Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » The Difference -Jack E. Strify- » 13. His kiss

The Difference -Jack E. Strify-

19 dec 2009 - 15:18

404

0

145



13. His kiss

Strify kwam niet veel later terug met een kruik, thee en een aspirientje. Dankbaar nam ik de kruik aan en legde die tegen mijn buik. Het aspirientje slikte ik ook dankbaar door, en hij zette de thee op mijn nachtkastje. Hij kwam bij me op bed zitten, met zijn gezicht naar mij. "Voel je je al beter?" Vroeg hij bezorgd. "Ietsje. In ieder geval bedankt." Zei ik. Strify glimlachte. "Meer dan graag gedaan." Ik glimlachte en pakte mijn kopje thee.

Strify en ik praatten wat. Niet veel, maar wat. We konden nou eenmaal niet veel meer doen. Ik baalde dat ik ziek was..
Wat ik echter niet door had was dat Strify steeds iets dichterbij schoof. Hij schoof zulke kleine beetjes dichterbij dat het niet echt merkbaar was. Tot hij heel dichtbij zat. Niet dat ik het erg vond.


Strify's hand trilde een beetje terwijl hij mijn kin pakte. Ik keek op en zag hoe dichtbij hij was. Ik kon de haartjes op zijn neus tellen. "Ik ga je nu kussen, ren alsjeblieft niet weg." Fluisterde hij. "Dat gaat ook niet zo makkelijk, hè?" Zei ik droog, maar Strify negeerde het en drukte zijn lippen op de mijne.

Het was beter dan geweldig, lekkerder dan ik me had voorgesteld en hemelser dan ik durfde te dromen. Zijn lippen waren perfect zacht, en zijn lip piercing maakte alles nog beter. Het vuurwerk dat ik voelde was groter dan ik ooit had gevoeld, en ik hoopte dat dat voor hem ook gelde.

Na een tijdje liet Strify mijn lippen los. Hij keek in mijn ogen, verder niks. Langzaam begon hij mijn wang te strelen, en niet veel later werd het gat tussen ons weer gedicht. Ik plaatste mijn ene hand in zijn nek en mijn ander op zijn kaak. Gewillig terugzoenend likte ik over zijn lip en speelde met zijn lip piercing. Er ontsnapte een kreuntje bij Strify, en dat was zonder twijfel het mooiste wat ik ooit had gehoord. Met zijn tong opende Strify mijn mond en zonder terug te vechten liet ik zijn tong binnen.

Strify nam de leiding en om eerlijk te zijn heb ik er geen seconde over nagedacht om zelf de leiding te nemen. Dit voelde zo natuurlijk, alsof het hoorde. En ik genoot ervan. Dus waarom zou ik dat verstoren? Strify zoenen was het beste wat ik ooit had gedaan. Het was perfect.
Ik baalde ineens veel minder dat ik ziek was..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.