Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Flashbacks » .: 11 :.

Flashbacks

19 dec 2009 - 15:47

544

0

211



.: 11 :.

Ik knik. "Jawel. Maar je bent te jong voor de details." Mijn dochter rolt met haar ogen, maar ik negeer het en denk terug aan mijn Romeo en Julia tijd.

--Flashback--
Ik zit op het afgesproken bankje in het park en kijk hoe de fontein recht voor me water omhoog spuit. Daarna zucht ik ongeduldig door mijn neus. Hij is laat. Opnieuw volgen mijn ogen een regen van druppels die omhoog worden gespoten en opnieuw zucht ik. Laat hem snel komen. Met mijn voeten begin ik op de grond te tikken, op de maat van een muziekje dat ik in mijn hoofd heb, en op mijn gezicht verschijnt een glimlach als ik in de verte een bekend figuur op me af zie komen. De glimlach op mijn gezicht word groter naarmate hij dichterbij komt en ik grijns nadat Shin een kus op mijn lippen heeft gedrukt. Hij komt naast me zitten en pakt mijn hand vast. "Sorry, maar de bandrepetitie liep wat uit." Mompelt Shin. Ik haal mijn schouders op. "Het is oké. Je bent er nu." Glimlach ik. "Dus het gaat wel goed met de band enzo?" Vraag ik Shin terwijl ik tegen hem aan ga zitten. Shin slaat zijn arm om me heen en trekt me stevig tegen zich aan. "Ja, Strify heeft er zo'n zin in dat hij ons dus extra laat oefenen. De tour begint dan ook al morgen.." Shin valt even stil. "Heb je er alweer met je ouders over gepraat?" Vraagt hij zachtjes. "Ja.. Ze denken nog steeds hetzelfde. Ik mag niet met jullie mee omdat vooral jij een slechte invloed op me bent. Ik zat eraan te denken gewoon te gaan. Hoe meer zij me kwellen, hoe meer ik mee wil." Fluister ik. Shin drukt een kusje op mijn haar. "Maar ik wil niet tussen jou en je ouders komen." Zegt hij. "Dat weet ik ook wel.. Maar kan ik het niet proberen?" Zeg ik en ik til mijn hoofd op zodat ik hem aan kan kijken. "Anders moet ik hier elke dag in mijn eentje wachten tot de dag dat je me op komt halen en we alsnog weg kunnen. Ik ben 18, mag ik dan niet zelf bepalen waar ik heenga en met wie?" Zeg ik luid. "Shht. Kalmeer.. Ik zeg het niet omdat je ouders dat voor je moeten bepalen, maar omdat ik niet wil dat je ruzie met ze hebt vanwege mij." Fluistert Shin en hij drukt een kusje op mijn lippen. Ik zucht. "Misschien heb je ook wel gelijk." Shin trekt me weer dicht tegen zich aan en zo blijven we in een fijne stilte zitten. Ik ben blij dat hij er nog is. Maar misschien straks niet meer, en ik weet niet of ik wel al die tijd zonder hem kan..
--Flashback end--

"We zaten meestal op een bankje in het park, en dan kletsten we wat. Soms gingen we winkelen of naar de film. Maar het maakte eigenlijk niet zoveel uit, zolang we maar samen waren. En toen kwam het moment dat hij weer wegging met de band. Van opa en oma mocht ik niet met ze mee, maar ik wilde wel heel graag." Zucht ik. Mijn dochter kijkt me aan met grote ogen. "Hoe is dat dan allemaal goed gekomen?" Vraagt ze me.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.