Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » The Difference -Jack E. Strify- » 18. His test

The Difference -Jack E. Strify-

19 dec 2009 - 15:22

492

0

175



18. His test

"...Dus nu ben ik bang dat ik dat helemaal niet moest zeggen! Wat als ze er rare dingen uit halen?! Wat als ze nu denken dat ik iets met Kiro heb?!" Paniekte Strify aan de andere kant van de telefoon.
"Wat als ze dat denken? Wat dan? Maakt toch niet zoveel uit? Veel fans denken/hopen dat toch wel. Je hebt het alleen maar spannender voor ze gemaakt." Suste ik. Strify zuchtte diep.
"Denk je?" Vroeg hij.
"Ik weet het." Zei ik zelfverzekerd.
"Oke dan.." Strify blies hard uit. "Jij nog iets leuks gedaan?"
"Ehm.. Ik heb Elise en Lucas beloofd dat ik je binnenkort aan hun voorstel.." Mompelde ik. Ik tekende figuurtjes op de toonbank met mijn vinger. Ik wist niet wat Strify er van vond.
"Klinkt gezellig. Ik wil jouw vrienden ook wel ontmoeten." Zei hij opgewekt. Ik lachte.
"Kan je vanavond?" Vroeg ik twijfelend.
"Voor jou maak ik tijd." Zei Strify zwoel. Ik bloosde.
"Kom dan maar rond etenstijd." Zei ik.
"Oke, ik zal er zijn."

Zo, ik had Strify uitgenodigd voor mijn 'meet the parents' diner. Alleen hij wist het nog niet. Hij wist wel dat hij moest komen, maar niet dat hij gekeurd werd. Ik was dan ook helemaal aan het panieken vlak voor hij kwam. Ik zette de pasta op en toen belde hij aan. Elise en Lucas zaten gewoon lol te hebben op de bank, maar ik was echt heel zenuwachtig. Ik snapte eindelijk hoe Strify zich voelde gisteravond..

"Kom binnen." Glimlachte ik. Strify stapte breed grijnzend binnen en hing zijn jas op. Daarna liepen we de vier meter naar de bank. "Ehm.. Strify, dit zijn Elise en Lucas. Maar Lucas had je al een soort van ontmoet. Lucas, Elise, dit is Strify, mijn vriendje." Zei ik. Ze schudden allemaal handen en ik pakte een stoel voor Strify en een stoel voor mij.

Er werden allemaal gesprekjes gestart en vragen gesteld. Blijkbaar kende Elise Cinema Bizarre, ze was niet echt fan, maar ze kende de muziek. Strify vond dat natuurlijk geweldig, en ik was blij om hem zo trots te zien. Het eten ging ook goed. Het was lekker, en gezellig. Toen ik met de borden naar de keuken liep volgde Strify me. Hij zei dat het net 'meet the parents' was. Ik grinnikte en zei dat dat het ook wel was. Daarna vroeg hij zich af of hij het goed deed. En ik verzekerde hem dat hij het goed deed. Na het eten hadden we ook nog wat lol, en om 9 uur ging Strify weg. Ze hadden morgenvroeg bandrepetitie, omdat ze de rest van de dag een fotoshoot hadden. Ik vond het jammer dat hij al weg moest. Ik zoende hem dan ook uitgebreid vaarwel. Dat mocht ik tenslotte, hij was mijn vriendje.
Lucas en Elise vonden Strify ook leuk, hij was goed door de 'keuring' heen gekomen. Ik was blij, gelukkig, en bovenal ontzettend opgelucht. Het zag er naar uit dat Strify en ik een goede toekomst tegemoet gingen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.