Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » The Difference -Jack E. Strify- » 33. His interests

The Difference -Jack E. Strify-

19 dec 2009 - 15:31

552

0

171



33. His interests

Ik werd later die dag wakker zonder Strify's armen om me heen. Ik voelde me gelijk koud en alleen..

Ik strekte me kreunend uit en mijn hand streek langs een papier. Ik keek om en zag op Strify's kussen een briefje liggen. Snel pakte ik het op een begon te lezen.

Hey lieffie,

Je was zo schattig aan het slapen dat ik het niet over mijn hart kon verkrijgen om je wakker te maken. Als je me zoekt zit ik waarschijnlijk op het terras met Kiro. En anders ben ik wel bij één van de anderen. Al denk ik dat niet, Kiro zei dat ze hier geweldige cocktails hebben! (Al denk ik dat hij er al een paar op had toen hij het me vertelde, hij giechelde nogal..) Maarja.. Ik zie je hopelijk snel weer.

Always yours,
Strify


Ik grinnikte. Zelfs als Strify een brief schreef kreeg hij me nog aan het lachen. Langzaam kwam ik overeind en begon me klaar te maken.

Het duurde wel even voor ik klaar was. Ik moest me aankleden, mijn make-up opnieuw doen en ik moest mijn seks-haar fixen. Maar toen ik eenmaal klaar was ging ik gelijk naar het terras. Strify stond aan de bar met Blondie te praten. Het zag eruit alsof hij zicht wel vermaakte. Jaloerse-ik werd weer wakker.. Maar die verdween weer toen hij mij zag en Blondie weg wuifde. Hij kwam breed glimlachend op me af en drukte een kus op mijn lippen. Ik glimlachte en werd door hem meegetrokken naar een tafeltje. Kiro zat daar ook en hij had sjans. Met een jongen weliswaar, maar daar had Kiro geen problemen mee. Tot die jongen erachter kwam dat Kiro ook een jongen was.

Kiro gooide zijn drankje in één keer achterover en schudde met zijn hoofd. Ik keek hem vaag aan en daarna keek ik naar Strify. "Zijn vierde pas. Maar ik weet niet hoeveel hij er had voor hij mij haalde. Aan zijn gedrag te zien had hij er toen al een paar op." Zei Strify. Hij las mijn gedachten weer eens. Ik knikte en hield Kiro tegen toen hij er nog één wou halen. "Anders kan je vanavond niet mee uit." Zei ik. Kiro keek me even aan en ging toen weer zitten. Hij zuchtte en er viel een stilte.

Het was geen onaangename stilte. We genoten allemaal van de zon, het beetje wind en het feit dat we konden relaxen.
Ik glimlachte naar Strify en hij keek sexy terug. "Houd je van me?" Flapte ik er ineens uit. Ik bloosde en Strify kwam op zijn knieën naast me zitten. "Waarom dat?" Vroeg hij. Ik nam even adem. "Omdat ik het na het ganzenborden ook wou weten, maar toen sliep je al." Mompelde ik. Strify pakte mijn kin en liet me naar hem kijken. "Natuurlijk houd ik van je. Je bent toch mijn vriendinnetje?" Zei hij en hij drukte zijn lippen op de mijne. Ik boog naar voren om meer van hem te voelen. Maar het viel tegen.

Nam ik wel genoegen met: 'Ik moet wel van je houden want je bent mijn vriendinnetje'? Ik dacht het wel. Tenslotte hield hij van me, en dat was alles wat ik nodig had. De reden kon me niet schelen eigenlijk. Ik hield van hem, en hij hield van mij. En dat was alles wat er toe deed.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.