Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » The world behind my wall (afgelopen) » 5

The world behind my wall (afgelopen)

19 dec 2009 - 14:19

710

3

255



5

Ik had heerlijk geslapen in mijn eigen bed. Ik had mijn eigen kamer wel gemist. Nu zou ik koffers gaan pakken. Tom zou me helpen. Hij is een goede broer. Toen ik bijna klaar was met mijn ochtendrituelen kwam Tom de badkamer in. Ik deed mijn make-up. “Ben je er klaar voor?” vroeg Tom. “Ja, best” zei ik. Tom legde een hand op mijn schouder. “Ik denk dat die reis je wel goed zal doen” zei Tom. “Ik hoop voor 1 keer dat ik geen fans tegen kom” zei ik. “Dan hoop ik mee met je” zei Tom. “Wil je me helpen pakken?” vroeg ik. “Zeker” zei Tom. We namen 2 koffers van zolder. Ik duwde er alles in wat ik nodig zou gaan hebben. En zeker nog wat extra geld. Ik nam de foto van mij en Tom van mijn nachtkasje en legde die bovenaan. Ik dacht even na als ik alles had. Ik nam toch voor de zekerheid een extra zwemshort mee.

Tom en ik zaten in de tuin. Het was best koud. “Jij gaat naar de zon” zei Tom met een lachje. “inderdaad” grijnsde ik. “Doe je me een lol?” vroeg ik. “Tuurlijk, zeg maar” zei Tom. “Als Georg aan het kuisen is, noem hem dan Mr. Proper” grijnsde ik. “Ahah, tuurlijk” lachte Tom. “Jongens, komen jullie eten?” vroeg mam. “Ja, we komen” zei ik. Ik trok Tom recht. Hij lag op het gras. Hij werkte niet echt mee. “Tom, werk mee, anders laat ik je vallen” zei ik. “Durf je niet” zei Tom. “Tuurlijk wel” zei ik en liet Tom vallen waardoor hij met zijn rug op de grond plofte. Ik lachte. “Zie wel dat ik dat durf” grijnsde ik vals. Nu was Tom snel recht. Hij liep me achterna. “Ahah je kan me toch niet pakken!” riep ik. Te vroeg gejuicht. Tom sprong op mijn rug waardoor ik mijn evenwicht verloor en met een harde plof op het gras terecht kwam. “auw” bracht ik uit. Tom zat op mijn rug. Hij lachte. “Kom broertje, anders is het eten koud” grijnsde hij. Hij trok me recht. We schoven aan tafel. Mijn ribben deden wel pijn. Maar dat ging wel over.

Het was te snel avond. Tom zou me naar het vliegveld brengen. Nu brachten we iedereen op de hoogte dat ik er tussen uit kneep. Ik kom over 2 weken al terug. David was er niet zo blij mee. De pot op met die gast. Georg gaf geen mening want zijn mobiel stond uit en Gustav zei dat ik me maar volledig moest ontspannen. Ik kon niet zo zeer afscheid nemen van Tom. “Wel, tot over 2 weken dan, zeker” zei Tom. Hij krabde op zijn achterhoofd. “Ja, tot over 2 weken” zei ik. Ik nam mijn kleine tas mee. Ik zwaaide nog eens naar Tom. Toen keken wel elkaar even aan. “Niet gaan zonder een knuffel” grijnsde Tom. “Zou ik nog niet durven” zei ik. We omhelsde elkaar. Ik ging naar mijn vliegtuig toe. Ik kreeg een naar gevoel. Ik zou 2 weken zonder Tom aan de andere kant van de wereld zitten. Zo ver zijn we nog nooit van elkaar geweest. Ik hoop dat ik kan slapen in mijn vliegtuig. Ik zocht mijn plek. Het was aan het raam. Ik zuchtte en duwde de oortjes van mijn IPod in mijn oren. Ik kreeg een sms van Tom. “Ik mis je nu al” stond er in. Ik keek uit mijn raam als ik Tom kon zien. ik zag hem tegen een raam aangeplakt staan. Ik moest even lachen. “Ik zie je” stuurde ik terug. “Hoezo?” stuurde hij terug. “Ik zie je vanuit mijn vliegtuig tegen een raam aangeplakt staan *grijns*” stuurde ik hem. “ahaha, en geniet er van hè broertje” stuurde hij me. “Zal ik zeker doen” stuurde ik Tom terug. Toen kreeg ik geen bericht meer. Toen ik uit het raam keek, was hij weg. Ik ging weer goed zitten en zette de muziek wat harder.
Het zou een lange vlucht zijn.

Een tijd later kwam ik aan in Hawaï. Het was er snikwarm. Niet veel mensen kwamen hier naar toe, dus kwam ik hier aan met een klein vliegtuigje. Ik en nog een 5 tal andere mensen. Het was hier zeer mooi. Hello freedom.


Reacties:


TrouweLezer
TrouweLezer zei op 19 dec 2009 - 22:19:
Hihi, mooi stuk.
Verdertjess
<3


WendyPendy
WendyPendy zei op 19 dec 2009 - 15:36:
verder verder ^^


VampireFangs zei op 19 dec 2009 - 14:31:
Hello 8D

-voelt zich aangesproken-
XD