - 7:46:
OehOeh ben benieuwd wat zal volgen!:3
En nu ga ik meomkleden en naar school o.o
daarom een korte reactie op de mobiel!:3


jorinloveth
jorinloveth zei op 16 dec 2009 - 21:23:
Snel verder =D