Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pirates Of The Caribbean » Afstammeling » Geschiedenis

Afstammeling

20 dec 2009 - 18:03

261

2

251



Geschiedenis

Nummertje 3

We kwamen net voor de eerste bel het lokaal binnen stormen. Leeuwenhart stond al voor het bord.
'Ah,'zei hij. 'Dames. Ga snel zitten, dan beginnen we met de les.' Ik plofte op een stoel, en haalde mijn boek uit m'n tas.
'Neem allemaal paragraaf 6 voor je. We gaan het hebben over Piraterij.' Ik deed hem open, en keek naar het begin plaatje. "The Black Pearl" stond er onder. Ernaast stond "The flying Dutchman"
'Zoals jullie zien gaan we het hebben over Piraterij. Het meest interesantte stuk van onze hele geschiedenis. Op de tweede wereldoorlog na dan. Maar dat is niet voor nu. Wat wel voor nu is, is' Zijn stem daalde,'The Black Pearl, en The flying Dutchman. Elize, zou jij even het stukje over De Piratenoorlogen willen lezen..?' En Eliza begon te lezen.
Nadat ze klaar was, Ik had er zowat niets van verstaan, zei Leeuwenhart:
'Oké, dan gaan jullie nu de vragen maken!' Ik sleog mijn werkboek open, enbegon aan vraag 1. "Wie was de kapitein van The Black Pearl?" Ik keek in mijn boek en vulde in: Eerst Barbossa en toen Jack Sparrow. Vraag 2: "En wie van de Flying Dutchman? Oké, dat moest ik even terug lezen.

The Flying Dutchman was eerst van Davy Jones. Hoe die hem heeft bemachtigd is niet bekend. Later werd het schip overgenomen door Will Turner. Will Turner.. Will Turner. WILL TURNER! MIJN FAMILIE! Hoe kon dí¡t nou weer?

De bel verstoorde mijn gedachten gang, dit keer klonk hij als een ontploffende bom. Die nieuwe Congiërge was echt niet helemaal goed bij zn hoofd geloof ik...


Reacties:


Rebella
Rebella zei op 27 jan 2012 - 16:13:
Jeeeh! Dit is leuk! ik ga snel verder lezen


LadyLondon
LadyLondon zei op 17 dec 2009 - 17:06:
Nice!!

<33