Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » The Difference -Jack E. Strify- » 16. His friends

The Difference -Jack E. Strify-

19 dec 2009 - 15:21

935

0

175



16. His friends

Die avond zou ik Strify weer zien. Hij had me uitgenodigd op een film avondje. We zouden niet alleen zijn, de jongens keken mee. Ik vond het ontzettend spannend, het gaf mij het 'meet the parents' gevoel. Weet je wat ik bedoel? Dat je gekeurd word of je wel leuk genoeg bent. Aan de andere kant vond ik dat ook heel spannend omdat dat betekende dat Strify serieuzer met me werd. Nou wist ik dat natuurlijk al na die brief, maar het werd steeds werkelijker. En ik genoot ervan. Ik was tot over mijn oren verliefd op Strify, als het mogelijk is zelfs nog meer. Ik kon hem niet vergeten, en altijd als hij er niet was voelde het alsof er iets miste. Dat is liefde, toch? Ik dacht het wel.
Strify was eerst nog bang dat we elkaar die dag dan teveel zouden zien, maar ik had hem verzekerd dat ik het niet erg vond als hij dat ook niet vond. Daarom stond ik me na het avondeten voor mijn spiegel klaar te maken. Ik deed niet veel bijzonders aan. Ten eerste was het gewoon een film avondje, ten tweede gaf Strify mij altijd het gevoel dat dat niet nodig was. Dat hij me nam zoals ik was. Dus ik trok een simpele rode skinny jeans aan, een zwart wit gestreept shirt en mijn zwarte sneakers. Wat simpele armbanden om mijn polsen en een beetje eyeliner. Toen was ik wel klaar. Ik had ook geen zin om meer te doen eigenlijk.
Ik ging op weg naar Strify's appartement. Ik was enorm zenuwachtig. Zelfs al was het niet 'meet the parents' maar 'meet the friends'. Maar misschien was dat minstens zo erg, zo niet erger.


Ik belde aan en de deur werd bijna gelijk opengedaan door Strify. "Hey." Glimlachte hij. "Hey." Zei ik. "Kom binnen." Zei Strify snel en hij hield de deur open. Binnen nam hij mijn jas aan en hing die op. "Je ziet er leuk uit." Zei hij. Ik glimlachte dankbaar. Ik volgde hem naar de woonkamer waar de anderen op de bank zaten. Er was één jongen bij die ik nog niet kende. Ik nam aan dat dat Romeo was. "Eva." Zei ik terwijl ik mijn hand naar hem uitstak. "Romeo." Zei hij glimlachend terwijl hij mijn hand schudde. "Ehm.. Nou, eh.. Ga zitten. Wil je wat drinken?" Ratelde Strify. Kiro schoot keihard in de lach, maar ik besloot dat het beter was om geruststellend naar Strify te glimlachen. "Wat water zou lekker zijn." Zei ik kalm. Strify rende naar de keuken. "Wat heeft hij op?" Vroeg ik aan Kiro terwijl ik naast hem op de bank plofte. Kiro schoot nog een keer in de lach en ook Yu zat lachend en hoofdschuddend op de bank. "Lekker vriendinnetje ben jij zeg." Lachte hij. "Vriendinnetje?" Vroeg ik niet begrijpend.

Natuurlijk begreep ik het wel, maar het was niet waar en dat moest ik duidelijk maken. Het laatste wat Strify en ik konden gebruiken was ge-push.

"Ja, je bent toch zijn vriendinnetje?" Zei Yu aarzelend. Ik schudde mijn hoofd en Strify kwam binnen met drinken. "Nog steeds niet?" Flapte Kiro eruit. Ik grinnikte zacht. Strify kwam naast me zitten. "Waar gaat het over?" Vroeg hij niet-begrijpend. "Over onze niet bestaande relatie." Zei ik. "Oww..." Zuchtte Strify. Ik knikte. "Maar we daten toch wel officieel?" Vroeg hij me. Ik dacht even na. Eerlijk gezegd wist ik het niet. We hebben het nooit officieel gemaakt. Dus ik haalde mijn schouders op. "I guess.." Ik zag Strify's gezicht een beetje betrekken. "Dat is een 'Ja'." Zei ik er maar snel achteraan. Zijn gezicht klaarde gelijk weer op. "Maar dan ben je dus wel zijn vriendinnetje." Riep Kiro uit. Ik keek een beetje rood weg en de jongens begonnen te lachen. "Zullen we maar een film gaan kijken?" Zei Shin. Yes, ik mocht die jongen nu al. Ik knikte gelijk overdreven en we schoten met zijn allen in de lach. Kiro zette een film op en we begonnen allemaal naar het scherm te kijken. "Wat voor film is het eigenlijk?" Vroeg ik terwijl de voorfilmpjes nog bezig waren. "Horror." Zei Kiro. "Dat hebben we met redenen uitgezocht." Voegde Romeo eraan toe. "En die zijn?" Vroeg ik achterdochtig. "1. Dat vinden we leuk. 2. Dan kan jij lekker tegen Strify aan kruipen als het eng word. 3. Dan kan Strify tegen jou aan kruipen als het eng word." Zei Kiro. "Ik ga voor reden 1 en 3." Zei ik lachend. "Hoezo dat?" Zei Strify en hij keek me raar aan. "Omdat horror mijn favoriete genre is!" Lachte ik. Kiro sloeg zijn armen om me heen en knuffelde me stevig. "Ze is leuk, je moet haar houden!" Riep hij naar Strify. Strify kuchte. "Dat gaat makkelijker als je haar loslaat."

De rest van de avond keken we films, aten we chips en popcorn en maakten we lol. Strify kroop telkens met een rood hoofd tegen me aan als het eng was. Ik vond het wel schattig, en fijn. Hij was lekker dichtbij me.
Ik vond de jongens ontzettend aardig, en volgens mij was dat wederzijds. Vooral met Shin kon ik het goed vinden. Hij was rustig, maar op de één of andere manier hadden we veel gemeen en wist hij precies wat te zeggen. Toen ik dat aan Strify vertelde zei hij dat dat typisch Shin was. Ik was er gewoon blij mee. Strify werd steeds relaxter naarmate de avond vorderde. Ik denk dat dat kwam omdat hij zag dat zijn vrienden en ik het goed konden vinden.
Ik vond het geweldig om in hun buurt te zijn. Vooral bij Strify natuurlijk..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.