Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » I wish you were mine » Deel 1

I wish you were mine

17 dec 2009 - 15:40

546

1

195



Deel 1

Eefje is bijna 14 en gaat samen met een vriendin op kamp. Ze sluit vriendschap met een 5 jaar oudere jongen.. Meer ga ik lekker nog niet verklappen xp Genre: romantiek/drama Leeftijdsadvies: 14+

Eefje pov

Ik sleurde al puffend mijn loodzware koffer de trap op. Ik vervloekte mezelf in stilte. Waarom moest ik per se zoveel meenemen? Mijn handen waren klam van de inspanning en mijn gezicht was rood van de warmte. Plots glipte het handvat uit mijn handen en meteen gleed mijn koffer met een oorverdovend lawaai van de trap naar benden. Ik rende naar beneden en zag dat het slot open gesprongen was. Al mijn spullen lagen op de grond van de gang verspreid. Al vloekend begon ik mijn spullen op te bergen. "Kun je misschien nog meer lawaai maken?" Ik keek geschrokken op. Een jongen van een jaar of 18, 19 leunde tegen de muur en moest zich duidelijk inhouden om niet in het lachen uit te barsten. Mijn wangen kleurden nog roder en deze keer kwam het niet door de warmte. Hij liep op me af en stak behulpzaam zijn hand uit. "Hulp nodig?" Ik negeerde hem en ging verder met het opbergen van mijn spullen. "Nee, dank je. Zoals je ziet heb ik de situatie helemaal onder controle." Het was als grapje bedoeld maar het kwam er nogal bitter uit. Ik hoorde de jongen grinniken en hij hurkte naast mijn koffer neer en hij begon mij te helpen. "Leuke knuffel," hoorde ik de jongen zeggen. Ik keek op en zag dat hij mijn schaapje in z'n grote handen hield. "Hoe heet hij?" Ik vroeg me af of hij mij nu aan het uitlachen was of niet. "Vanille," zei ik en meteen had ik daar spijt van. Knuffels gaf je geen naam dat was zo kinderachtig. Boos op mezelf snokte ik het schaapje uit zijn handen en legde het in mijn koffer. Ik gooide mijn koffer dicht en zuchtte toen ik naar de trap keek. "Waarom neem je niet gewoon de lift?" vroeg de jongen. Ik keek hem verbluft aan. "Is er een lift?" De jongen grinnikte. "Ja... Sorry maar ik vond het zo schatig om je te zien stuntelen," bekende hij. Ik keek hem verontwaardigd aan. "Je vond wat?!"
Een paar minuten later...
Ik opende de deur met het juiste nummertje. Hier moet het zijn, dacht ik. Ik zag dat mijn vriendin Elly al druk aan het uitpakken was.
Het was een kamer waar vier personen konden slapen en met een simpele badkamer aan.
Toen ik de deur achter me sloot draaide Elly zich om. "Waar bleef je?" vroeg Elly met haar laconieke stem. Ik haalde mijn schouders op maar Elly bleef me afwachtend aankijken. Ik zuchte. "Gewoon... Ik had niet door dat er een lift was." Blijkbaar nam ze daar genoegen mee want Elly lachte en ging weer verder met uitpakken. "Trouwens," zei ze opeens. "Ik slaap daar." Ze wees naar het linkse stapelbed. "Bovenaan." voegde ze nog toe. Ik haalde mijn schouders op. Ik was het gewendt dat Elly steeds haar zin moest krijgen. We zaten sinds dit jaar bij elkaar in de klas. Ik opende mijn koffer en daarbij moest ik even denken aan die jongen van op de gang. Wat een onuitstaanbare gast! Hopelijk kwam ik hem niet meer tegen tijdens mijn verblijf hier. Ik twijfelde of ik Elly over hem zou vertellen. Maar toen realiseerde ik me hoe stom dat wel niet zou zijn. Ik kende niet eens zijn naam!
Reactie(s) = nieuw deel


Reacties:


Marshmallow
Marshmallow zei op 22 dec 2009 - 12:34:
We komen nog niet zoveel te weten over het verhaal, maar je schrijfstijl spreekt me wel aan .
Verder?
x