Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure » Hoofdstuk 2 episode 2

Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure

23 dec 2009 - 16:30

556

0

198



Hoofdstuk 2 episode 2

Shit, Dacht Jos. Ik moet terug naar Sandy en de pokémon, ik maak geen schijn van kans.
Jos begon op zijn aller hardst te rennen. Hij viel een paar keer over een boomstronk of een Shroomish, maar hij bleef rennen.
Volgens mij is het niet ver meer. Zei hij in zich zelf. Terwijl hij dat zei rende hij over iets zachts, zonder er bij na te denken rende hij verder, maarja, er was nu iemand heel boos op hem!
Sandy, Sandy!!, Riep Jos. Je moet meekomen, er iets ergs met Aipom aan de hand!
Oke, kom mee Aipom! Riep Sandy. Jos riep Munchlax en Cyndaquil bij elkaar en ze wilde net vertrekken, of er stond daar iets hen op te wachten.
Treeecko!! Riep een kwade Treecko. Hij was boos omdat Jos over zijn staart was gerend, en hij wilde nu wraak!
Wat? Cyndaquil nu, doe vlammenwerper! Riep Jos. Treecko had nog niet zo snel op een aanval gerekend en werd geraakt door de vlammen.
Kijk uit Jos! Straks vliegt alles hier in brand!Riep Sandy.
Oja, oke dan, Zei Jos. Cyndaquil doe je kopstoot! De Treecko ontweek de aanval behendig en sloeg Cyndaquil neer met zijn staart.
Oh! Munchlax doe hyperstraal! Riep Jos. Munchlax sprong naar voren en raakte Treecko met een geweldige straal.
Mooi zo, nu pokéball! Riep Jos. Treecko, die tegen een boom lag, werd in de pokéball gezogen die nu op de grond rolde. 1 keer, 2 keer, 3 keer op en neer. En toen lag hij stil.
Yes, we hebben Treecko! Riep Jos. Hij klonk niet heel erg blij, maar dat kwam vast doordat Aipom in moeilijkheid verkeerde.
Kom op, we moeten snel naar de grot toe! Riep Jos. Hij en Sandy renden door de jungle, weer hetzelfde pad dat Jos net had genomen.
Kijk, hier is het binnen! Zei hij.
Oke Aipom doe Swift! Riep Sandy. Haar Aipom sprong de grot in en verraste de 2 Rampardos met een sterrenregen!
Munchlax Hyper Straal en Cyndaquil Vlammenwerper! Riep Jos. De 2 pokémon vielen de Rampardos aan, die nu echt heel boos waren en met stenen en rotsen gingen gooien.
Nee, kijk uit! Riep Jos. Sandys Aipom en zijn Munchlax en Cyndaquil waren uitgeschakeld, maar hun twee vijanden gingen door met aanvallen.
Nee ze doen kopstoot! Ga aan de kant! Riep Sandy. Het had geen zin want de twee pokémon waren echt heel kwaad en gingen gewoon door. Ze konden alleen maar toekijken.
Ze kwamen heel hard aangerend, en ineens gingen ze neer.
Aipom! Riep Jos blij. Jos zijn Aipom had de 2 Rampardos uitgeschakeld door hun in de rug aan te vallen.
Dankjewel! Riep Sandy dolblij. In een keer kwamen al de gevangen Aipom uit de rotsenkring en gingen allemaal die van Jos bedanken.
Waarom zouden ze nou al die Aipom gevangen nemen? Vroeg Sandy zich af.
Ik denk, dat ze hun eten hadden gestolen. Kijk daar, daar liggen allemaal bananen en berrys. Zei Jos.
Intussen werd Jos Aipom in de lucht getild en toegejuicht.
Jammer voor Treecko, maar hij moest toch nog uitrusten van ons gevecht net. Zei Jos die even keek of hij zijn pokéball nog had. Ze besloten om weer naar de open plek te gaan om daar te overnachten. Ze werden gevolgd door al de bevrijdden Aipom, en dat waren er heel veel! Jos en Sandy hadden een tent opgezet. Al de Aipom, inclusief die van hun, sliepen in een paar grote bomen. En zo ging er een nacht voorbij.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.