Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: A new begin! » Episode 17: Opzoek naar een gevecht!

Pokémon: A new begin!

22 dec 2009 - 13:58

1338

4

253



Episode 17: Opzoek naar een gevecht!

''Vandaag is het zover, Ik ga eindelijk mijn tweede bagde halen!'' riep Alex. Alex, Lisa en Tyler liepen samen naar de gym, Alex zat vol zelfvertrouwen. ''Tyler, ga je de gymleader ook uitdagen?'' vroeg Lisa nieuwschierig.
''Ik denk het wel, maar Alex moet eerst!'' riep Tyler, stiekum was hij een beetje zenuwachtig. ''Dat grote gebouw daar, is de gym.'' merkte Lisa op.
''Hoe weet je dat?'' vroeg Tyler verbaasd. Alex was ook wel nieuwschierig hoe ze dat toch altijd deed, en keek Lisa vragend aan. ''Ik heb de kaart, dombo!'' riep Lisa, ze was erg vrolijk. Dat was raar, aangezien Tyler en Alex dachten dat ze verdrietig zou zijn door de nederlaag van gisteren. ''Ik ga eerst, dus mag ik de grote deur openen. Dat is altijd grappig om te doen!'' riep Alex, die Tyler jaloers probeerde te maken.
''Best, doe maar dan.'' zei Tyler, ze waren ondertussen aangekomen bij het grote gebouw. Alex nam een aanloop, en kwam op de grote deur af. De deur ging langzaam open, en het was er erg donker. ''Ik ben Alex! Ik kom jullie uitdagen! O, en m'n vriend ook!'' riep Alex, hard. ''Dat gaat zomaar niet,'' zei een enorm lage stem, ze konden niet zien wie het zei.
''Wat moeten we doen, om hem uit te dagen?'' vroeg Alex.
''Of haar!'' riep Lisa kwaad.
''Je moet hem vinden, hoog in de bergen. Vindt hem, en daag hem daar uit. Om een gymleader te vinden, moet je je aanpassen aan zijn omstandigheden. De gymleader test jouw, en niet omgekeerd. Om een gymleader te vinden die gespecialiceerd is in vlieg Pokémon te vinden, moet je in de lucht zoeken, hoog in de bergen! Verder verklap ik niets. Ga nu, voordat de zon onder gaat.'' riep de lage stem, ineens klapte de deur dicht.
''Oké, daar begreep ik dus niets van.'' zei Tyler.
''Ik wel, wat moeten jullie toch zonder me. We moeten naar hem opzoek, in de bergen!''
riep Lisa, ze vond zichzelf heel wat op dat moment. ''Laten we dan maar snel aan de slag gaan!'' riep Tyler, en hij rende Alex en Lisa voorbij.
''Had je gedacht! Ik ben toch eerder!'' riep Alex, terwijl hij Tyler probeerde in te halen. Lisa probeerde Alex en Tyler in te halen, maar dat lukte niet. Ze kwam wel op dezelfde snelheid als Alex en Tyler. Toen ze voor de berg stonden, stonden Alex en Tyler ineens stil. ''Wat is er mis, Alex?'' vroeg Lisa aan Alex, maar ze bedoelde het ook tegen Tyler.
''We kunnen nooit die berg op, het is veel te stijl.'' riep Alex.
''Daarom hebben jullie mij, voor de handige opslossingen. Ik weet namelijk dat er daar een kabelbaan is!'' riep Lisa.
Alex, Tyler en Lisa stapten in de kabelbaan, het leek op de kabine van een reuzenrat. Ze hadden er een prachtig uitzicht, af en toe zagen ze wat Geodude met een Graveler. ''Ik denk dat we er zijn!'' riep Lisa.
''En, waarom denk je dat?'' vroeg Alex.
Lisa schaamde zich gewoon voor Alex, en zei: ''Goh, waarom. Misschien omdat we allang gestopt zijn?'' De kinderen stapten uit de kabine, het eerste wat ze voelden was een enorme wind. Het was er erg koud, en mistig. ''Ik zat te denken, misschien moet ik hier maar een Pokémon vangen die kan vliegen. Die stem van daarnet, had het over een gymleader die gespecialiceerd is in Vlieg Pokémon. Dan hebbe al z'n Pokémon, vast en zeker vleugels. Dus ik houd m'n ogen open. Zou ik ook doen als ik jouw was, Tyler. Je hebt nog maar één Pokémon!''
''De eerste vlieg Pokémon die ik zie, vang ik.'' riep Tyler. Op dat moment vlogen er een paar Murkrow over de kinderen heen. Tyler greep naar z'n Pokédex, en richtte die op ze:
''Murkrow, de Donkere Pokémon. Deze Pokémon bespioneert mensen in de bergen, en
zal proberen kostbare spullen te stelen. Deze Pokémon is het meest actief in de nacht.''
''Murkrow, die Pokémon wil ik hebben. Ik heb de naam al eens eerder gehoord, maar weet niet meer waneer!'' riep Tyler, het frustreerde hem echt dat hij het vergeten was.
''Toen we Luce en Mai voor het eerst kwamen, kwam er een Honchkrow om hun Pidgeotto op te halen. We bekeken hem in de Pokédex, en daar zeiden ze dat Murkrow vaak achter een Honchkrow aanvliegt!'' riep Lisa, die Tyler wou helpen.
''Nu weet ik het weer, Honchkrow zag er cool uit. Nu weet ik het zeker, Ik vang die Murkrow!'' riep Tyler, hij zat er helemaal in. ''Nu, Glameow!!'' riep Tyler, Glameow kwam uit haar Pokéball. Eerst moest Glameow hoesten, ze was niet gewend aan alle mist, en aan al die hoogte. ''Glameow, Hypnosis!'' Glameow ging op een grote steen staan, en sloot haar ogen. Er kwamen veel golven van Glameow af, in de vorm van een hoepel. Lisa vond het wel een beetje lijken op een Super Sonic. Murkrow vloog recht door de hoepel heen, het leek wel alsof hij expres wou worden geraakt door de Hypnosis. Murkrow vloog daarna gewoon door, alsof er niets gebeurt was. ''Die aanval werkt niet op Murkrow, Tyler!'' riep Lisa.
''Welke aanval dan wel?!'' riep Tyler terug.
''Licht eraan, welke aanvallen kan Glameow allemaal doen?!'' riep Lisa,
''Hmm.. eens denken. Shadow Claw, Hypnosis, Tackle, en Scratch!'' riep Tyler.
''Probeer maar eens een Tackle, of een Scratch. Shadow Claw werkt ook niet op een Pokémon zoals Murkrow!'' riep Lisa helpend.


''Glameow, doe Tackle!'' riep Tyler, er was niet veel tijd meer, Murkrow was al bijna uit het zicht. Glameow rende naar een rots, en moest ondertussen een paar keer springen door het rotsige gebied. Ze sprong op een rots, en knalde tegen één van de Murkrow aan. De murkrow viel op de grond, en stond rustig op. Murkrow vloog niet weg, en keek razend naar Glameow en Tyler. ''Oké, doe Scratch!'' Glameow kwam op Murkrow af, maar Murkrow vloog de lucht in. Murkrow kwam op Glameow af, z'n vleugels begonnen wit uit te gloeien. Glameow kon niet ontsnappen, en kreeg een enorme knal te verduren door Murkrow's aanval. ''Dat is een Wing Attack!'' riep Lisa.
''Bedankt, Lisa. Glameow, doe nu een nog een Tackle!'' riep Tyler, en Glameow deed wat haar werd beveeld. Glameow kwam op Murkrow af, maar werd ondertussen gestopt door iets. Glameow zat vast, aan een plakkerige grond. Ze kon haar posten bewegen, en gebruiken, maar het duurde wel even voordat ze eruit kon komen. ''Maak daar gebruik van, Tyler!'' riep Lisa.
''Hoe dan?!'' riep Tyler, die in paniek raakte.
''Zoek het zelf maar uit! Straks kan ik je ook niet helpen, in de gym!'' riep Lisa.
Murkrow maakte een draai in de lucht, en was van plan een Wing Attack te doen. Z'n vleugels werden helemaal wit, en hij vloog haast boven Glameow. ''Glameow, Scratch op de grond!'' riep Tyler.
''Dat bedoelde ik, goed gedaan!'' riep Lisa. Glameow deed Scratch op de grond, waardoor er een heleboel stenen de lucht in vlogen, en op Murkrow af kwamen. Op die manier kwam Glameow ook vrij. Glameow kon zich weer bewegen, en sprong op een steen. Door al het rook dat er ontstond, konden ze niet zien hoe het met Murkrow ging. Het rook trok weg, en Murkrow lag op de grond. ''Maak het af, met Tackle!'' riep Tyler. Glameow sprong van de steen, recht op Murkrow. Nu was Murkrow helemaal bewusteloos. ''Nu, Pokéball!'' Tyler gooide een Pokéball op Murkrow, die werd opgezogen in de Pokéball. De Pokéball begon te schudden, en op het gegeven moment ging er een licht aan op de Pokéball. ''Jaha, Ik heb hem gevangen! Nu sta ik op de 2e plaats!''
''Pardon, daar. Tyler, heet je toch? Ik heb het toevallig gezien, en ben onder de indruk!'' riep een man, die achter Tyler stond. ''Ik ben Jason, ben je toevallig van plan om een gymgevecht te houden?'' Lisa had een klein vermoeden dat Jason de gymleader was.
''Ja, en m'n vriend Alex hier ook! O, en dat is Lisa!'' riep Tyler.
''Geweldig, Ik ben toevallig de gymleader! Kom morgen maar naar me toe, dan houden we een dubbelgevecht!'' riep Jason. De kinderen waren geschokt, een dubbelgevecht! Samen liepen ze de berg af, en Alex en Tyler bereidden zich voor voor hun gymgevecht.


Reacties:


Rush
Rush zei op 22 dec 2010 - 18:39:
l


Rush
Rush zei op 22 dec 2010 - 18:38:


Rush
Rush zei op 22 dec 2010 - 18:38:


Rush
Rush zei op 22 dec 2010 - 18:38: