Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Flashbacks » .: 5 :.

Flashbacks

19 dec 2009 - 15:42

563

0

246



.: 5 :.

Ik lach even zacht. Toen begon alles pas echt. Ik leun comfortabel achterover in de zachte, grote, rode kussens. "Kiro stelde voor dat ik een keer met de hele band uit eten zou gaan. Als goede vriendin. En dan kon mama papa ook gelijk zien." Vertel ik en ik neem nog een slokje limonade. "En wat gebeurde er tijdens dat eten?" Vraagt het blonde meisje dat mijn dochter is opgewonden. Ik glimlach als ik terug denk aan die avond.

--Flashback--
Ik heb een leuk rood jurkje aangetrokken, sexy hakken eronder en mijn allergrootste best gedaan op mijn make-up. Ook heb ik wat sieraden om mijn polsen. Ik ben best zenuwachtig, maar Kiro zei dat de jongens ontzettend aardig zijn en dat hij me gaat helpen. En ik vertrouw Kiro blindelings. De taxi stopt voor het restaurant waar we hadden afgesproken en ik betaal de chauffeur. Dan stap ik uit, de afgekoelde, maar toch aangename avondlucht in. Snel loop ik bij her restaurant naar binnen en er komt een ober op me afgelopen. "Had u gereserveerd?" Vraagt hij beleefd. Ik knik. "Ik denk onder de naam Cinema Bizarre." Zeg ik een beetje beschaamd. Het was raar om dat in het vrij chique restaurant te zeggen. De ober glimlacht geruststellend naar me. "Komt u maar mee, uw tafelgenoten zijn er al." Ik volg de ober naar een grote tafel, en ik zie dat de anderen er inderdaad al zijn. Kiro springt op als hij me ziet en glimlacht breed. "Hey. Ehm.. Ik zal je even voorstellen. Dit zijn Strify.." Hij wijst op de zanger van de band. "..Yu en zijn vriendin Vanessa.." Een jongen en meisje worden aangewezen, hij was de gitarist had Kiro me verteld. "..Romeo.." Een jongen met zwart haar word aangewezen. "..Shin.." Kiro glimlacht ondeugend naar me terwijl hij Shin aanwijst. "..En mijn vriendje Ricky." Eindigt Kiro. Hij gaat trots bij Ricky staan. Ik had al veel over hem gehoord, over allemaal eigenlijk. "Ehm.. Oké, ik ben Lyn." Stel ik me voor. Eigenlijk heet ik Linda, maar Lyn klinkt gewoon leuker! Mijn ogen zijn op Shin gericht, en weer moet ik moeite doen ze van hem af te halen. Snel ga ik zitten en we bestellen allemaal wat te drinken. "Dus was jij niet dat meisje die een tijdje geleden op een meet and greet was?" Vraagt Strify me nieuwsgierig. Ik knik en Strify grijnst. "En is onze Kiro een beetje lief voor je?" Grinnikt Yu. Ik lach zacht. "Ja, ontzettend. Anders was ik allang een nieuwe vriend gaan zoeken." Ik kijk iedereen even aan en er worden kleine gesprekjes gestart. Tot mijn genoegen zit Shin naar me te kijken, maar ik kan niet lang naar hem kijken, want Strify begint me vragen te stellen.
--Flashback end--

"Ik leerde de andere jongens van de band kennen, en Ricky natuurlijk. Yu had toen ook een vriendinnetje, maar die heb ik nooit echt goed leren kennen.. Papa heb ik die avond wel beter leren kennen. Hij praatte niet veel, maar toch vond ik een aantal dingen over hem uit. En hij zat de hele avond naar me te kijken." Vertel ik blozend. Mijn dochter giechelt zacht. "Maar jullie waren toch nog niet samen na die avond?" Vraagt ze verward. Ik schud mijn hoofd. "Dat kwam pas later." Zucht ik en ik eet een chipje. "Wat kwam er eerst dan?" Vraagt het nieuwsgierige blondje naast me op de bank.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.