Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure » Hoofdstuk 7 Episode 3

Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure

23 dec 2009 - 16:41

587

0

167



Hoofdstuk 7 Episode 3

Zo, ik heb een hele mooie kamer! Zei Jos blij bij het zien van zijn kamer in het verblijf.
Intussen kwam Sandy ook binnen gewandeld.
Wow, mooie kamer. Zei ze. Weer een dubbel bed.
Vind je het erg? Vroeg Jos plagerig.
Nee natuurl.. euh, maakt me niet zoveel uit. Zei ze blozend en liep de kamer uit met het excuus dat ze iets was vergeten.
Oke dan, ik ga eens kijken waar en tegen wie ik moet. Zei Jos meer tegen zichzelf dan tegen Sandy die al beneden was.
Jos vond in de hal een bord met alle wedstrijden. Zijn naam werd er net op gezet.
Ik moet tegen Erik in stadion 1. Zei Jos tegen zichzelf. En even kijken hoe laat NU! Rennen! Jos rende de deur uit en stadion 1 in. Sandy zag hem toevallig wegrennen en kwam tot de conclusie dat hij te laat was. Ze ging dus ook naar stadion 1 om te kijken.
Shit, ik hoop niet dat ze me diskwalificeren omdat ik laat ben. Zei Jos paniekerig. Hij rende 2 trappen op en aan het einde van de gang weer 2 af en hij stond weer in dezelfde gang als daarnet.
Oke, rustig blijven Jos, rustig blijven. Kalmeerde hij zichzelf.
Kijk gewoon op dat bordje daar. Zei Sandy rustig terwijl ze binnen kwam. Ze had het over een bordje aan de muur met: Trainers ingang.
Dankje! Riep Jos terwijl hij rechtsaf een deur inging.
Sandy ging naar de tribune, en Jos was aangekomen op het speelveld. Hij moest in een groot vierkant gaan staan dat tegen de korte kant van het veld aanlag. Hij was niet heel erg te laat.
Zo mensen, de trainers zijn binnen, het gevecht kan van start. Maar eerst, het speelveld! Riep de omroeper. Het vlakke speelveld kreeg gras en een hoop bomen die ver van elkaar stonden. Ook kwamen er een aantal heel hoge rotsen uit de grond. Nog hoger dan een huis.
Goed, het speelveld is klaar, Erik mag de eerste zet doen, je mag 2 pokémon gebruiken, laat het gevecht beginnen! Riep hij om.
Jos stond er gespannen bij. Het was immers afgelopen als zijn 2 pokémon waren uitgeschakeld, maar hij moet zijn gedachten verzetten wil hij een kans maken om te winnen.
Oke Vulpix kom eruit! Riep Erik.
In dat geval, Squirtle! Riep Jos.
De 2 pokémon stonden klaar voor het gevecht!
Snelle aanval! Riep Erik. Vulpix zigzagde door de bomen heen, om een grote rots en veraste Squirtle bijna.
Duik in je schild. Riep Jos. Squirtle dook in zijn schild en Vulpix ramde zijn schild tegen een rots. Squirtle kwam er echter ongeschonden uit en vuurde een waterpistool op Vulpix.
Oh nee! Riep Erik. Zijn Vulpix was erg verzwakt door de wateraanval, maar kon op eigen kracht overeind komen.
Doe je vlammenwerper. Riep Erik. Vulpix deed een verschroeiende vlammenwerper, maar dat haalde niks uit, want Squirtle deed weer een waterpistool een liet de vlammen vervagen.
Euhm, wat nu? Dacht Erik hardop.
Maak het af met Hydro Pomp! Riep Jos. Vulpix was een beetje in de war omdat zijn vlammenwerper ineens was verdwenen en werd nu door een hoop water uitgeschakeld.
Ah, kom terug. Zei Erik. Als jij een water soort gebruikt, ze ik een gras soort in! Kom eruit Turtwig! Er verscheen een kleinere Turtwig dan gemiddeld. De helft van het publiek lag in een deuk. Jos moest zich inhouden niet te lachen.
*kuch* Kom maar terug Squirtle. Zei Jos. Charizard handel dit af! Nu lag heel het publiek over de grond te rollen van het lachen.
Vlammenwerper! Riep Jos met een glimlach. Zoals verwacht, Turtwig was verslagen en Jos is zonder veel moeite door ronde 1 gekomen.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.