Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » The world behind my wall (afgelopen) » 9

The world behind my wall (afgelopen)

21 dec 2009 - 16:47

927

1

241



9

Voor Maaak =D Mijn lieve Soulalien<3 Ik hou van jou<3

We gingen de kleine McDonalds in. Zelfs hier bestaat dat. wat neem jij? vroeg Naleigh. eehum cheeseburger en cola zei ik. Oké, dat neem ik ook, kies jij maar een plek, dan zal ik bestellen zei Naleigh. Ik nam een plek achterin. Naleigh kwam met 2 porties terug. Je bent al goed gebruind vond Naleigh. Ik moest lachen. Ik bekeek mijn huid. Die was inderdaad al wat bruiner geworden. Ik at van mijn Cheeseburger terwijl Naleigh me van alles vertelde van haar vriendinnen en zo. Ze zou me morgen aan hen voorstellen. Na ons avond eten gingen we nog even in haar ouders hun kleding winkel rond kijken. Is er ook een winkel waar ik een aandenken kan kopen? En een souvenir voor Tom vroeg ik. Ja, de hoek om, maar die zijn nu al toe zei Naleigh. Ze keek op de klok. Naleigh, tijd om af te ronden zei Naleigh haar moeder. Ik zal je buiten laten, red je het alleen naar je hotel? vroeg Naleigh. Ja hoor zei ik. Euhm, vanaf morgen moet ik weer werken, van s morgens tot s avonds. Je kan altijd eens langs komen, maar ik heb het nogal druk, de solden beginnen en zo zei Naleigh. Maakt niet uit, ik red me wel. zei ik. Oké, fijn, moest ik je niet meer zien, kom zeker nog eens langs voor je vertrekt hè zei Naleigh. Zal ik zeker doen zei ik. Ik was op een paar minuten terug in mijn hotel. Ik nam een douche. Ik nam een flesje cola uit de kleine koelkast. Ik trok mijn pyjama aan en nam mijn laptop. Ik had weer verbinding. Ik startte msn op. Tom was ook online. we startte een gesprek. Ik vertelde hem weer over Naleigh. Hij was echt blij voor me dat ik me zo goed voelde. Ik liet wel achterwege dat ze al een vriendje had. Na een anderhalf uur praten viel de verbinding uit. Ik borg mijn laptop op en ging liggen. Ik had nu echt een zee van tijd. En toch waren er al 2 dagen om. Morgen ga ik in die souvenir winkel kijken. Ik viel vrij snel inslaap.

Tegen de middag werd ik wakker. Ik besloot het lekker op mijn gemak te doen vandaag. Beetje rondhangen. Ik trok een frisse broek aan en een shirt. Ik sprong in mijn slippers en ging ontbijten. Na mijn ontbijt ging ik naar het dorpje. Ik ging naar dat winkeltje. Ik ging er binnen. Er waren veel mooie dingen. Ik wist niet zo zeer wat ik voor Tom kon kopen. Tot mijn oog viel op een gitaar in de vorm van het eiland. Dat zou Tom wel cool vinden. En voor mezelf. Wat zou ik voor mezelf nemen? Ik besloot naar Naleigh te gaan. Ze was hard aan het werken. Heb je tijd voor een foto te maken? vroeg ik. Ze glimlachte. Kom je om half 5 terug? Dan gaan we sluiten, dan hebben we veeeeeel tijd voor fotos te maken zei Naleigh. Ja is goed, ik zie je dan hè zei ik. Ja, zeker lachte Naleigh. Ik liep de hitte weer in. Nu verveelde ik me. Zonder Naleigh was het best saai.

Om 5 uur stond ik aan haar winkel. doei riep ze door de winkel. Kom zei ze. We gingen naar het bos. Bij het water gingen we zitten. Met onze voeten in het water. We maakte fotos van elkaar en van ons samen. Dit is mijn souvenir. Een leuke herinnering van ons 2. We lachte veel. Je stond weer in de krant vandaag zei Naleigh. Ze nam een stuk krant uit haar broekzak. Ik las het. Wat een onzin dacht ik bij mezelf. Ik ben er niet tussen uitgegaan omdat ik wil stoppen met zingen. Dat is niet waar. Ik ben er tussen uit gegaan omdat ik even moest rusten en bekomen van de stress. Ik was wel kwaad. Niet verfrommelen! Ik wil het bijhouden zei Naleigh net voor ik het wilde opfrommelen. Oh sorry zei ik en gaf het stuk krant terug aan Naleigh. Ik ging liggen in het gras. Als je maar weet dat er onzin in dat artikel staat zei ik. Tuurlijk zei Naleigh

Het was tegen 6 toen we samen gingen avond eten. Ik trakteerde in een duur restaurant. Ze woonde hier al 18 jaar en was er nog nooit gaan eten. Daar moest verandering in komen vond ik. We waren ons eerst gaan douchen en omkleden. Ik droeg nu een lange broek en een shirt. Ik kan eigenlijk zeggen dat ik me totaal heb opgemaakt. Mijn hanenkam stond goed. Mijn make-up zat leuk en mijn nagels waren goed en mijn kleren waren leuk. Perfect. Ik droeg een lange broek, shirt en sneakers. Ik bekeek mezelf in de spiegel en keurde mezelf goed. Ik haalde Naleigh op. Ze droeg een rokje. Zwart met wit en een kousenbroek er onder. Zwart met sterretjes op. En een zwart shirt. Haar schoenen waren mooi. Haar blonde haren lagen plat langs haar hoofd en er zat van onder een roze plek. Het was net alsof we een date hadden. Toch was ze al bezet. Ergens vond ik het wel jammer. Ze moest lachen toen ze me zag. Je hebt je totaal opgemaakt lachte ze. Ik glimlachte. Jij ziet er ook goed uit zei ik. We wandelde naar dat restaurant. We kozen een plek uit. Zo duur was het eigenlijk ook weer niet. Voor mij toch. We namen beide een spaghetti. Enkel deze keer dronken we wijn. Op een goed leven zei ze. Op een goed leven glimlachte ik.


Reacties:


VampireFangs zei op 21 dec 2009 - 17:06:
eigenlijk zeggen dat ik me totaal heb opgemaakt. Mijn hanenkam stond goed. Mijn make-up zat leuk en mijn nagels waren goed en mijn kleren waren leuk. Perfect.


Hij heeft zo'n ego!XD
En terecht O.O

Ik wil nu veel reacties gaan geven, maar jij hebt me getrakteerd op deel 10, en daar zeg ik nimmer nooit nee tegen!<3