Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Overige » One day I will be there. » Hoofdstuk 2 - ScarlettĆ¢ā‚¬ā„¢s ontdekking

One day I will be there.

23 dec 2009 - 19:11

988

7

444



Hoofdstuk 2 - ScarlettĆ¢ā‚¬ā„¢s ontdekking

Het geheim van humor is verrassing."

“Wie gaat er afwassen?”¯ Zei ze terwijl ze opstond Chloë. “Jij.”¯ Mompelde Casper en Scarlett in koor.”¯Best, Maar niet alleen.”¯ En ze sleurde Scarlett van de bank. “Klier! Kappen! Ik ga al!”¯ Schreeuwde Scarlett lachend, terwijl ze op de grond zit en probeert op te staan. “Stelletje lesbisch.”¯ Probeert Casper door al het gegil heen te schreeuwen. “Dacht je!”¯ Antwoord Scarlett fel tegen hem. Niemand kon van haar zeggen dat ze lesbisch was, zij was 100% hetero en dat zou ze ook blijven. Samen liepen Chloë en Scarlett richting de keuken om de afwas te doen. Terwijl Casper lui op de bank bleef zitten. “Casper!”¯ Schreeuwde Scarlett naar hem. “Zijn wij je slavinnen of zo?”¯ “Ja, wist je dat nog niet schatje?”¯ Riep hij naar haar. “Nee, eigenlijk nog niet.”¯ Schreeuwde ze terug. “Scar, jij ben ook lekker bezig.”¯ Gilde Chloë omdat Scarlett een hand sop naar haar had gegooid. “Altijd vriendin, wist je dat nog niet.”¯ Zei ze terwijl ze een hand schuim probeerde te vermijden die Chloë naar haar toe gooide.

“En nu is het over.”¯ Zei Casper streng die in de deuropening stond toe te kijken. “Ja, baas.”¯ Zeiden de twee meiden in koor. “Zie je, ik zei toch dat jullie mijn slavinnen waren.”¯ Zei hij. “O wacht maar!”¯ Zei Scarlett terwijl ze haar hand in het water deed en er met een hand vol schuim uit kwam. “Hier!”¯ en ze gooide deze richting Casper die de volle lading kreeg. “Weet je, Scarlett wacht jij nog maar eens.”¯ Zei hij terwijl hij de schuimvlokken van zich af probeerde te krijgen. “O.. En nu ben ik bang.”¯ Ging Scarlett uitdagend tegen over hem staan. “Dat was wel de bedoeling ja.”¯ Antwoordde hij. “Het is je niet gelukt!”¯ Zei ze nog steeds uitdagend. Het was haar niet opgevallen dat Casper een van zijn handen achter zijn rug had. Terwijl hij een stap dichter bij haar kwam bracht hij zijn hand voor haar gezicht en duwde zachtjes zodat er een lading schuim in haar gezicht kwam. “VUILE VIEZE FLIKKER!”¯ Schreeuwde en proestte ze uit. “Dit komt je echt duur te staan.”¯ Wanneer Scarlett zo iets zei, gebeurde het ook echt. “Jongens. Zijn jullie klaar met stoeien, want de afwas is gedaan.”¯ Wist Chloë tussen het gegil door te zeggen. “Afwas, wow, dat doe je snel.”¯ Wist Casper uit te brengen terwijl hij een kitteldood van Scarlett kreeg. “Casper,”¯ Vroeg Scarlett met grote puppy ogen terwijl ze was gestopt “Zullen we jou kieteldood verder voortzetten terwijl we in de woonkamer zijn, hebben we meer ruimte!”¯ “Is goed, maar jouw kieteldood zal het ook worden.”¯ Lachte hij. “natuurlijk Casper, droom lekker verder.”¯ Zei ze terwijl ze in de woonkamer liep met Casper achter zich aan. “Tortelduifjes ik ben boven, ik hoef jullie niet dood te zien gaan, stuur wel een condoleance kaartje naar jullie ”¯ Zei Chloë sarcastisch terwijl ze naar boven liep richting haar slaapkamer.

“Zoo, Scarrtje nu ben jij aan de beurt met je kietel dood.”¯ Zei hij uitdagend terwijl hij haar op de bank duwde. “Verzet is zinloos!”¯ “Aa”¯ Gilde Scarlett het uit en keek hem aan met een blik waar-ben-jij-mee-bezig-dat-je-mij-aan-durfen-te-doen-maar-eigen-vind-ik-het-toch-heel-leuk. Scarlett speelde het spelletje en greep haar kans toen Casper niet oplette. Ze duwde hem om zodat hij nu op de bank lang, en ging op hem zitten.“Zo en nu heb ik jou.”¯ Zei ze uitdagend terwijl ze haar T-shirt uittrok en haar bh tevoorschijn kwam. “Ik heb het warm meer niet.”¯ Zei ze snel voordat hij maar ook iets kon vertellen. Voorzichtig ging ze met haar handen over zijn borst en begon dit zachtjes te strelen. Ze kon genot dat ze hem gaf in zijn ogen lezen, maar die plezier gunde ze hem niet op dit moment. Met haar handen ging ze richting zijn zij en gaf hem een fikse kietel waardoor Casper het uitschreeuwde en Scarlett met haar hoofd vlak bij Casper’s hoofd kwam. Even twijfelde Casper, maar drukte toen zacht zijn lippen op de van Scarlett. Hij voelde gewoon hoe ze hierover nadacht en zich daarna overgaf. Teder zoende hij haar, likte met zijn tong over haar lippen. Als antwoordt opende ze deze en liet haar tong een spelletje spelen met die van hem. Hij genoot van haar tong en voelde in zijn binnenste een fijn gevoel rond zweven. Het leek voor hem een eeuwigheid te gaan, totdat Scarlett opeens haar mond van de zijne afhaalde. Ze grijnsde en gaf hem plagend een prik in zijn zij. Hij vloog op, waardoor Scarlett van de bank op de grond belanden en hij bovenop haar. Hij keek haar in haar ogen aan en zag er iets vlammen. Snel drukte hij zijn lippen op die van haar en voor hij het wist hadden hun tongen elkaar weer gevonden. Met zijn handen streelde hij heel haar lichaam, zij deed hetzelfde bij hem. Scarlett voelde iets groeien en begon te grijnzen in hun zoen. Boven hoorden ze een deur dicht vallen en verschikt keken ze elkaar aan. “Chloë.”¯ Zei ze zachtjes in zijn oor. Snel wurmde ze zich los uit zijn greep en zocht haar T-shirt en trok die snel aan. “Geen woord?”¯ Vroeg Casper. “Geen woord!”¯ Antwoordde ze snel. En ze snelde zich bij hem op de bank.

“Ik hoorde niets meer dus ik dacht dat jullie gestorven waren.”¯ Zei Chloë toen ze woonkamer in liep. “Ja, we waren moe geworden dus het sterfproces werd afgelast.”¯ Zei Scarlett terwijl ze een giechel moest onderdrukken. “Ik ga naar boven.”¯ En ze haastte zich de kamer uit, rende de trap op en liep richting haar kamer. Pakte haar gitaar en begon wat te tokkelen en er zachtjes bij te zingen. I'm finding it hard to believe we're in heaven. And love is all that I need and I found it there in your heart. It isn't too hard to see we're in heaven Scarlett besefte het maar al te goed, ze was verliefd op haar beste vriend.


Reacties:

1 2

EmMiura
EmMiura zei op 29 dec 2009 - 11:18:
Sexy ~


VampireHeidi
VampireHeidi zei op 25 dec 2009 - 12:49:
Nice 8D


Juliette
Juliette zei op 24 dec 2009 - 11:13:
Wauw.
Echt heel erg leuk(:

Jij snel doorgaan?
<3


TheNewEvil
TheNewEvil zei op 24 dec 2009 - 11:05:
En alweer niicee!
Wanneer H3?
Ghehe Can't wait for it!

Maybe dit nog?
te brengen terwijl hij een "kitteldood" van Scarlett kreeg
I guess kieteldood?

GO ON I WON'T BOTHER YOU XD


LadyLondon
LadyLondon zei op 23 dec 2009 - 19:30:
Nice ;']
<3