Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » The Difference -Jack E. Strify- » 7. His blush

The Difference -Jack E. Strify-

19 dec 2009 - 15:12

648

0

175



7. His blush

Ik keek recht in zijn ogen, en er was niks anders te zien dan passie. Zijn handen gleden langs mijn zij naar beneden en ze lieten sporen kippenvel achter. Mijn ademhaling versnelde toen hij me op het bed legde. Zijn lippen gleden plagend over mijn huid, zijn adem kietelde. Overal waar hij me aanraakte leek ik in brand te staan. Op zijn ellebogen leunend ging hij boven me hangen, zijn lippen kwamen dichterbij. Het gat werd kleiner en het duurde niet lang voor ik ongeduldig werd. Maar hij kuste me niet. Zijn ene hand gleed mijn broek ik, terwijl zijn andere mijn shirt uittrok. Ik kreunde schandalig toen ik zijn lippen op mijn onderbuik voelde en zijn tong door mijn navel gleed..

Zwetend werd ik wakker, de dekens strak om mijn benen gewikkeld van al het woelen. Ik kon niet geloven dat ik zo'n droom had gehad.

Nou, om eerlijk te zijn had ik ze vaker, maar deze was anders. Het ging om Strify. Ik dacht dus ook aan hem op een seksuele manier. En ik haatte het. Want ik wist dat ik het niet in het echt kon krijgen. En zelfs in mijn droom plaagde hij me.
Ik wou zijn lippen op de mijne.
En hij kuste me niet eens.


De volgende morgen werd ik wakker, kleedde me aan, deed mijn make-up, at en de rest wat ik elke morgen doe. Lucas en ik gaan op zondag morgen altijd een kop koffie halen in een zaakje niet heel ver hier vandaan. We liepen er heen, en het gesprek ging al snel over Strify. Ik vertelde hem over mijn droom. "Sexy." Zei Lucas toen ik klaar was. Ik duwde de deur van het zaakje open, en liep achteruit naar binnen om mijn tong naar Lucas uit te steken. Slecht idee. Ik liep tegen iemand aan en die persoon struikelde en viel op de grond. Ik draaide me snel om. Het was Kiro, en de persoon die hem overeind hielp was niemand minder dan Strify. Ik werd rood. "Sorry." Mompelde ik. "Ow, hey!" Zei Strify toen hij mij zag. "Het is al goed." Zei Kiro. Ik glimlachte dankbaar. Toen besefte ik dat ik iedereen maar even moest introduceren. "Ehm.. Strify, Kiro dit is Lucas. Lucas dit zijn Kiro en Strify." Zei ik terwijl ik ze aanwees. Lucas knikte langzaam. "Dus dit is Strify, huh?" Grijnsde hij. Ik gaf hem snel een stomp in zijn zij. Kiro grinnikte daar wat om. Daarna kwam er een andere jongen op Strify en Kiro afgelopen. Hij was lang en had witblond haar. Hij zag er wel schattig uit. "Ow, hey Shin. Dit zijn Lucas en Eva." Zei Strify. Shin begon te grijnzen toen hij mijn naam hoorde.

Zou Strify over me verteld hebben? Nee, vast niet. Het was vast niks. Ik hoopte wel dat hij over me verteld had, dat betekende namelijk dat hij het heel leuk vond met mij. Maar ik wist het niet zeker. Shin's grijns kon vanalles betekenen. Misschien grijnsde hij wel omdat Strify allemaal slechte dingen had verteld. Wist ik veel.

"Nou, wij moeten gaan. Yu en Romeo wachten." Zei Kiro en hij zuchtte. Shin knikte, en Strify staarde wat naar me. Shin duwde Strify achter Kiro aan en grinnikte. Lucas en ik maakten wel ruimte, maar was te krap om ze er goed door te laten. Strify's arm gleed langs de mijne en ik werd rood. Ik zag Strify ook snel wegkijken. Nadat ze vertrokken waren liepen Lucas en ik naar één van de kleine tafeltjes en gingen zitten. We bestelden en Lucas staarde me grijnzend aan. "Hij is lekker." Zei hij. "Ja, en hij is van mij." Gromde ik naar Lucas.

Maar was dat wel waar? Strify was niet officieel van mij. We waren op een date geweest. Meer niet. Ik wou zo graag dat Strify van mij was, dat ik bijna vergat dat hij nog niet van mij was..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.