Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » The Difference -Jack E. Strify- » 6. His talk

The Difference -Jack E. Strify-

19 dec 2009 - 15:11

496

0

166



6. His talk

Strify sleepte me mee naar het park. Ik vond het wel origineel. Beter dan naar de film of ergens eten. We zijn daar met een ijsje op een bankje bij de vijver gaan zitten. De fontein spoot water, en maakte regenbogen in de lucht. Het kon bijna niet perfecter.
Strify en ik praatten over van alles en nog wat. Zo kwam ik erachter dat hij Jack E. Strify heette, maar dat dat niet zijn echte naam was. Ook kwam ik er toen achter dat hij een zanger was in een band genaamd Cinema Bizarre. Ik giechelde zacht toen ik dat hoorde. Ik vond het een leuke naam. Strify hield van glitter, heel veel glitter, en mode. Hij was blij dat er eindelijk iemand was die hem niet op zijn uiterlijk beoordeelde. Hij wist niet dat ik dat wel deed, maar anders dan hij bedoelde. Ik vond hem zo sexy dat ik hem wel moest leren kennen. Strify vertelde ook veel over zijn vrienden, waar ik uit opmaakte dat hij veel om ze gaf. Dat vond ik lief. Hij sprak daarentegen niet over familie. Ik vroeg me wel af waarom, maar ik vroeg het niet. Dat leek me ongepast en onbeleefd. Hij complimenteerde me nog duizend maal over hoe ik eruit zag. En ik bloosde des te vaker. Strify praatte veel, dat was iets dat duidelijk was. Ik had eigenlijk niet eens zoveel tijd om dingen over mezelf te vertellen. Ik vertelde dat ik bij Lucas woonde, en bij Elise in de winkel werkte tot ik mijn studie kon betalen. Maar dat ik eigenlijk nog wel veel langer in de winkel wou werken. Strify stelde me allemaal vragen. Leuke vragen, originele vragen, Strify vragen. Als: 'Hou je van skittles?', 'Wat voel je als je chocola eet?' en 'Wat vind je lekkerder ruiken, lavendel of roos?' Ik gaf netjes antwoord, de vragen waren tenslotte leuk. Ik had ontzettend veel plezier op mijn eerste date met Strify. Strify vroeg zich ook af of het wel een date was. Ik antwoordde dat het een date was als hij dat wou. Hij zei ja, dus het was een date. Maar ik vond het belangrijker dat hij wou dat het een date was. Strify was gewoon geweldig.
Nadat hij mijn pols had aangeraakt, had hij me niet meer aangeraakt. En ik hem niet. Ik verlangde naar zijn aanraking. Ik was verslaafd. Ik keek hoe zijn lippen bewogen als hij sprak, ik luisterde hoe gelukkig hij klonk als hij lachte en ik rook de typische Strify geur. Na een tijdje stonden we op en begonnen te lopen. Ieder onze eigen kant op. Ik weet niet waar hij heenging. Maar ik ging naar Lucas, om hem uitgebreid verslag te doen van mijn date. En om advies te vragen. Want mijn date was dan wel zo perfect, maar ik wou die perfectie behouden. Hoe deed ik dat? Wat kon ik het beste doen om ervoor te zorgen dat Strify niet voorgoed weg was gelopen? Wat?


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.