Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Tokio Hotel » Reden: The making of (SA) » Reden: The making of

Reden: The making of (SA)

12 jan 2010 - 18:59

611

3

287



Reden: The making of

[Bill pov]

Ziezo, vandaag gaan we de clip van Reden opnemen. Ze kwamen ons al vroeg ophalen om naar dit hotel te komen. We wachten nu enkel nog op Nora, een nicht van Tom en mij, ze zal mijn lief moeten spelen. Wanneer ze er eindelijk is geven Tom en ik haar een knuffel wordt het script doorgenomen. Wanneer alles duidelijk is worden Georg, Gustav, Tom en ik naar een van de kamer gebracht, kamer 483 natuurlijk. Ik moet op het bed gaan zitten en terwijl de rest zich klaarzet in het leefgedeelte van de kamer wordt er nog snel beslist dat ik in de plaats van een zwart T-shirt en een witte skinny een rood T-shirt moet aandoen met een zwarte jeans.
De muziek begint te spelen en zoals gepland is gaat de deur open vlak voor ik moet beginnen zingen. Ik playback mijn tekst en Nora komt de kamer binnen. Wanneer het refrein begint sta ik recht en terwijl ik in de camera zing ga ik bij de rest in het leefgedeelte staan om daar verder te playbacken. Wanneer het refrein gedaan is wordt er 'Cut!' geroepen. Iedereen kijkt in de richting van de regisseur die tevreden naar ons toekomt. "Goed, geweldig jongens! Het staat er van de eerste keer op."
Na een korte pauze waarin vanalles overlegt wordt gaan we weer verder met filmen. Ik ga weer op het bed zitten en playback deze keer de 2de strofe. Nora komt bij me op het bed liggen en begint een hele uitleg te geven over haar weekend met enkele vriendinnen, wat best mag aangezien het geluid toch niet opgenomen wordt. Het lukt me niet om mijn tekst serieus te playbacken dus moeten we het na mijn lachbui opnieuw doen. De 2de poging gaat een stuk beter en terwijl ik de zin 'red langsam, bitte nicht zu schnell' playback leg ik een vinger op haar lippen en zeg met een grijns op mijn gezicht "willkommen im Hotel".
We zijn nu al 5 uur bezig met de clip en worden nu voor het laatste stukje naar een gang gebracht. Om de beurt moeten Tom, Georg, Gustav en ik voor de muur gaan staan en worden we 1 keer recht in ons gezicht en 2 keer in profiel gefilmd terwijl we 'Reden' zeggen. Wanneer ook dat erop zit zijn we vrij en gaan we samen met Nora wat drinken in de bar van het hotel.

2dagen later
Samen met Nora, David, Georg, Gustav en Tom zitten zitten we in de studio om het resultaat van de clip te zien. In het begin zie je hoe Nora naar onze kamer informeert en versnelt naar kamer 483 gaat. Wanneer de deur vanzelf opengaat begin ik te zingen en bij het refrein huppel ik naar de groep. Bij de 2de strofe zit ik weer op het bed en komt Nora naast me liggen. We worden van bovenaf gefilmd en ze zoomen in op ons en de zin 'willkommen im Hotel' zeg ik weer recht in de camera. Opnieuw zing ik het refrein bij de rest van de groep en bij het volgende stukje zie je hoe Georg, Gustav en Tom om de beurt op de deur staan te slaan en de deur proberen in te beuken. Ik vind dat dat er eigenlijk best grappig uitziet. Opnieuw het refrein bij de rest en op het einde is er een flik stuk montagewerk te zien. De lippen van mij, georg, Tom en Gustav zeggen soms tegelijk, soms afwisselend, soms recht in de camera en soms in profiel, en soms in een combinatie van datalles het woordje 'Reden'.

De clip ziet er echt geweldig uit!
In het vervolg laten we al onze clips door fans schrijven!!

[reacties??]


Reacties:


dreamerangel
dreamerangel zei op 23 juli 2010 - 16:57:
Wanneer de deur vanzelf opengaat begin ik te zingen en bij het refrein huppel ik naar de groep


omg , Bill huppelend XD


YarahartBill
YarahartBill zei op 15 mei 2010 - 17:26:
AHHH ZO MOET IE ER ECHT UIT ZIEN!
facking vet!


jorinloveth
jorinloveth zei op 23 dec 2009 - 21:36:
Ooh leuk x)

leuk geschreven