Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Flashbacks » .: 10 :.

Flashbacks

19 dec 2009 - 15:46

419

0

221



.: 10 :.

Ik lach. "Natuurlijk wil ik het vertellen, lieffie." Mijn dochter grijnst breed en wacht tot ik weer begin te praten. Maar eerst moet ik even denken wat er eigenlijk aan de beurt was. Volgens mij was het toen we de volgende morgen zaten te ontbijten.

--Flashback--
Kiro kijkt Shin voor de zoveelste keer dodelijk aan en ik zucht. "Wat is er met hen?" Vraagt Strify me verward als Shin Kiro een dodelijke blik terug geeft. "Ruzie. Meisjes. Wat kan ik nog meer zeggen?" Zucht ik. "Veel, Kiro heeft toch een vriendje? Waarom zou hij dan ruzie hebben over een meis... ohhh.. Hij zou ruzie over jou hebben.." Zegt Yu. Ik kijk hem hoofdschuddend aan, hij is wel vaker een beetje raar. Maar heel erg lief hoor! Ineens staat Shin op. "Kunnen wij praten, Lyn?" Zegt hij, maar zijn ogen staan nog steeds op Kiro gericht. Die staart terug en ik zucht alweer. "Oké, dan.." Mompel ik en ik sta op. Samen met Shin loop ik naar de hal, en daar lopen we naar een hoekje. "Dus.. Waar wil je over praten?" Vraag ik hem, al kan ik wel voorspellen waarover. Shin duwt me ineens tegen de muur en zoent me. Van de shock beweeg ik niet meer en Shin trekt weg. "Sorry.. Ik.." Begint hij, maar ik kap hem af door hem weer naar beneden te trekken en mijn lippen op de zijne te duwen. Misschien ben ik toch minder goed in voorspellen dan ik dacht, maar als dat dit soort verrassingen oplevert.. wil ik er ook niet goed in zijn.
--Flashback end--

"Papa en Kiro waren heel boos op elkaar. Ze praatten niet met elkaar en keken met boze blikken naar elkaar. Papa besloot dus dat hij met mij moest praten. We gingen ergens heen waar we alleen konden praten. Maar we hebben niet gepraat." Zeg ik. Mijn dochter kijkt me verbaasd aan. "Waarom niet?" Vraagt ze. Ik grinnik zacht. "Papa gaf mij een kusje, en ik gaf er één terug. Maar die ene werden er heel veel. Totdat Kiro het zag. Hij was niet echt boos, hoor. Hij vond het wel leuk. De ruzie tussen papa en Kiro was ineens veel minder, maar de anderen hadden nog geen idee wat er aan de hand was. En ik weet niet waarom, maar dat wilde je vader een tijdje zo laten.. Dus we hadden geheime afspraakjes." Vertel ik en ik neem nog een slokje van mijn limonade. "Kan je daarover vertellen?" Vraagt het meisje naast me op de bank met een ondeugende giechel.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.