Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » Justin Bieber] Justin! » hoofdstuk 13

Justin Bieber] Justin!

23 dec 2009 - 17:13

1187

0

280



hoofdstuk 13

We liepen dichter naar de speeltuin, en het gezang werd harder. Ik stond stil dicht bij schommel. Ik keek naar het bankje waar die ene jongen en meisje zaten, opeens hoorde ik geen gezang meer. Ze keken me aan, ik stond daar maar, starend naar Justin. ''Tess, kom je nog?'' ik keek naar mijn moeder die in de verte staat. ''Ja , ik kom eraan'' zei ik stotterend. Ik rende naar mijn moeder. Men hard sloeg als een gek. ''Wie waren dat?'' zei ze verbaasd. ''Weet ik niet, er was niemand?'' zei ik met een toon van: 'was daar wel iemand?'. ''Oh oké dan.'' we liepen nweer verder, na nog enkele 10 minuten te lopen, kwamen we bij een mooi hotel. Er was gelukkig nog een kamertje vrij. We liepen naar de lift, we zaten in de 9de etage. ''Mam? ik heb eh..'' voordat ik mijn zin af kon maken, zei mijn moeder: ''Wat heb jij gedaan?''
''Niks laat maar'' zei ik zuchtend. Ik keek naar de grond. Men moeder had de deur al geopend, het was een gezellige kamer. Ik ging meteen naar de computer die in de hoek van de kamer stond. De computer was al aan. Ik klikte meteen op het interneticoontje, en daar kwam de vertrouwde Google. ik surfte naar: hyves.n, ik logde me in. Ik had iets van 20 krabbels met: ik zal je missen, dit en dat. Ik beantwoorde ze allemaal. Ik keek snel wie er online was. Azra is online! Ik klikte op haar naam, en begon meteen te typen hoe mijn reis was gegaan, en wat er daarnet gebeurde. Na ongeveer 10 minuten typen , klikte ik op enter. ''WHAAAA, DAT IS TOCH EENS FF VETT!'' dat was de reactie van Azra. Jammer geneg moest ik stoppen met computeren van mijn moeder, want we gingen eten. Ik nam afscheid, en logde weet uit. ''Mam, weet je wel hoelaat het is?'' zei ik geerriteerd. ''Ja dat weet ik, het is 9 uur'' ondertussen deed ze haar schoenen aan. ''Het is te laat om nog te eten'' zei ik nogsteeds op een gerriteerde toon. ''Je kunt best wel een salade eten?'' zei ze vrolijk. ''Oh, ja eigenlijk heb je wel gelijk.'' zei ik. We namen de lift naar beneden, toen we eenmaal beneden waren vroegen we waar we konden eten. Ze wezen naar een restaurant genaamd: ''Ereale'' mooie naam hoor. We liepen het restaurant binnen. Het was nog vol. Het is een grote restaurant. Je kan gewoon eten pakken van zo'n grote tafel. Ik pakte een bord, en deed een beetje salade op mijn bord. Mama had blijkbaar heel erg honger, want ze deed heel veel macaroni op der bord. We liepen naar een tafel van 2. ''Nou Tess, vertel eens, wat vind je van ons huis?'' zei ze vrolijk, ze nam een hap van der macaroni. ''Mooi, boven was er een mooie kamer met zo'n brede venster zegmaar, ik wil die kamer'' zei ik, ik nam een hap van mijn salade. Hmm, wat lekker. ''Hmm, we zien wel'' zei ze denkend. Verder was het stil, we aten onze eten op. Toen we klaar waren, stonden we op, we liepen naar de uitgang, op dat moment zag ik een bekend gezichtje.. het was justin! Hij was met zijn ouders, hij heeft nette ouders. Ik stond te staren naar hem. ***! hij ziet dat ik naar hem zit te staren, ik kijk snel weg. ''Tess, kom je nou?'' riep mijn moeder. Ik zie dat Justin verbaasd zit te kijken, snel loop ik door. ''Mam, Justin bieber was daar!'' fluister ik. ''Wat leuk voor je! ik zag zijn moeder, en ze kwam me heel bekend voor'' zei ze, ze keek vragend naar mij. ''Oké'' zei ik op een rare toon. Weetje, ik ben blij dat we naar Amerika moesten. We namen weer de lift naar boven, toen we boven waren liepen we naar onze hotel kamer. ''Mam, ik ga slapen'' zei ik gapend. ''Is goed''. ik poetste mijn tandenm en dook in het kingsize bed. Hmm wat een lekker bed. ''Mam? ik wil ook zo'n bed.'' zei ik, voordat mijn moeder antwoord gaf, vielen mijn ogen dicht.

hand in hand lopen we over het warme zand. We kijken allebei, naar de mooie zonsondergang. Justin en ik, alleen wij. In de verte vliegt er een vogel. De vogel werd groter en groter, hij kwam richting mij en Justin. hij vloog dwars door ons heen. Justin was aan de andere kant, en ik aan de andere kant, we konden niet bij elkaar komen.

Ik schrok wakker, het was maar een droom, zei ik opgelucht. Ik hoorde mijn moeder naast me iets mompelen, ik stond op en liep naar het keukentje, ik pakte een beker, en vulde het met water, ik dronk er gulzig van. Ik had een droge keel. En ik kon niet slapen, ik liep naar de raam, we hadden een balkon. Frisse lucht kan ik wel gebruiken. Ik opende de balkondeuren zonder geluid. Een koude winvlaag kwam langs me heen. Ik keek naar de hemel, gelukkig was het gestopt met sneeuwen. Ik zag in de verte de zee, en achter de zee waren er bergen, het was mooi. Ik zong zachtjes. Na 4 minuten zingen, ging ik weer naar binnen. Ik dook mijn kingsize bed weer in, en viel binnen 5 minuten in slaap.
Stilletjes stapte ik uit mijn bed, mam zat nog te slapen. Ik rekte me uit, en liep naar de badkamer, ik poetste mijn tanden, en ging men kleren aan doen. Nadat ik aangekleed was, deed ik wat mascara op. Hmm, ik heb honger. Zou het restaurant al open zijn? Ik denk het wel. Ik deed mijn schoenen aan, ik liep stil naar de lift. Het was stil in het hotel, misschien ben ik de enige? Ik stond te wachten op de lift, hehe, eindelijk is ie er. De lift ging langzaam open, ik stond daar maar, verbaasd naar.. Justin te kijken! Hij glimlachte, ik.. ik stond daar met grote ogen naar hem te kijken. Ik liep met trillende benen, naar binnen. ‘’Jij was toch het meisje, dat gisteravond in de speeltuin zo mooi zong?’’ zie hij met een glimlach, hij stond daar zo relax met zijn handen in zijn broekzakken. ‘’Eh, ja’’ zei ik zonder te stooterend. Tess kom op, doe normaal, Tess. Zo vind hij je nog dom. ‘’Ik ben hier nieuw in dit dorp, ik kom eigenlijk uit Nederland’’ zei ik blozend. ‘’Oh leuk, vind je het hier een beetje leuk? Ik ben ook net hier komen wonen hoor’’ zei hij lachend, wat lacht hij lief. ‘’Ja hoor, hoe heet je straat dan?’’ zei ik nogsteeds blozend. ‘’Embleadstreet 131’’ zei Justin vastberaden. ‘’Ah cool, ik woon drie huizen naast je ‘’ zei ik vrolijk, ik speelde wat met mijn vingers. ‘’Haha, dat is echt vet, dude’’ zei hij vet schattig. Eindelijk waren we bij etage 1. ‘’Denk je dat het restaurant open is? Ik heb nogal honger’’ zei Justin, hij wreef over zijn buik. ‘’haha, denk het wel. Ik heb ook honger.’’ Samen liepen we naar de restaurant. Ik zag vanuit mijn ooghoeken dat hij steeds naar me keek, ik werd spontaan weer rood.


Reacties:

Er zijn nog geen reacties op dit verhaal.