Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen n schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure » Hoofdstuk 8 Episode 2

Pokémon Battle Realms - Torn Islands Adventure

23 dec 2009 - 16:43

390

0

198



Hoofdstuk 8 Episode 2

Dat is 1 Riep Jos blij.
Lilly pakte een nieuwe pokéball.
Ik reken op jou, kom maar Sunflora! Riep Lilly. Sunflora lijkt op een zonnebloem, het is ook een gras soort, dus dit wordt spannend!
Ja leuk hoor, Bulbasaur Bijt aanval! Riep Jos. Sunflora was nog bezig zichzelf aan het showen aan het publiek, toen hij ineens hard werd getroffen door Bijt.
Sunflora toch! Zei Lilly boos. Sla hem hard! Sunflora haalde hard uit met zijn blad, maar Bulbasaur was sneller dan de aanval. Hij dook op de grond en gaf Sunflora een harde Tackle, een Tackle waarbij Sunflora in het drijfzand viel.
Oké, tijd voor een nieuwe tactiek Bulba. Zei Jos verassend. Slinger door de bomen! Hij verwachtte zeker een directe tegenstoot, maar dat had hij toch fout.
Je weet wat je te doen staat! Riep Lilly kalm. Sunflora begon nu wit licht aan te trekken. Jos was zo blind om daar niet op te letten, hij was bezig met zijn tactiek.
Bulbasaur ga richting Sunflora! Riep hij. Bulbasaur slingerde als een aap door de bomen richting Sunflora.
Klaar? Vuur! Riep Lilly. Sunflora vuurde een Zonnestraal af, minstens net zo hard als die van Bulbasaur in het vorige gevecht. Bulba verwachtte het niet, zijn concentratie was overduidelijk op iets anders gericht.
Krabbel op! Riep Jos bezorgd. Met enige moeite lukte het Bulbasaur, en hij ging verder waar hij gebleven was. Hij slingerde naar de boom die boven Sunflora uittorende. Sunflora zat nog steeds vast in het drijfzand.
Probeer je eruit te trekken met roede. Zei Lilly. Sunflora bond zijn roede om een boom, en begon zich eruit te trekken, langzaam.
Stomp op de tak Bulba! Riep Jos naar Bulbasaur die inmiddels boven Sunflora in de boom hing. Hij trapte op een rotte tak beneden hem. Bulbasaur hield zichzelf vast aan een andere tak, want de rotte tak viel naar beneden op Sunfloras hoofd!
De klap was hard, en het leek erop dat Jos had gewonnen.
Kom op Sunflorrie! Riep Lilly. Maar het maakte niks meer uit, hij kon terugkeren in zijn pokéball want Jos had gewonnen!
Ja Bulbasaur geweldig!Riep hij blij. We zijn gekwalificeerd! Jos wilde naar het veld rennen om Bulbasaur te prijzen, maar in plaats daarvan kotste hij zijn middageten uit over de vloer.
Gatver, het lucht in ieder geval wel op! Zei Jos lachend met een zuur gezicht. Bulbasaur was intussen al naar hem gekomen, om hem te bedanken.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.