Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » The Difference -Jack E. Strify- » 17. His sleep

The Difference -Jack E. Strify-

19 dec 2009 - 15:21

777

0

173



17. His sleep

Ik gaapte en voelde mijn oogleden zwaar worden. "Je bent een beetje moe, hè?" Hoorde ik Strify in mijn oor fluisteren. Zijn adem streelde door mijn haar en hij plaagde mijn zintuigen. Ik knikte langzaam. "Ik heb geen zin om nog helemaal naar huis te lopen." Gaapte ik. Strify grinnikte. "Je mag ook wel blijven." Zei hij aarzelend. Ik keek hem aan. "Echt? Waar moet ik dan slapen?" Vroeg ik verbaasd. "Je kan Strify's bed lenen." Zei Shin. Strify knikte instemmend. "Kom." Zei hij en hij stond op. Hij strekte zijn hand naar me uit, dankbaar pakte ik die aan en liep met hem mee. Hij bracht me naar zijn kamer en liep daarna weer weg. "Wacht." Zei ik. "Waar ga jij dan slapen?" Vroeg ik. Strify keek me aan. "Op de bank, denk ik." Mompelde hij. "Yeah, sure. Alsof ik mijn vriendje op de bank laat slapen." Lachte ik. Strify werd lichtelijk rood. Ik pakt zijn hand en drukte een kusje op zijn lippen. "Slaap bij mij." Fluisterde ik tegen zijn lippen. Strify drukte een klein kusje op mijn lippen. "Zal ik doen." Fluisterde hij. Ik glimlachte.

Strify en ik hebben die nacht in zijn grote bed gelegen. Eerst was het wat onwennig, maar dat was snel weg. Ik heb alles genomen wat ik die nacht kon krijgen. Ik heb geslapen in de armen van mijn engel. Mijn vriendje.
De volgende morgen werd ik wakker met mijn hoofd op zijn borst, zijn armen om me heen en zijn regelmatige ademhaling in mijn haar. Het was perfect. Strify maakte echt alles perfect, want hij was perfect.


Ik was nog niet eens zo lang wakker toen ik Strify boven me hoorde kreunen. Hij was ook wakker. Ik tilde mijn hoofd een beetje op en keek omhoog. "Goede morgen." Fluisterde ik. Strify glimlachte. "Een hele goede morgen." Er werd op de deur geklopt. "Willen jullie ook een gebakken ei? Romeo is namelijk eitjes aan het bakken." Hoorden we de gedempte stem van Kiro. Strify keek me vragend aan en ik knikte. "Ja!" Riep Strify terug. Daarna kreunde hij weer. "Geen ochtendmens?" Vroeg ik lachend. Strify schudde zijn hoofd. "Niet echt nee.." Ik lachte en kwam overeind. "Kom op." Lachte ik. Strify schudde zijn hoofd weer. Ik pakte zijn arm en trok hem overeind, maar toen ik hem losliet viel hij gewoon weer achterover. "Nou, dan krijg je ook geen kusjes." Zei ik en ik stapte uit bed en pakte mijn kleding. Die trok ik zonder naar Strify te kijken aan en daarna draaide ik me pas weer om. Strify lag naar me te kijken en bloosde. "Kom je nog?" Vroeg ik met opgetrokken wenkbrauw. "Huh? O.. ja.." Stamelde hij.

Het was nog steeds schattig als hij stamelde.
Niet veel later zaten we aan het ontbijt. Het was leuk om met de jongens te ontbijten, grappig, en lekker. Romeo kon goed koken. We hebben ontzettend veel lol gehad, en ik vond het jammer dat ik niet veel later moest gaan. Ik moet werken in de winkel en de jongens hadden hun eerste interview sinds tijden. Ze waren ontzettend zenuwachtig. Dat merkte je vooral aan Strify en Kiro.


Ik pakte zijn handen en keek hem diep in zijn ogen. "Het komt echt wel goed. Je bent niet voor niets Jack E. Strify." Zei ik en ik drukte een kusje op zijn lippen. "Maar wat als ik iets stoms zeg?" Paniekte hij. "Dat doe je niet. Alles wat je zegt is mooi." Fluisterde ik. Strify keek me aan. "Echt?" Vroeg hij verbaasd. Ik knikte. "Echt." Strify grijnsde breed en drukte zijn lippen op de mijne. Ik zoende gewillig terug onder luid gefluit van Romeo en Yu. Ik grinnikte toen Strify mijn lippen losliet. "Ik zie je later wel. En bel me na het interview als je daar zin in hebt." Zei ik. Strify knikte. "Zal ik doen." Daarna draaide ik me om en liep weg.

Snel liep ik naar de winkel. Eigenlijk was ik al een half uur te laat. Elise was dan ook niet echt vrolijk toen ik daar aankwam. Gelukkig is ze nooit lang boos en viel de dag wel mee. Lucas kwam in zijn lunchpauze nog even checken of ik echt bij Strify was blijven slapen. Ik heb hem alles verteld. Elise had meegeluisterd en vergaf me voor het te laat komen. Als ik hem binnenkort ook aan hun voor zou stellen. Ik ging daarmee akkoord. Zij zouden mijn 'meet the parents' keuring doen. Mijn eigen ouders woonden namelijk in Australië. Die konden de keuring een andere keer wel doen.
Maar dat kon me in principe niet veel schelen. Strify was van mij. Of anderen het nou leuk vonden of niet..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.