Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Flashbacks » .: 7 :.

Flashbacks

19 dec 2009 - 15:44

640

0

225



.: 7 :.

"Gebeurde er die avond nou nog wat, of niet?" Vraagt het kleine meisje ongeduldig als ik terugkom met de nieuw gevulde glazen. Ik ga weer op de bank zitten en denk blozend terug aan die avond.

--Flashback--
Ik voel hoe Shin's warme handen een weg vinden onder mijn shirt. Ze strelen mijn huid, bijna liefkozend, en het voelt alsof hij elektrische schokjes door mijn lichaam schiet met zijn vingertoppen. Alles wat hij doet, elke centimeter die hij aanraakt, lijkt in brand te staan. Mijn shirt word over mijn hoofd getrokken en de zijne volgt niet veel later. Zijn lippen beginnen een lijntje over mijn kaak te zoenen, op weg naar mijn nek. Ik voel hoe hij zijn zachte, perfect gevormde lippen op mijn nek zet. Ik sluit langzaam mijn ogen en leg mijn hoofd in mijn nek. Mijn mond valt langzaam open als Shin met zijn hand in mijn broek glijdt en met zijn andere hand de sluiting probeert los te krijgen. Zachtjes plaats ik mijn handen tegen zijn borst en duw hem een beetje achteruit, tegen de andere muur. Gelijk plaats ik mijn lippen op de zoete huid van zijn borstkas. Ik lik, bijt, kus en zuig; alles om die mooie geluiden uit zijn mond te krijgen. Ik weet zeker dat als we zijn kreuntjes op zouden nemen, we het perfecte lied zouden hebben. Ik kijk op als ik mijn naam op een zachte toon zijn lippen hoor verlaten. Shin drukt zijn lippen weer op de mijne, en zet zijn werk met de sluiting van mijn broek voort. Mijn handen woelen door de lokken haar die ik zo lang, op afstand, heb bestudeert. Met mijn nagels glijd ik over zijn rug, zachtjes, zodat ik hem geen pijn doe. Mijn broek zakt van mijn heupen af, en ik besluit dat het ook tijd is om zijn broek te openen. Langzaam glijden mijn handen naar Shin's broek terwijl ik hem verleidelijk aankijk. Shin bijt zacht op zijn lip, en als ik met mijn hand zijn broek in glijd knijpt hij zijn ogen dicht.
--Flashback end--

Hevig blozend stop ik die herinnering. Dat is niet iets waar ik nu in het bijzijn van mijn dochter aan wil denken. "Papa heeft mij duidelijk gemaakt dat hij me een leuk meisje vond." Zeg ik. Mijn dochter begint te giechelen. "Dat is lief!" Ik glimlach zacht. Dat vond ik toen ook nog.. Ik zucht als ik aan de volgende herinneringen denk, maar volgens mij kwam er nog iets voor..

--Flashback--
Zuchtend laat ik me op Kiro's bed vallen, en ik val bijna gelijk in slaap. Het was een vermoeiende avond. Maar het was hemels. Kiro trekt zijn kleding uit, op zijn boxer na, en kruipt naast me onder de dekens. Hij is overduidelijk ook moe, maar toch kijkt hij me met pretoogjes aan. "Wat is er Kiro?" Kreun ik en ik draai me op mijn zij, zodat ik goed naar hem kan kijken. "Hoe was het?" Zegt hij opgewonden. "Hoe was wat?" Vraag ik niet begrijpend. De half-blondine rolt met zijn ogen. "Ik ben niet gek! Je hebt seks gehad met Shin, of niet?" Mijn oen sperren open. "H-hoe weet je dat?" Stamel ik. "De zelfvoldane glimlach op je gezicht, de blik die Shin je gaf toen jullie na heeeeeel lang terugkwamen van het toiletbezoek, de zuigzoen in je nek..." Somt Kiro op en hij grijnst. Ik glimlach en bijt zacht op mijn lip. "Denk je dat hij me leuk vind?" Vraag ik voorzichtig. "Ja, echt wel! Shin houdt niet zo van one-night-stands." Lacht Kiro. Ik zucht opgelucht. "Fijn, maar nu wil ik slapen." Kiro knikt. "Welterusten, Lyn." "Welterusten, Kiro."
--Flashback end--

"Kiro dacht ook dat papa mama leuk vond." Glimlach ik tevreden. "Waren jullie toen samen?" Vraagt mijn dochter nieuwsgierig. Ik schud mijn hoofd. "Nee, dat duurde jammer genoeg wat langer." "Hoe bedoel je? Waarom dan?" Vraagt mijn dochter, lichtelijk teleurgesteld.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.