Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Cinema Bizarre » It's a lovegame, and I lost it.. » (1)

It's a lovegame, and I lost it..

19 dec 2009 - 15:56

206

0

166



(1)

Hey, ik ben Shin. Nouja, ik was Shin. Ik was de blonde, lange, schattige drummer van de band Cinema Bizarre. De band was alles voor me; mijn wereld, mijn obsessie, mijn leven, mijn dood.

Nog steeds vraag ik me af hoe dit heeft kunnen gebeuren. Ik ken het verhaal erachter wel, maar nog steeds kan ik er niet inkomen.

Gek hoe zulke dingen zo voorspelbaar en toch zo onverwacht kunnen zijn. Je kan het je niet voorstellen. Ik kon het ook niet, nu wel. Als ik op alles terugkijk bedenk ik me dat ik alles wel aan had kunnen zien komen, misschien zelfs wel had kunnen voorkomen.

Maar dingen gaan zoals ze gaan, daar is niks aan te doen, Als ik terug zou gaan in de tijd had ik sommige dingen wel anders gedaan. Maar ik kan niet terug en ik neem alles dus maar zoals het is.

Ik wil jullie het verhaal vertellen van de tijd vlak voor mijn dood. Ik wil jullie de reden achter mijn dood vertellen. Misschien alleen omdat ik mijn hart wil luchten, misschien omdat het een interessant verhaal kan zijn. Maar het meeste omdat ik jullie, de fans, een uitleg moet geven over waarom de band en ik er niet meer zijn..


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.