Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Flashbacks » .: 8 :.

Flashbacks

19 dec 2009 - 15:44

510

0

228



.: 8 :.

"Papa deed een beetje raar." Zeg ik na even te hebben nagedacht. "Raar?" Herhaalt mijn dochter. Ik knik en bijt zacht op mijn onderlip terwijl ik in het glas met limonade in mijn handen staar. "Hoezo raar?" Zegt ze niet-begrijpend.

--Flashback--
Ik zit met Kiro aan een tafeltje in het restaurant, kopjes koffie stomend in onze handen. We moeten nog even wakker worden. Ik glimlach tevreden als ik een slok van mijn koffie neem en de warme vloeistof door mijn keel voel glijden. Dat doet een mens goed. Ook Kiro heeft zo'n glimlach op zijn gezicht. Strify zit een broodje te eten en kijkt ons hoofdschuddend aan. "Strify? Waarom schud je de hele tijd met je hoofd?" Vraag ik als ik me er aan begin te irriteren. De half-brunette legt zijn broodje neer. "Dat jullie zoveel koffie kunnen drinken, en er dan nog gelukkig uit kunnen zien terwijl we Shin kwijt zijn." Zegt hij, nog steeds hoofdschuddend. Kiro en ik kijken elkaar met grote ogen aan. "Shin kwijt?" Vragen we in koor. "Oke, dat was creepy!" Roept Yu uit. Kiro, Strify en ik kijken hem dodelijk aan. Dan richten Kiro en ik ons weer op Strify. Strify rolt zuchtend met zijn ogen. "Kijk niet zo!" "Vertel ons dan wat je bedoelde met 'Shin is kwijt'!" Roep ik uit. Strify kijkt me even vaag aan en dan doet hij zijn mond open om te spreken. "We zijn gister zonder Shin vertrokken uit de club en vanochtend was zijn bed onbeslapen. Nou zijn we Romeo ook kwijt, maar bij hem is het normaal. Bij Shin niet. Dus we zijn hem kwijt." Legt de zanger uit. Mijn mond zakt een beetje open. Waar is Shin in hemelsnaam?! "We zijn Shin helemaal niet kwijt." Zegt Yu. Ik draai mijn hoofd zo snel naar hem om dat het me verbaasd dat ik mijn nek niet breekt. Als ik naar Yu kijk zie ik dat zijn ogen strak op iets gericht zijn. Ik volg zijn blik en zie dat de blonde jongen waar ik die gisteravond nog seks mee had in een toilethokje op ons af komt gelopen, met een meisje aan de hand. Mijn mond valt een beetje open, net als die van Kiro, zie ik in mijn ooghoek. Inmiddels is Shin bij ons tafeltje aangekomen. "Ehm.. Dit is Staci, mijn vriendinnetje." Mompelt de blondine en hij bloost lichtelijk. Daarna glimlacht hij even naar Staci. Maar mijn gezicht vertrekt. Mijn wereld stort in, alle hoop word bij me weggetrokken alsof een magneet het bij me wegtrekt. Ik kijk op naar Kiro en zie dat hij me met medelijden aankijkt. "Ehm.. Zullen wij nog even de laatste puntjes op de i gaan zetten bij onze look?" Zegt Kiro aarzelend tegen me. Ik knik en spring op. Daarna loop ik weg, mijn ogen afschermend zodat Shin niet ziet dat er tranen in staan.
--Flashback end--

"Papa werd verliefd op een ander meisje." Zucht ik. Mijn dochter legt haar kleine handje op de mijne en glimlacht lief. "Maar Kiro heeft je toch wel getroost, of niet?" Vraagt ze met grote ogen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.