Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Flashbacks » .: 6 :.

Flashbacks

19 dec 2009 - 15:43

595

0

203



.: 6 :.

Ik denk even na. Welke gebeurtenissen waren nou eerst? En hoe kwamen die er ook alweer? "Ik denk dat het volgende dat er met papa en mij gebeurde op een feestje gebeurde. We waren op een feestje, omdat Yu's vriendinnetje was weggegaan. We hoopten dat hij dan niet aan haar zou denken, snap je?" Zeg ik en mijn dochter knikt. "Wat gebeurde er dan op het feestje?"

--Flashback--
Lachend lopen Kiro en ik, met onze armen in elkaar, gehaakt de club in. Gelijk lopen we met zijn allen naar de bar om het eerste drankje, van waarschijnlijk vele, met zijn allen te drinken. En inderdaad, na het eerste drankje besteld Yu gelijk zijn tweede. Kiro en ik besluiten het rustiger aan te doen en, aan gebrek van Ricky, sleept Kiro me mee naar de dansvloer. Vele minuten dansen we samen, en na een tijd strompelen we bezweet terug naar Yu en Romeo die in een hoekje op twee barkrukken zitten. Kiro besteld gelijk een drankje, en hij vraagt of ik ook wil. Ik schud hevig mijn hoofd, ik moet eerst naar de wc. "Ik ga even naar de wc." Roep ik naar Kiro, om boven het geluid van de harde muziek uit te kunnen komen. De half-blondine knikt. Ik baan me een weg door de drukke menigte, naar de toiletten. Bij de deur met 'Dames' erop loop ik naar binnen en ik zucht opgelucht als de muziek even wat zachter is. Maar voor ik goed en wel doorheb wat er gebeurt komt er iemand binnen, trekt me een wc-hokje in en word ik tegen de muur gedrukt met een paar lippen op de mijne. Mijn ogen sperren open en ik zie vaag een blonde pluk haar die me wel erg bekend voor komt, volgens mij zijn het de lokken die ik zo lang had bestudeert. Gewillig begin ik terug te zoenen en trek hem zo dicht mogelijk tegen me aan. De zoen heeft iets wanhopigs, en onze lippen zijn zo hard mogelijk op elkaar gedrukt. Onze tanden klikken tegen elkaar en onze tongen spelen heftig. Na een tijdje moeten we elkaar wel los laten, om naar adem te happen, en we kijken elkaar aan. Ik had gelijk, het is Shin. De blondine krijgt ineens een diep rode kleur op zijn gezicht en hij kijkt weg. "Waarom deed je dat?" Vraag ik zachtjes. Ik zie dat Shin van me af wil stappen, maar dat gaat in het kleine wc-hokje niet. "Omdat ik het wilde." Mompelt Shin vaag. Mijn gedachten werken op topsnelheid. Hij wilde mij zoenen. Dat had ik alleen nog durven dromen, en nu had ik zijn lippen op de mijne gevoeld. Het was geweldig. Hij smaakt een beetje als chocolade aardbeien en bananen milkshakes, en een smaak die zó Shin is dat ik het niet thuis kan brengen. Ik weet wel dat ik zijn lippen nog een keer moet voelen. Ondertussen kijkt Shin weer op en we staren een beetje in elkaars ogen. Zonder dat ik het echt merk komen onze hoofden weer dichter naar elkaar, en ik voel al snel zijn lippen op de mijne. Deze zoen is wel anders. Was die ander zo wanhopig, is deze langzaam en vol met emoties. Langzaam beginnen ook onze tongen zich met de zoen te bemoeien, maar de zoen blijft langzaam en bijna liefdevol.
--Flashback end--

"Papa gaf mij een kusje. Dat was het moment dat ik begon te geloven dat hij me wel leuk vond." Zei ik, lichtelijk blozend. Mijn dochter glimlacht ondeugend. "Gebeurde er verder nog wat die avond?" Ik word nog iets roder. "Nog wat limonade?"


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.