Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Three shot: Broken Hearted Girl or Health Hearted Girl ?? » .... Hearted Girl

Three shot: Broken Hearted Girl or Health Hearted Girl ??

18 dec 2009 - 16:10

553

2

244



.... Hearted Girl

Hoi Robin,

Ik weet niet hoeveel dagen, weken, maanden misschien zelfs wel jaren zijn verstreken sinds je me hier in een psychiatrisch kliniek hebt gestopt.
Ik hou wel een kalender bij elke dag, maar daar wordt ik echt niet duidelijker op. Ik ben er zo 4 weken geleden mee gestopt omdat ik helemaal gek werd. Eigenlijk ik denk dat het 4 weken geleden is, maar het kan ook nog 4 dagen terug zijn. Echt wanhopig dit eigenlijk vind je ook niet? Zeg maar ja. Dit is nog stommer ik praat gewoon letterlijk tegen een brief. Zie je me al ingedachte tegen deze brief praten in een über klein hokje met alleen maar een bed en alles is hier wit. Zie je het al voor je? Ik zie het elke dag om wanhopig van te worden.

De reden eigenlijk waarom ik je schrijf is dat ik van mijn psychiater een definitief laatste brief naar je moest schrijven. Hij is er achter gekomen dat je een obsessie voor me bent geworden en dat ik daardoor zelf geen leven meer leidde. Vreemd he. Ik had het zelf geen eens door. Ik dacht dat ik na alles wel door zou hebben wanneer ik me zelf verloor maar blijkbaar niet. Gelukkig eigenlijk dat ik deze brief helemaal zelf mag schrijven en niet controleert wordt. Eigenlijk nog best gevaarlijk want ik ben achter gekomen dat je je zelf kan dood maken met een pen. Schrik niet maar ik heb het geprobeerd. Vertel je verder er wel meer over. Ook over me kamer. Ik heb dus nu ook een pen in me handen en dan het collageblok ligt voor me in mijn kamer. Zo wordt het genoemd maar zo voelt het niet.

Maar het verhaal sinds je me hier achter heb gelaten.
Ik weet eigenlijk niets meer er over. Het enige dat ik nog weet is dat ik eerst een hele tijd apart ben gezegd. In net zo wit kamertje als nu. Wat er onderling is gebeurt weet ik niet. Dat is mijn nog nooit vertelt. Ze hebben mij hier geleerd om geen conclusies uit alles te trekken. Hebben ze heel lang hun best op moeten doen geloof me.
Maar verder. Daarna kwam er een meneer met een akelig witte jas aan en die begon te praten tegen mij. Hij maakte mij heel rustig en liet mij inzien wat ik had gedaan. Tenminste dat probeerde hij. Volgens mij is dat hem niet gelukt want ik heb nog z'n 5 keer daar een poging gedaan om zelfmoord te plegen. Lekker depressief he. 2 keer met een pen. 1 keer met een potlood. 1 keer met een deken. 1 keer mezelf opgehangen via een deken. 1 keer zolang mogelijk je adem in houden. Ja je word vanzelf creatief. Creatief genoeg om een uitweg te vinden. Maar helaas ze kwamen er net op tijd achter en is het dus niet gelukt. Dit klinkt nog erger maar ik heb gewoon 6 keer een poging gedaan om zelfmoord te plegen en ze zijn allemaal mislukt. Misschien ben ik wel mislukt. Ho.. wacht eens even, we gaan depressief worden. Dat moeten we niet hebben. Maar verder gaat het eigenlijk wel lekker mag bijna weg hier enz. eindelijk. Ik begin het hier echt voor gezien te hebben en ik weet echt letterlijk niets meer.

Ik denk dat ik ook ga stoppen met deze brief.

Char


Reacties:


missxangel
missxangel zei op 17 dec 2009 - 21:19:
Mooi verhaal, IK WIL MEER!!!!


missxangel
missxangel zei op 17 dec 2009 - 14:21:
een paar zinnen
Dit zijn er een paar meer