Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » Flashbacks » .: 13 :.

Flashbacks

19 dec 2009 - 15:48

649

0

232



.: 13 :.

Ik lach. "Lach je me uit?" Vraagt mijn dochter verontwaardigt. Ik schud mijn hoofd. "Nee, lieffie. Ik ben blij dat je het zo leuk vind." Zeg ik. Er verschijnt weer een glimlach op haar gezicht en een ondeugende twinkeling siert haar ogen. Dat is echt iets dat ze van mij heeft. Ookal lijkt ze ook heel erg op haar vader, en soms zelfs een beetje op Kiro. Maar dat is waarschijnlijk omdat ze het zo goed met elkaar kunnen vinden. "Vertel je nu verder?" Vraagt ze. Ik knik.

--Flashback--
Shin knijpt zachtjes in mijn hand om te vragen of alles goed gaat, en om te laten weten dat hij er voor me is. Ik draai mijn hoofd naar hem toe en glimlach warm. De anderen staan bij de bus te wachten en kijken raar op als ze ons, met onze koffers achter ons aan trekkend, op ze af zien komen. Hun monden zijn een beetje open gezakt en ze kijken ons verbaasd aan. Shin trekt me dicht tegen zich aan en ik bijt zacht op mijn lip. "Ik neem aan dat jij ook meegaat?" Zegt hun manager grijnzend en hij wijst op mij. Ik kijk op naar Shin en knikt. Mijn vriendje drukt een kusje op mijn lippen en glimlacht terug. "Dus dit is liefde, hè?" Zucht Strify. Ik kijk hem grijnzend aan en knik. "Het is prachtig." Zucht de zanger erachteraan. Ik lach even en word door Kiro bij Shin weggetrokken en de bassist omhelst me stevig. "Ik ben blij dat je toch meegaat!" Lacht hij en hij grijnst breed als hij me loslaat. Iemand legt mijn koffer in de laadruimte en Shin begeleidt me naar binnen. Samen gaan we op de bank zitten en wachten even tot de rest er ook is. Strify zit ons nieuwsgierig en opgewonden aan te kijken. Ik rol lachend met mijn ogen. "Ik denk dat Strify ons iets wil vragen, Shinya." Fluister ik giechelend. Shin rolt ook speels met zijn ogen. "Ik weet dat je niet kunt wachten, dus vuur je vragenvuur maar op ons af, Strife." Strify's ogen gaan ondeugend twinkelen en zijn mond opent.
--Flashback end--

"De jongens waren verbaasd dat papa en ik verliefd waren. Kiro wist het natuurlijk al, dus die was alleen heel erg blij. We gingen met zijn allen op reis, en we hadden de grootste lol." Vertel ik mijn dochter. "Klinkt gezellig." Lacht ze. Ik knik. "En toen we terug kwamen gingen papa en ik samen in een flatje wonen." Zucht ik tevreden. "Echt waar?" Vraagt mijn dochter verbaasd. Ik knik. "Echt waar."

--Flashback--
Shin draait één van de drie sleutels van het ringetje en pakt grijnzend mijn hand. Het sleuteltje drukt hij in mijn hand en dan drukt hij een kusje op mijn hand. Hij trekt me dichter naar zich toe en vangt mijn lippen in een zoen. Het lijkt alsof er geen tijd voorbij strijkt, alsof alles stilstaat en alles om Shin en mij draait. Tot er luid gelach uit de hal komt. Shin en ik draaien ons lachend naar de deur en zien dat de rest van de band binnen komt lopen. Ze kijken nieuwsgierig de grote, witte en vooral lege ruimte rond. "Ziet er veelbelovend uit." Zegt Strify en hij drukt een kusje op mijn wang. Ik grijns. "Vind ik ook." De rest feliciteert ons ook. "Hoe zijn jullie eigenlijk binnen gekomen?" Vraagt Shin ineens. "Je moet leren de deur op slot te doen. Of hebben jullie de sleutels nog niet?" Zegt Kiro en hij draait een rondje midden in de kamer. Shin kijkt me grijnzend aan. "En of we die hebben." Ik grijns gelukkig terug.
--Flashback end--

"Het was ons eerste huisje voor ons tweetjes. En ik vond het er geweldig. We hebben er veel meegemaakt, ruzies, maar vooral veel liefde. En het is de plek waar we besloten een kindje te nemen." Ik glimlach een gelukkige lach, maar mijn dochter kijkt me vaag aan. "Wat bedoel je?"


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.