Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Flashbacks » .: 12 :.

Flashbacks

19 dec 2009 - 15:47

592

0

272



.: 12 :.

"Papa en ik hebben lang nagedacht voor we een keuze maakte. Hij zou 's avonds even bij ons thuis op visite komen, zodat opa en oma konden zien dat hij een prima jongen was." Leg ik uit. Mijn dochter knikt en ik zucht even. Die avond staat niet zo goed in mijn geheugen. Van het bezoek weet ik eigenlijk bijna niks meer, wat vage momenten als toen Shin vroeg of hij de suiker mocht en toen hij mijn moeder complimenteerde over het eten. Maar het moment nadat Shin vertrok weet ik nog perfect.

--Flashback--
"Linda? Wil je even komen?" Hoor ik mijn moeder vanuit de woonkamer zeggen. Ik werp nog één blik op Shin, die net wegloopt, en dan draai ik me om en loop naar de woonkamer. Daar aangekomen wijst mijn vader op de bank en ik ga zitten. "Voor je gaat gillen willen we eerst even zeggen dat we niet helemaal blij met hem zijn, maar hij kan er doorheen. Misschien hebben we hem een beetje verkeerd beoordeeld. We vinden dat je mee mag, onder wat voorwaarden." Vertelt mijn moeder. Van binnen doe ik een dansje en ik grijns breed. Wat die voorwaarden ook zijn, zo erg kan het niet zijn. "Je belt elke avond. Je doet veilig met alles wat je doet. Je gaat gewoon netjes op tijd naar bed. En je heb geen seks met die jongen." Zegt mijn vader. Mijn mond valt open. "Pa! Dat is ten eerste oneerlijk, en ten tweede gaat het jullie helemaal niks aan of ik wel of geen seks heb!" Roep ik uit. "Jawel, en je gaat hiermee akkoord of je gaat niet mee." Zegt mijn moeder simpel. Ik zucht. "Oké, akkoord." Ik sta op, bedank mijn ouders en loop de kamer uit. Wat voor primitief iets is dit? Nouja, het is niet dat zij het te weten komen als ik de regels overtreed..
--Flashback end--

"Opa en oma hadden besloten dat ik wel met papa en de band mee mocht. Daarna ging alles nog beter." Ik zucht gelukkig. Mijn dochter klapt in haar handjes van opwinding. "Vertel!" Lacht ze. Ik doe mijn mond open, maar ik word afgekapt door de telefoon die gaat. Snel sta ik op en pak de hoorn van de houder.
"Met Lyn." Zeg ik in de hoorn.
"Hey, schat." Hoor ik Shin lachen. Onwillekeurig verschijnt er een glimlach op mijn gezicht.
"Hoe is het?" Vraag ik hem.
"Ja, goed. Met jou?"
"Super, net als met je dochter."
"Mooizo! Maar ik belde even om te zeggen dat ik op weg ben naar huis." Zegt Shin.
"Oke, fijn." Lach ik.
"Je bent niet vergeten dat Kiro en Strify vanavond komen eten, hè?" Vraagt Shin me.
"Nee, schat."
"Mooi!" Lacht mijn man.
Ik grinnik zacht. "Maar als jij toch zo naar huis komt, kan je dan Samantha bij Elise ophalen? Ik ben een beetje bezig."
"Ja, tuurlijk. Waar ben je dan mee bezig?"
Ik glimlach en kijk naar mijn oudste dochter die ongeduldig zit te wachten tot ik klaar ben met praten. "Ik vertel je oudste dochter een verhaal."
"Aha.." Shin grinnikt even. "En wat voor verhaal dan wel niet?"
"Ons verhaal."
Shin zucht een tevreden zucht. "Jammer dat ik er niet bij kan zijn."
"Ja, inderdaad. Nou, dan mag jij het ooit aan Samantha vertellen."
"Klinkt als een goed plan. Maar ik zie je later wel."
"Dag, ik houd van je!" Zeg ik met een zucht.
"Ik ook van jou."
Ik leg de hoorn weer neer en loop terug naar de bank. Zuchtend plof ik weer neer. "Oke, waar waren we?" "Je mocht met papa mee van opa en oma." Zegt mijn dochter gelijk. Ik grinnik. "Dankje." "Vertel je nu weer verder?"


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.