Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » The Difference -Jack E. Strify- » 3. His sparkle

The Difference -Jack E. Strify-

19 dec 2009 - 15:09

658

0

175



3. His sparkle

De rest van de dag vloog zo voorbij. Ik sloot de winkel af en liep naar huis. Ik had het briefje in mijn zak, en elk vrij moment dat ik had, had ik ernaar gestaard. Ik werd er niet veel wijzer van. Het enige dat ik uitvond was dat hij een heel mooi handschrift had. Het was zwierig en perfect. Ja, nog iets aan hem dat ik perfect vond..

Ik zat op de bank, pyjama broek aan, dikke trui aan, in kleermakerszit met een lekkere warme kop thee tussen mijn benen en voor me op het tafeltje lag het briefje. Ik hoorde de kerk 8 keer slaan, maar mijn ogen bleven op het briefje gericht. Ik wist niet zeker of ik moest bellen. Aan de ene kant moest en zou ik Strify nog een keer zien, aan de andere kant zou het TE teleurstellend zijn omdat het toch nooit zou worden wat ik wilde. Achter me hoorde ik de sleutel in het slot. De voordeur ging open en mijn kamergenoot stapte binnen. "Hey, Eef." Zei hij opgewekt. Ik mompelde een hey terug. "Problemen?" Vroeg hij. Ik knikte. Hij kwam naast me zitten een keek me aan. Ik wist dat hij niet zou stoppen tot ik het hem vertelde.

Dat was gewoon hoe hij was. Typisch Lucas. Lucas en ik deelden een flatje. We konden beiden wel zelf een flatje betalen, maar dit was goedkoper, ruimer en gezelliger. Niet dat ons flatje groot was. We hadden beiden een kamer, dan hadden we een kleine woonkamer waar ook de eettafel in stond en de keuken open aanzat en we hadden nog een kleine badkamer. Het was niet veel, maar het was thuis.

Ik zuchtte diep. "Een jongen dus." Zei Lucas. Hij kende me bijna TE goed. Ik knikte. Hij volgde mijn blik naar het papiertje en pakt het op. Eindelijk kon ik mijn ogen er vanaf halen en ik keek naar het theekopje tussen mijn benen. Langzaam roerde ik wat met het lepeltje en het getik was het enige geluid, tot Lucas weer begon te praten. "En dat heb je dus nog niet gedaan, neem ik aan." Zei hij. Ik knikte weer. "En waarom twijfel je?" Vroeg hij. Ik nam diep adem. "Ik ken hem niet, maar ik ben al verslaafd aan hem. Hij is perfect! Maar waarschijnlijk wil hij niet veel meer dan 1 keer seks." Mompelde ik. Lucas dacht even na. "Vertel eens over hem." Zei hij uiteindelijk. Ik pakte het theekopje en nam een slok. Ik sloot mijn ogen terwijl de warme vloeistof door mijn keel gleed. Daarna zette ik het kopje weer tussen mijn benen. "Hij heeft de mooiste ogen die ik ooit heb gezien. Ze zitten vol met twinkelingen en dingen die ik wil begrijpen, dat ik wel naar ze moet kijken. Zijn haar is bruin, met blonde plukken aan de voorkant en zijn stem.. zijn stem.. is gewoon perfect. Hij vind mijn naam mooi, maar verder weet hij niet veel. Alleen dat ik in de winkel werk, want daar heb ik hem ontmoet." Ratel ik aan één stuk door. Lucas zuchtte. "Klinkt geweldig."

Ja, Lucas was homo. En een geweldige vriend. Ik was eigenlijk blij dat hij homo was, want met Elise kon ik niet zo goed over jongens praten. Ik weet niet waarom, maar dat ging gewoon niet zo makkelijk. Daarom praatte ik altijd over jongens met Lucas..

"Inderdaad. Hij is zo.. perfect." Fluisterde ik. "En waarom bel je dan niet gewoon. Zelfs als je hem niet kan krijgen, moet je toch alles nemen wat je wel kan krijgen?" Grijnsde Lucas. Mijn ogen werden groot. Hij heeft gelijk. Ik moet zoveel mogelijk van Strify nemen als ik kan hebben. En dat begon bij zijn stem nog een keer horen. Want ik ging hem bellen.

Dankje Lucas.. Voor mij laten inzien dat ik alles moest nemen wat ik kon hebben. Het was op dat moment precies goed. Later was er tijd om spijt te hebben.. Later wel..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.