Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » The Difference -Jack E. Strify- » 28. His best friend

The Difference -Jack E. Strify-

19 dec 2009 - 15:28

395

0

148



28. His best friend

Strify en ik hebben die dag uiteindelijk toch niet zoveel gedaan. Ik heb gehuild en we hebben gepraat. Ik had Strify verteld wat er was gebeurd, en hij zei dat we gewoon moesten proberen plezier te hebben, we konden er toch niks aan veranderen. Ik vertelde hem dat ik dat ook wel wist, maar toch kwam alles zo hard op me af. Strify begreep het wel, en hij hield me stevig vast.

"Volg u mij maar." Zei een meneer in net pak tegen Shin, Strify en mij. We waren die avond met zijn drieën uit eten. Het was een vrij chique restaurant, maar niet tè. De man bracht ons naar een tafeltje in de hoek van het restaurant en we bestelden ons eerste drankje. "Dus waarom zitten jullie niet meer op jullie kamer?" Vroeg Shin. "Ik had geen zin meer. Ik ben inmiddels wel klaar met mijn verdriet.." Mompelde ik. Ik had Shin al uitgelegd wat er was gebeurt. Hij was erg begripvol, maar vertelde me hetzelfde als Strify. Ik keek een beetje om me heen en zag ergens anders het blonde meisje met de bruine ogen zitten. Die vanochtend ook in het restaurant van het hotel zat. Ik grinnikte. "Zullen Romeo en Yu balen dat ze niet mee mochten." Zei ik terwijl ik een knikje naar het meisje maakte. Shin en Strify keken ook en lachten. "Inderdaad." Zei Shin. Strify bleef stil en lachte alleen wat. "Dus waarom mocht alleen ik mee?" Vroeg Shin ineens. "Omdat jij schattig bent, en blond haar hebt." Zei ik op een serieuze toon. We schoten in de lach terwijl de drankjes en menukaarten kwamen. "Nee, serieus." Zei Shin terwijl hij zijn kaart opensloeg. "Omdat je gezellig bent, maar we hadden geen zin om iedereen mee te nemen. Daarnaast ben je mijn beste vriend binnen de band." Zei ik terwijl ik mijn kaart bestudeerde. "Inderdaad.." Mompelde Strify. Shin bedankte ons.

Het was heel gezellig om met Shin en Strify uit eten te gaan. We hadden lol, maar ook serieuze gesprekken. We hadden gelijk ook even hun planning voor de komende weken doorgenomen. Het klonk spannend en ik had er zin in. Ik was eigenlijk best gelukkig die avond, ookal knaagde het 'telefoonvoorval' wel aan me. Maar ik vond het fijn om bij Shin en Strify te zijn.
Zij waren er nog, en daar genoot ik van. Zoveel als ik kon..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.