Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: A new begin! » Episode 19: Peter, Alex' nieuwe rivaal.

Pokémon: A new begin!

23 dec 2009 - 12:13

1697

4

225



Episode 19: Peter, Alex' nieuwe rivaal.

Alex, Lisa en Tyler liepen van de boot af, ze waren weg van Beacollon Island. ''De volgende stad die we tegenkomen, houdt een Pokémonwedstrijd. Laten we daar heen gaan, wordt vast leuk.'' zei Lisa.
''Ja, leuk. Het wordt pas leuk als Mai en Luce eens worden opgegeten door wilde Pokémon, of als we een gym tegenkomen!'' antwoorde Alex.
''Laten we nu maar eerst snel dit bos doorlopen, dan kunnen we naar de volgende Pokémonwedstrijd!'' riep Lisa blij. De drie kinderen liepen naar de opening van het bos. Toen ze een paar kwartier hadden gelopen, gooide Tyler ineens een Pokéball in de lucht: ''Nu, Murkrow!''
''Waarom laat je Murkrow uit z'n bal?'' vroeg Alex verbaasd.
''Simpel,'' antwoorde Tyler: ''Ik wou Murkrow vragen om naar een open plek te zoeken, zodat we daar konden lunchen! Hoorde je dat, Murkrow?'' Murkrow deed hield z'n linkervleugel tegen z'n voorhoofd. Daarna vloog Murkrow weg, opzoek naar een plek. Ondertussen zat er iemand in de bossen, die naar de drie kinderen keek. Ineens sprong de gene die naar ze zat te kijken, uit de bossen. ''Ik ben Peter, en ook de beste Pokémon Trainer van de wereld! Wie van jullie kan het beste vechten, die daag ik uit voor een gevecht!'' riep Peter kwaad.
''Dat ben ik, dus. Ik ben de beste Pokémon Trainer van de wereld, beter dan iedereen! Ik neem je gevecht aan! Maar ik waarschuw je, ga niet huilen als je verliest. Ik ben gewoon de allerbeste, heb namelijk al twee Bagde's!'' riep Alex kwaad.
''Niet zo bescheiden, Alex!'' zei Lisa: ''De eerste is gewonnen met geluk, en de tweede omdat Jason je gewoon zielig vond!''
''Weet ik, niet zo hard!'' fluisterde Alex.
''Wat een loser ben je, zeg. Ik heb namelijk al drie Bagde's!'' riep Peter opschepperig. Peter had haar tot aan z'n nek, en het was paars. Een zwarte broek, met een blauw vest. Peter deed z'n rits naar beneden, en liet de binnenkant van z'n vest zien. Er hingen drie Bagde's. De eerste herkende Alex, die had Alex ook. De tweede had Alex ook, zelfs Tyler had die. Maar de derde kende Alex nog niet, net als Tyler. Het leek op een vierkant, die scheef stond. De bagde was zwart, met een rode rand. Midden in de bagde stond een rood kruis. ''Wat slap zeg, je had gewoon geluk. Laten we maar beginnen met het gevecht, dan zien we wel wie er een betere trainer is!'' riep Alex kwaad. Op dat moment kwam Murkrow terug. Murkrow ging op Tyler's hoofd zitten, en wees naar het noorden. ''Mooizo, een open plek. Het perfecte gebied voor een mooi gevecht!''
''Kom maar op dan!'' riep Peter, en samen liepen ze naar de plek, waar Murkrow op wees. Het was een geweldige plek, en samen begonnen ze met het gevecht.


Lisa bood zich aan als scheidsrechter, en ging tussen de twee jongens in staan. ''Elke trainer mag drie Pokémon gebruiken, en mag van Pokémon wisselen. Trainers, laat jullie Pokémon zien!'' riep Lisa.
''Nu, Wormadam!'' riep Alex, met ogen, en een stem vol vuur.
''Een Wormadam, wat stom. Laat ze eens wat zien, Houndour!'' riep Peter. Beide Pokémon kwamen vol vuur uit hun Pokéball, net als hun trainers. Alex greep naar z'n Pokédex, en richtte die op de Houndour van Peter:
''Houndour, de Duistere Pokémon. Deze Pokémon gebruikt verschillende stemmen om z'n
gevoelens te uiten. Deze Pokémon is erg intelligent, en is een meester in het opjagen.''
''Dat wordt makkelijk, zeg!'' riep Alex uitdagend.
''We zullen zien! Houndour, Ember!'' riep Peter, uit Houndour's mond kwamen een soort vuurballen, die recht op Wormadam afkwamen. Wormadam werd vollop geraakt, en haar hele lichaam zat vol met beschadingen. Peter moest lachen, het was een gemeene vent. ''Hou vol, Wormadam. Doe Bug Bite!'' riep Alex, hij kon er niet aan denken wat er gebeurde als Alex verloor. ''Houndour, ontwijk!'' riep Peter. Wormadam slenterde naar Houndour, die alle tijd had te ontwijken. ''Tackle!'' Houndour stond achter Wormadam, die zich niet om kon draaiden, en ramde Wormadam van achteren, op de grond. ''Maak het nu af met een sintel!'' Alex wist niet wat hij moest doen, het was te laat om nog te ontwijken. ''Nee, Wormadam!'' riep Alex, maar het was al te laat. Wormadam werd geraakt door een krachtige vuuraanval. Het was heel effectief, en Wormadam kon niet meer verder vechten. ''Wormadam is niet in staat om verder te vechten, Peter wint de eerste ronde!'' riep Lisa, op een beteuterde manier. Alex gromde, en haalde een Pokéball uit z'n zak, en gooide die vervolgens in de lucht: ''Ga, Lickitung! Begin meteen met een Focus Punch!'' Lickitung kwam uit de Pokéball, en z'n handen begonnen meteen te gloeien. Lickitung kwam op Houndour af, en gaf hem een knal voor z'n kop. Houndour rolde een paar meter verder, en stond weer op. ''Lickitung, nog een Focus Punch!'' Lickitung's hand begon weer te gloeien, en Lickitung stormde op Houndour af. ''Mooi niet! Houndour, Ember!'' riep Peter. Lickitung kwam op Houndour af, maar werd gestopt doordat Houndour een krachtige Ember afvuurde. Lickitung's handen waren gestopt met gloeien. ''Lickitung, Lick!'' riep Alex, met een brandende stem. Lickitung kan vanaf een grote afstand, z'n tong naar Houndour uitsteken, en hem likken. Houndour vond het niet fijn, maar het was zeker niet erg. ''Doe nu snel een Focus Punch!'' riep Alex. Lickitung kwam op Houndour af, en leek sneller dan normaal. Ondertussen begonnen Lickitung's handen te gloeien, en Houndour kreeg een enorme knal tegen z'n hoofd. Er zat zelfs een scheur in z'n schedel.
Houndour rolde over de grond, en werd gestopt door een steen. Houndour kon niet meer verder vechten. ''Houndour is niet in staat om verder te vechten, Alex wint de tweede ronde!'' riep Lisa, met een brede glimlach.
Peter gromde, op dezelfde manier als Alex deed. Vervolgens gooide Alex ruw een Pokéball in de richting van Alex, alsof hij hoopte dat de Pokéball tegen Alex' hoofd aan zou komen. ''Nu, Magnemite!'' Er verscheen een rond, zwevend weze op het veld. Aan alle beide kanten van de cirkel zat een magneet, en er zat slechts één oog op het wezen. In het hoofd, leek het alsof er een schroef doorheen was geboord. Alex greep z'n Pokédex:
''Magnemite, de Magneet Pokémon. Deze Pokémon voedt zichzelf met electriciteit, en
heeft het zelfde aantal electriciteit, als een geheel vliegtuig. Deze Pokémon zweeft altijd.''
''Ik ben een trainer, die weet welke Pokémon goed voor hem zijn. Deze kleine Magnemite ziet er dan wel klein, en zwak uit, het zal later evolueren in een Magneton. En zodra ik heb uitgevogeld hoe, zal Magneton evolueren in Magnezone. Ik ben geen vang-maar-raak zoals jouw, meneer sukkel.'' riep Peter.
''Wacht maar af! Lickitung, kom terug!'' riep Alex. Lickitung werd opgezogen door een dunne, rode straal. Lickitung had nu alle tijd om uit te rusten, ondertussen haalde Alex nog een andere Pokéball tevoor schijn. Alex gooide de Pokéball in de lucht, en riep: ''Nu, Voltorb!'' Voltorb kwam eruit, en keek met een woedende blik naar Magnemite, het waren duidelijk Pokémon die aan elkaar gewaagd waren. ''Magnemite, Spark!'' riep Peter.
''Doe ook Spark, Voltorb!'' riep Alex. Er verscheen een krachtige, geele straal vol electriciteit van Voltorb, en kwam recht op Magnemite af. Het zelfde gebeurde met Magnemite, alleen was de straal van Magnemite blauw. Beide stralen kwamen tegen elkaar aan, en het leek erop dat de stralen even sterk waren. ''Kom op, Voltorb! Geef alles wat je hebt!'' riep Alex.
''Jij ook, Magnemite!!'' riep Peter, op dezelfde toon als Alex.
Beide stralen werden, maar uit eindelijk won de straal van Voltorb. Magnemite kreeg een grote schok, en viel op de grond. Magnemite stond op, en keek woedend naar Voltorb. ''Voltorb, doe Sonic Boom!'' riep Alex.
''Jij ook Sonic Boom, Magnemite!'' riep Peter.
Beide Pokémon maakten een salto, en er kwamen een soort golven van de Pokémon af. De twee golven kwamen tegen elkaar aan, en explodeerden. Beide Pokémon kregen verwondingen door de explosie, en konden het haast niet meer volhouden. ''Snel, Voltorb. Maak het af met Explosion!'' riep Alex. Voltorb kwam op Magnemite af, en explodeerde toen hij dichtbij Magnemite was. Er verscheen een enorme rookwolk, die beide Pokémon bedekte. Langzaam trok de rook weg, het was nu duidelijk dat beide Pokémon op de grond lagen. ''Voltorb en Magnemite kunnen niet meer verder vechten, beide Trainers hebben nu nog één Pokémon over! De volgende ronde wordt de beslissende ronde. Trainers, laat jullie Pokémon zien!'' riep Lisa, ze begon de hoop kwijt te raken.
''Nu, Lickitung!'' riep Alex, Lickitung kwam er uit, met een vecht pose.
Peter gooide een Pokéball in de lucht, en riep: ''Nu licht het aan jouw, Buizel!'' Er kwam een soort wezel uit de Pokéball, met oranje kleuren. Alex greep naar z'n Pokédex, die zei:
''Buizel, de Zee Wezel Pokémon. Deze Pokémon zwemt,
door z'n twee staarten in het rond te laten bewegen. Deze
Pokémon kan supersnel stoppen in het water, door z'n band.''
''Laat me raden, weer zo'n uitgekozen Pokémon!'' riep Alex, die stiekum onder de indruk was van Peter's coole Pokémon.
''Ja, helemaal. Deze Pokémon is super sterk, en kan alles aan! Deze Buizel heeft de eerste twee Pokémon van een super sterke gymleader! Die ene die jij nog niet bent tegen gekomen, omdat je een Slowpoke bent!'' riep Peter. ''Begin maar met Water Gun, Buizel!''
''Stop de Water Gun met Focus Punch!'' riep Alex kwaad.
Buizel sprong in de lucht, en spoot een paar krachtige water stralen uit. Lickitung's handen begonnen te gloeien, en Lickitung ramde alle spatten water. Al het water vloog op de grond, en het werd er steeds natter. ''Doe Sonic Boom!'' riep Peter. Buizel sprong in de lucht, z'n staart begon te gloeien. Buizel maakte een salto, en er verschenen weer van die golven. ''Blijf doorgaan met Focus Punch!'' riep Alex. Lickitung begon moe te worden, en Buizel bleef maar doorgaan met al die Sonic Boom's. Op het gegeven moment, kon Lickitung er niet meer tegen, en stopte met de Focus Punch. Lickitung werd geraakt door een paar krachtige Sonic Boom's. Lickitung viel op de grond, en kon niet meer verder vechten. Lisa zuchtte, en zei: ''Lickitung kan niet meer verder vechten, Buizel wint. De winaar van dit gevecht is Peter.'' Peter haalde Buizel terug, en riep:
''Lekker voor je! Ik moet nu gaan, we zullen elkaar weer tegenkomen. Dan kan ik je weer eens helemaal inmaken.'' Peter liep weg, en Alex stond met een mond vol tanden.


Reacties:


Sunrise
Sunrise zei op 11 jan 2010 - 20:00:
Leuk!!! Het gevecht was echt spannend =D


bigtukker zei op 23 dec 2009 - 16:23:
Ik vond het wel een spannend gevecht.


Rush
Rush zei op 23 dec 2009 - 12:30:
Ok bedankt


Soragek
Soragek zei op 23 dec 2009 - 12:25:
was helemaal geweldig XD