Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: A new begin! » Episode 18: Ware vriendschap trekt samen!

Pokémon: A new begin!

22 dec 2009 - 19:26

1393

0

250



Episode 18: Ware vriendschap trekt samen!

''Het wordt vandaag geweldig, gewoon fantastisch!'' riep Alex, De drie kinderen liepen naar het grote gebouw van gisteren. Murkrow zat op het hoofd van Tyler, ''Murkrow, m'n hoofd wordt lam!'' riep Tyler zeurend.
''Ik denk niet dat een hoofd lam kan worden, hoor.'' zei Lisa, die moest lachen.
''Ik gebruik Murkrow voor het gevecht, maar welke Pokémon gebruik jij, Alex?'' vroeg Tyler nieuwschierig. Alex liet een geheimzinnig lachje zien, en antwoorde daarna: ''Dat zie je dan wel. Ik heb er lang over na gedacht, heb besloten om Voltorb te gebruiken.''
''Voltorb? Hoezo Voltorb?!'' riep Tyler, in paniek.
''Jep, Voltorb. Vergeet niet dat Voltorb Spark kent, waar vlieg Pokémon niet tegen kunnen. Ook kan Voltorb Sonic Boom, die kan Voltorb vanaf een afstand afvuren. Explosion is geen goed idee deze keer.'' vertelde Alex aan Lisa en Tyler.
''Hé, daar staat Jason!'' riep Tyler. Lisa en Alex keken vooruit, en zagen een man staan met paars haar. De kinderen kwamen op Jason af, en Jason leidde de kinderen meteen naar de gym toe. ''Oké, Lisa. Daarachter kun je zieten, op de tribune. Alex, Tyler, jullie kunnen daar gaan staan.'' vertelde Jason. De lichten gingen aan, het was een grote zaal. Met in het midden een groot veld, met daarom heen een tribune. ''Dit is het gymgevecht tussen Jason, tegen Alex en Tyler. Het wordt twee tegen twee, en alleen de uitdagers mogen van Pokémon wisellen. Trainers, laat jullie Pokémon zien!'' riep de scheidsrechter, Alex en Tyler konden aan z'n stem horen, dat hij de verteller van gisteren was. Tyler gooide als eerste een Pokéball in de lucht: ''Nu, Murkrow!''
''Kom maar op, Voltorb!'' riep Alex, en Voltorb verscheen net als Murkrow uit z'n bal.
''Nu, Swellow en Pelipper!'' riep Jason. Er verschenen twee Pokémon op het veld, ze vlogen allebei in de lucht. Alex greep naar z'n Pokédex, en richtte die op de Pelipper:
''Pelipper, de Water Vogel Pokémon. Deze Pokémon steekt met een enorme snelheid z'n
snavel in het water, en schept dan z'n prooi op, ook schept Pelipper er wat water bij op.''
Daarna greep Tyler z'n Pokédex, en richtte die op de andere Pokémon, op de Swellow:
''Swellow, de Zwaluw Pokémon. Deze Pokémon heeft enorm krachtige vleugels. Swellow's
vleugels zijn zo sterk, dat Swellow zelfs door een Tornado heen kan vliegen, zonder pijn.''
''Inderdaad, deze Pokémon zijn de beste. Aan jullie de eer te beginnen!'' riep Jason.
''Dat is dan de eerste fout die je vandaag maakt, vriend. Voltorb, Sonic Boom op Pelipper!'' riep Alex, met een serieuze blik. ''Nu, Swellow. Doe Protect!!'' riep Jason, hij leek heel rustig gedurende het gevecht. Voltorb sprong in de lucht, en er verschenen krachtige golven rond Voltorb, die op Pelipper afkwamen. Swellow vloog naar Pelipper, begon groen te gloeien, en er verscheen een groen, gloeiend schild. ''Murkrow, Wing Attack op Swellow!'' riep Tyler, hij probeerde Jason onder druk te zetten, maar het leek niet te werken. Jason had nog steeds z'n 'pokerface' op. Murkrow maakte een draai in de lucht, en kwam op Swellow af. Ondertussen begonnen Murkrow's vleugels te gloeien. ''Doe ook Wing Attack, Swellow.'' zei Jason. Swellow's vleugels begonnen ook te gloeien, sneller dan die van Murkrow. ''Geef alles wat je hebt!'' riep Jason.
''Jij ook, Swellow. Pelipper, doe ook Wing Attack op Murkrow!'' riep Jason.
''Voltorb, spring op Murkrow. Doe daarna een Spark op Pelipper!'' Murkrow en Swellow kwamen op elkaar af, en nu vloog ook Pelipper naast Swellow. Voltorb sprong op Murkrow, en sprong daarna nog hoger in de lucht. Voltorb werd helemaal geel, en er kwam een krachtige straal vol electriciteit op Pelipper af, en Pelipper werd hard geraakt. Pelipper viel op de grond, maar stond wel weer op. Pelipper was te laat voor de actie, Murkrow en Swellow knalde tegen elkaar aan, en een enorme explosie verscheen. Langzaam trok de rook weg, Swellow en Murkrow vlogen allebei nog in de lucht, maar met veel verwondingen. Ineens klonk er een enorme explosie, er zat een gat in de muur.


Er zat een enorm gat in de muur, met in het gat een soort vliegtuig. ''Nee, hé. Niet hun weer!'' riep Lisa beteuterd.
''Wie?! En waarom hebben ze een gat in m'n mooie gebouw gemaakt, er is ook een deur!'' riep Jason verdrietig. Het was een groen vliegtuig, op de neus van het vliegtuig stond een text geschreven. 'O-16' stond er. Er ging een deur open, en Mai en Luce kwamen eruit. Luce begon met de opening van hun 'motto': ''Team Destiny zal chaos brengen, we zullen de hoop verwoesten waar het ook kan.'' zei de man, de vrouw vulde hem aan:
''Nergens ben je meer veilig, dus wordt maar vast bang.''
''Ik ben de grote enge man, zal angst voorbrengen waar het ook kan. Luce is de naam.'' zei Luce. ''Ik ben de charmante mooie meid, van mij beledigen krijg je spijt. Ik ben dus Mai.'' zei Mai. Toen sprong Gible uit het vliegtuig, met een soort bazooka. ''En dan nu, ontmoeten jullie een oude vriend van ons. Misschien herkennen jullie hem nog!'' riep Mai, en ze gooide een Pokéball in de lucht: ''Breng de duisternis voort, Pidgeot!'' Er kwam een enorme vogel uit de bal, met grote vleugels, en een soort kleurige lint op het hoofd. Alex herkende de Pokémon, maar wist niet waarvan. Ze greep haar Pokédex, de Pokédex zei:
''Pidgeot, de Vogel Pokémon. Door met z'n vleugels te wapperen, kan Pidgeot een enorme
wind veroorzaken, die zelfs alle bomen van een geheel oerwoud de grond uit kan krijgen.''
''Toen we jullie Pokémon probeerden te stelen, lukte dat niet. Toen vingen we een Pidgeotto, Team Destiny is zo aardig geweest om hem naar een hoger leven te trainen. Nu mogen we hem hebben, maar we hebben hem niet nodig. We wouden hem alleen voor deze missie gebruiken.'' legde Mai uit. ''Zo, Lisa. Ik heb lang gewacht op m'n wraak, je had gewoon geluk. Nouja, Ik wachtte maar twee dagen, en je hebt me eerlijk verslagen.. Maar toch was het niet eerlijk! Laten we nu een gevecht houden, eerlijk en wel!'' Lisa stond
op, en rende naar het vliegtuig toe. ''En ondertussen vang ik hier even een Pokémon!'' riep Gible. Gible schoot met z'n bazooka, op Swellow en Pelipper. In plaats van een bom, of een ander gevaarlijk wapen, kwam er een net uit, en Swellow en Pelipper werden erin gevangen genomen. ''Nee, Pelipper en Swellow!'' riep Jason geschrokken.
''Ja, Pelipper en Swellow!'' riep Mai gelukkig.
''Oké, Mai. Ik neem je gevecht aan, onder één voorwaarde.'' riep Lisa.
''En die voorwaarde is?'' vroeg Mai verbaasd.
''Als ik win, laat je Swellow en Pelipper gaan!'' riep Lisa, vol zelfvertrouwen.
''Is goed, hoor!'' riep Mai, en het gevecht begon.


''Ga, Pigdeot!'' riep Mai, ze stond op de plek waar eerst Jason stond, met het gevecht. Lisa gooide een Pokéball in de lucht, en riep: ''Nu, Buneary!'' Buneary kwam uit haar bal, met een blik vol duisternis. Het leek alsof Buneary al helemaal wist wat er aan de hand was. ''Buneary, Ice Beam!'' riep Lisa, Buneary schoot een krachtige straal ijs.
''Leuk geprobeerd, hoor. Pidgeot, Gust!'' Pigdeot wapperde met haar vleugels. Er ontstond een enorme wind, die de Ice Beam tot een stoppen bracht. ''Buneary, Jump Kick!'' riep Lisa. Buneary wachtte even tot de grote storm was gestopt, en kwam toen op Pidgeot af.
''Pidgeot, Quik Attack!'' riep Mai, die steeds meer het gevoel kreeg dat ze won.
''Laat je niet bang maken, Buneary. Doe Ice Beam!'' Pidgeot kwam op Buneary af, en Buneary deed een Ice Beam. De Ice Beam kwam recht op Pidgeot af, maar door de snelheid van Pidgeot gleed de aanval langs hem heen. Pidgeot ramde Buneary, die niet meer verder kon vechten. Mai moest lachen, ineens kwam Tyler in actie: ''Murkrow, Wing Attack op dat net!'' Murkrow kwam recht op het net af waar Pelipper en Swellow inzaten, en sneed het kapot, de twee Pokémon kwamen eruit. Murkrow, Swellow en Pelipper vlogen naast elkaar. ''Wing Attack!'' riepen Jason en Tyler tegelijk. Gible, Mai en Luce werden de O-16 in gegooid, en de O-16 kwam in de beweging, en vloog weg.

Jason kwam naar Alex en Tyler toe, en zei: ''Luister, heel erg bedankt. De taak van een gymleader is, om de vaardigheden van een trainer te tesen, en die hebben jullie vandaag laten zien. Daarom wil ik jullie een allebei een Bagde aanbieden.'' Tyler en Alex keken verbaasd op, en namen de Bagde aan. Het was een prachtige bagde, met een grijze kleur. Tyler en Alex hadden een nieuwe bagde verdiend, en samen gingen ze terug naar het PokémonCenter.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.