Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » The Difference -Jack E. Strify- » 32. His skin

The Difference -Jack E. Strify-

19 dec 2009 - 15:30

614

0

169



32. His skin

Ik nam zijn lip piercing in mijn mond en trok er voorzichtig aan. Strify kreunde zachtjes. Ik hield van dat geluid. Het was het mooiste ter wereld. Mijn lippen haalde ik van de zijne af en plaatste ze in zijn nek. Ik deed alles met mijn mond om die mooie geluiden uit zijn mond te horen. Ik beet, ik likte, ik kuste, ik zoog. En ik genoot. Het was altijd geweldig om zijn huid op mijn lippen te voelen, en te proeven. Hij smaakte zoet, een beetje zoals chocolade. Mijn handen gleden onder zijn shirt en ik gleed met mijn vingertoppen over zijn buik. Ik voelde dat hij rilde van genot. Hij trok me weer omhoog en drukte zijn lippen op de zijne. Daarna draaide hij ons weer om, zodat hij boven me lag. In één beweging trok hij mijn shirt uit. Strify keek me niet eens aan, hij viel mijn huid gelijk aan met zijn lippen. Ik sloot langzaam mijn ogen en concentreerde me op de plekken waar Strify me aanraakte. Zijn vingertoppen over mijn zij, zijn lippen in mijn nek en zijn ademhaling die mijn huid plaagde. Ik kon het bijna niet aan. Het was nog steeds geweldig om hem zo dichtbij te voelen. En ik wist dat het allemaal nog beter werd als ik hem in me voelde. Mijn vingers verstrengelde ik met het deken en ik kreunde schandalig. Ik voelde Strify grinniken en snel draaide ik ons om. "Dus dat vind je grappig?" Fluisterde ik in zijn oor en ik likte aan zijn oorlel. Strify knikte. Langzaam gleed ik met mijn hand over zijn borst naar zijn broek. Met één vinger gleed ik zijn broek in en streelde hem zacht. Strify had zijn ogen gesloten en beet op zijn lip om niet te kreunen. Ik plaatste mijn hand op zijn kruis en masseerde hem door de lagen stof heen. Toen hield Strify het niet meer en begon ook te kreunen. Ik grinnikte zacht. Ik snapte waarom hij grinnikte toen ik het deed. Zijn hand gleed over mijn nek, mijn haarlijn in en hij trok me naar beneden voor een zoen. Ik masseerde zijn kruis nog steeds terwijl Strify over mijn lip likte, vragend om toegang. Meer dan gewillig opende ik mijn mond en liet hem binnen. Ik deed niet eens moeite om te vechten om de dominantie. Ik liet hem gewoon toe.

Als de wereld op me neerkomt, en niks meer is zoals het was. Dan ben jij degene van wie ik houd. Je bent alles wat ik heb, alles wat ik wil, alles wat ik nodig heb. Ik ben verslaafd aan het spel, ik moet en zal het spelen. Het zal oneindig doorgaan, geen winnaar zal er zijn. Wij blijven bij elkaar voor altijd.
Want jij bent alles wat ik heb.
Alles wat ik wil.
Alles wat ik nodig heb.


Strify kwam luid kreunend klaar, wat mij over het randje trok. Met zijn naam op mijn lippen kwam ik ook. Strify trok hijgend uit me en liet zicht naast me vallen. Ik sloeg mijn armen om zijn middel en leunde met mijn kin op zijn schouders. Ik hijgde tegen zijn nek, en drukte er kleine kusjes. Zijn bezwete huid was nog steeds zoet, en ik vond het nog steeds geweldig. "Ik houd van je." Fluisterde ik. Ik wachtte op antwoord, maar toen ik opkeek zag ik dat Strify al sliep. Ik glimlachte en drukte een kusje op zijn haar voor ik ook langzaam in slaap viel.

Eerst zoende hij wanhopiger, hij speelde met me zonder oogcontact, en vertelde me niet hoeveel hij van me hield. Wat was er anders? Wat was er mis? Als hij maar wist dat ik nog evenveel van hem hield..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.