Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » The Difference -Jack E. Strify- » 26. His love

The Difference -Jack E. Strify-

19 dec 2009 - 15:27

504

0

163



26. His love

"Ah.. Strify.." Kreunde ik. Strify hing boven me, het zweet stond op zijn voorhoofd van de inspanning. Ik begon sterretjes te zien van genot en ik trok Strify naar beneden voor een zoen. Wanhopig bleef ik hem dichterbij trekken, ik wilde meer van hem voelen, meer van hem proeven, ik wilde meer van hem. Onze kreunen werden luider, en we kwamen in perfecte harmonie. Strify viel boven op me en ik sloeg mijn armen om hem heen. Samen hijgden we uit, genietend van het feit dat we daar samen lagen. Na een tijdje kwam Strify uit me en ging naast me liggen. Ik ging met mijn gezicht naar hem toe liggen en streelde zijn kaak met mijn wijsvinger. Langzaam trok ik de lijnen van zijn gezicht na. "Ik houd van je." Fluisterde ik. "Dat weet ik toch, anders was je niet hier. En ik kan niet eens omschrijven hoeveel ik van jou houd." Fluisterde Strify terug. Ik giechelde zacht en kroop dichter tegen Strify aan. "Probeer het dan.." Fluisterde ik in zijn nek. Strify was even stil. "Ik zou nog liever doodgaan dan dat ik je nog eens pijn zie hebben." Zei hij na een tijdje. Ik tilde mijn hoofd een beetje op en keek hem aan. "Echt?" Strify knikte. Ik drukte mijn lippen op de zijne en legde mijn hand op zijn kaak. Strify's hand lag op mijn heup en hij streelde me zacht. Ik liet Strify's lippen los. "Nog een potje ganzenborden?" Vroeg ik hem en ik bijt op mijn onderlip. Strify keek me ondeugend aan en knikte. Gelijk drukte ik mijn lippen in zijn nek en begon er kusjes te plaatsen.

Strify en ik zijn eigenlijk de hele nacht bezig geweest. Het was dan ook niet raar dat we half wakker aan het ontbijt verschenen. De jongens lachten er een beetje om, wij lachten niet zoveel. Eigenlijk was de enige reden dat ik niet chagrijnig was, Strify. En volgens mij was dat andersom ook. We bespraken de plannen voor die dag aan het ontbijt. De jongens moesten wat dingen regelen met hun manager, maar later op de dag zouden ze tijd hebben.
Yu en Romeo hielden een hele discussie over een meisje in het restaurant. Ze had blond haar, bruine ogen en ze zag er wel stoer uit. Ik weet niet precies waar de discussie over ging, maar ik was blij dat Strify er ook niet zoveel aandacht aan besteedde. Hij vond het leuker om aandacht aan mij te besteedden. Wat ik ook erg leuk vond.
Ik verveelde me terwijl de jongens bij hun manager waren. En eerlijk gezegd wou ik niets liever dan naar huis bellen. Ik wist dat het daar later op de dag was, maar het maakte niet veel uit wanneer ik zou bellen. Zij zouden hetzelfde reageren, ik zou hetzelfde reageren. En na een tijdje kon ik de verleiding niet weerstaan en ik pakte mijn mobiel. Mijn handen trilden verschrikkelijk en ik had dan ook moeite met het nummer zoeken. Ik had besloten eerst Elise te bellen.


"..."

"..."

"..."


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.