Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure » Hoofdstuk 6 Terugkeer in Atorn City

Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure

23 dec 2009 - 16:39

584

1

185



Hoofdstuk 6 Terugkeer in Atorn City

Allemaal van boord!, Riep de kapitein. Tenzij je dekschrobber bent!
Tot ziens Sandy. Zei Jos.
Huh wat? Zei Sandy verbaasd.
Hoorde je niet wat de kapitein zei? Zei Jos die zijn lach bijna niet in kon houden.
Haha, heel grappig. Zei ze sarcastisch.
Ze stapte van het schip en betraden Atorn City South. De plek waar vandaag een mini Contest werd gehouden. Wat Sandy niet wist, maar ik wel want ik ben de verteller en ik weet alles.
Is dat het contest alleen over ronde 1 van een contest gaat. En dat je 2 pokémon moet gebruiken. Aparte regels, maar wel leuke.
De plek waar het contest wordt gehouden is even kijken hierzo. Zei Sandy. Ze wees naar een rond gebouw waar een groepje mensen voor stond.
Hey, ben jij Sandy? Vroeg een meisje die ongeveer even oud was als Sandy.
Ja, dat ben ik. Zei Sandy voorzichtig.
Oké, dan is iedereen er. Ik ben Megan, ik heb dit georganiseerd. Zei Megan Glimlachend.
Megan leidde de groep het gebouw in. Ze kwamen uit bij een podium met tribunes van ongeveer 4 meter hoog, niet heel groot dus.
De bedoeling is dat iedereen vandaag mooie combinaties maakt met 2 pokémon, net zoals in de eerste ronde van een contest., Legde Megan uit. Als jullie het snappen mogen jullie 2 pokémon uitkiezen waarmee je het laat zien. Als het kan moet je improviseren. Ik zal beginnen. Ze liet een Piplup en een Dragonair uit hun pokéball en betrad het podium.
Piplup Bubbelstraal in de lucht en Dragonair IJsstraal erop! Riep Megan. De kleine pinguïn pokémon Piplup spoot een hele wolk bellen in de lucht, die door zijn maatje Dragonair werden bevroren. Ze bleven in de lucht zweven en glinsterde als een kristal.
Oké Dragonair doe Bliksemstraal! Riep Megan. Dragonair liet heel veel aparte stroom stralen los, iedere straal kwam op 1 aparte bel. De IJskristallen vlogen door de zaal en schitterde in het zonlicht dat door de glazenkoepel op het dak kwam.
Er volgde een luid applaus voor de show van Megan.
Zo, nu jullie weten hoe het te werk gaat, kan de eerste deelnemer naar voren komen. Jullie shows worden beoordeeld door één jurylid., Zei Megan. Succes Sandy, jij bent eerst.
O jee, oké dan., Zei Sandy verlegen. Ze betrad het podium Nu Aipom en Totodile!
Er klonken verschillende verbaasde geluiden uit het groepje coödinatoren, omdat ze een speciale Aipom heeft.
Aipom draai en doe Swift! Riep Sandy. Aipom draaide om haar as en slingerde een hoos sterren omhoog.
Totodile doe bijt! Riep ze. Totodile sprong steeds omhoog en beet 1 ster per keer kapot. Na iedere beet kwam er glinsterend regenboogkleurig licht in de lucht. Het was een goede vertoning. Maar wat zou de rest doen?
Er was een jongen met een Blastoise en een Pidgeot, hij deed een vlieg en water show door elkaar. Ook een leuke show was die van een meisje, Crystal genaamd.
Met een Roselia en een Spoink deed ze een geweldige show. Roselia deed Verdeelspoor. Daarna deed Spoink Psywave waardoor het verdeelspoor vertraagd viel. Intussen liet Roselia het oranje poeder vertraagd in een cycloon vliegen door er een Magisch Blad aanval omheen te doen. Niemand was verbaasd toen haar naam werd geroepen als winnares.
Gefeliciteerd Crystal, je deed het geweldig, Zei Megan blij. Helaas geen lintje voor jou, daarvoor moet je bij het Atorn City Contest zijn. Ik weet zeker dat je ver komt.
Dankje, jij was anders ook niet mis. Zei Crystal.
Sandy was niet teleurgesteld. Vooral niet toen ze hoorde dat ze 2e was geworden. Ze wist gewoon dat ze het Atorn City Contest ging winnen. Maar dat moeten we nog zien.


Reacties:


Rush
Rush zei op 24 dec 2009 - 16:21:
Leuk man, deze epi is cool :p