Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » The Difference -Jack E. Strify- » 19. His imperfection

The Difference -Jack E. Strify-

19 dec 2009 - 15:22

495

0

147



19. His imperfection

Strify en ik gingen goed. Een paar weken later waren we in een stabiele relatie. We zagen elkaar bijna elke dag wel even, we belden sowieso elke dag en we vertelden elkaar alles. We kenden elkaars agenda, zodat we wisten wanneer we wel en niet moesten bellen en we hielden van elkaar. Klinkt klef, hè? Ik vind het vooral lief.
Shin en ik gingen ook goed. Hij was de enige van de band waarmee ik wel eens dingen alleen deed. Hij is bijvoorbeeld een keer met me gaan lunchen toen Strify niet kon. Shin en ik konden heel goed praten, hij leek me te begrijpen en te waarschuwen voor dingen die me pijn zouden kunnen doen. Verder konden we heel veel lol hebben, we hadden dezelfde humor en het was gewoon super gezellig met Shin.
Ik was naar hun eerste concert van de tour geweest, 3 dagen eerder. Het was geweldig. De blik die Strify heeft als hij zingt is onbetaalbaar om te zien. Hoe ze rocken op het podium is hemels. Om te zien hoeveel het publiek van ze houdt, is adembenemend. Het was ontzettend, mega, enorm, vet leuk.
Strify en ik hadden die nacht dan ook de beste seks die we tot dan toe hadden gehad. Ik vond het heerlijk om zo dicht bij Strify te zijn. Elke centimeter die hij aanraakte stond dan in brand, alles wat hij bij mij deed leek miljoenen keren meer genot te geven dan als iemand anders het deed. De blik die hij had als ik hem genot gaf was beter dan onbetaalbaar. De liefde die we dan deelden was mooier dan vloeibaar goud. Ik vond het geweldig als hij klaarkwam met mijn naam op zijn lippen, en ik vond het geweldig hoe hij aan het eind zei hoeveel hij van me hield. Ookal kreeg ik wat ik wou, het leek alsof ik Strify elke dag meer en meer nodig had. Hij was een deel van mijn leven, een deel van mijn hart, een deel van mijn ziel, een deel van mij. Hij was alles voor me. Ik hield onbeschrijfelijk veel van hem. Ik kon me dan ook niet voorstellen dat er ooit een dag kwam dat hij me teleur zou stellen. Maar 4 weken nadat we officieel een stel werden, was het zover. De sluier van perfectie werd een beetje opgetild, en ik zag de eerste imperfectie van Strify. Ik had waarschijnlijk in mijn eigen wereldje geleefd. Of ik was gewoon verblind door zijn liefde, en mijn liefde voor hem. Ik was te naïef geweest om te beseffen dat niemand perfect is. Ook Strify niet. Toch hield ik na die avond niet minder van hem. Misschien zelfs wel meer. Omdat alles ineens zo reëel was, en niet meer een droom die werkelijkheid werd. en misschien was ik niet eens echt teleurgesteld, misschien was het meer ongeloof. Ik weet het niet precies.. Alles wat ik wist, is dat ik van hem hield. Met heel mijn hart en ziel..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.