Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: A new begin! » Episode 20: Iedereen klaar voor de Pokéringer?!

Pokémon: A new begin!

24 dec 2009 - 12:44

1593

1

172



Episode 20: Iedereen klaar voor de Pokéringer?!

Onze helden staan voor een stadium, waar vandaag een Pokéringer wordt gehouden. Tyler en Lisa vonden dat Alex wel eens wat afleiding verdiende, na de grote nederlaag tegen Peter. Het is een groot evenement, waarbij Trainers en hun vlieg Pokémon, maar één doel in ogen hebben: De ring. De regels zijn simpel, Lisa zal ze vandaag voor jullie uitleggen:
''Het is een groot stadium, met overal mensen. In het midden van het veld, staat een grote paal, met andere kleine palen eraan. Elke ronde gaan er vier ballonnen de lucht in, met in elke ballon een Trainer. Elke Trainer laat z'n Pokémon zien, elke Pokémon moet in staat zijn om te vliegen. In het midden van het veld zweeft een kleinere ballon, met daaraan een ring. Om te winnen, moet je Pokémon de ring in handen krijgen. Dat is nog niet alles, de ring moet naar een bepaalde plek, namelijk aan de paal. Als je de ring hebt, hoeven de andere Trainers niet in paniek te raken. Het is toegestaan om aanvallen te doen op de andere Pokémon. Elke winaar gaat naar de volgende ronde, en vecht tegen een andere winaar. Op een gegeven moment zullen er dan twee overblijven, en dat wordt dan de finale.'' vertelde Lisa aan Alex en Tyler.
''Dat klopt, en de winaar wordt ik! Ik doe namelijk mee!'' riep Tyler, Alex schrok ervan.
Lisa was nog wel iets vergeten uit te leggen, dat legt Tyler nu voor jullie uit:
''Als je een Pokéringer wint, krijg je de ring als prijs. Als je drie ringen hebt, mag je meedoen aan de grote finale. Dat is net zoals Bagde's, en Ribbons!'' vertelde Tyler. ''En ik zal elke keer winnen, samen met Murkrow!'' Murkrow zat op Tyler's hoofd, en maakte een enthoisiast geluid. Ze liepen naar binnen, het begon namelijk al.


''Welkom mensen! Ik ga jullie niet vervelen met een heel verhaal, laten we maar gewoon beginnen!'' riep een dikke man, met een hoed op. De man kreeg een enorm applaus van alle mensen, en de eerste vier ballonnen gingen de lucht in. Het waren grappige ballonnen, elke ballon was gebaseerd op het gezicht van een Pokémon. De eerste ballon was het hoofd van een Chimecho, en de tweede was het hoofd van een Electrode. De derde ballon, waar Tyler in stond, was een Glameow, de ballon van Tyler had een raare vorm. De vierde, en laatste ballon, was gebaseerd op een Grimer. Tyler keek naar de Grimer ballon, en zag dat Luce erin zat! Ondertussen hadden Lisa en Alex dat ook gezien, vanuit het publiek. Lisa keek naast zich, een paar enthousiaste mensen liepen vollop: ''Ja, Luce! Maak ze in!'' Lisa hoefde zich niet eens om te draaien, of wist dat Mai naast haar zit, en Gible naast Mai. ''Jullie weer?!'' riep Lisa kwaad.
''Het ongeluk treft me weer eens, daar hebben we Lisa. Wat een ongelukkig toeval!'' riep Mai, op een kwade toon.
''Vieze Stalker, Tyler maakt Luce dik in!'' riep Lisa boos.
''In jullie dromen, Luce zal winnen!'' riep Mai boos terug.
Budew zat naast Lisa, en begon ineens te gloeien. ''Budew, evolueer je?!'' riep Lisa. Mai stond met ogen open te kijken. Maar ineens hield Budew op met gloeien. ''Ik denk dat je nog niet kan evolueren, Budew. Maakt niets uit, je bent m'n kleine schat!'' riep Lisa, en ze zette Budew op haar benen. ''Als ik jouw was, zal ik Budew nog maar even verwennen. Straks evolueerd ze, en dan geeft ze niet meer om je. Dan wordt ze een gemeen kreng!'' riep Mai. Lisa keek boos naar Mai, en riep: ''Zoals jij? Nooit! Mijn Budew is de allerliefste, en zal nooit kattig worden, als ze evolueerd!''
De twee meiden draaiden zich om, en keken niet meer naar elkaar.
''Trainers, laat jullie Pokémon zien!'' riep de dikke man, met de hoed op.
Tyler begon, en gooide enthousiast z'n Pokéball in de lucht: ''Nu, Murkrow!''
Daarna gooide Luce z'n Pokéball in de lucht: ''Pidgeot, ga!'' Beide Pokémon kwamen uit hun bal, met een kwade blik in hun ogen. Tyler keek naar de andere ballonnen, en zag dat hij ook tegen een Volbeat moest, en een Staravia. ''Trainers, begin!'' riep de dikke man, met de hoed op. Elke Trainer beveelde het zelfde aan hun Pokémon: ''Pak die ring!'' Alle vier Pokémon kwamen in beweging, en vlogen naar de ring. Pidgeot was duidelijk de snelste, en had de ring als eerste. ''Volbeat, Super Sonic!'' riep de Trainer van de Volbeat. Pidgeot vloog door één van de cirkels van Volbeat, en de ring vloog uit haar bek. Pidgeot stopte met vliegen, en viel op de grond. Toen Pidgeot bijna op de grond knalde, vloog ze weer omhoog. Staravia vloog onder de ring, en was plan hem op te vangen. Toen deed Pidgeot ineens een Whirlwind, en de ring vloog recht in de bek van Murkrow. ''Snel, Murkrow! Vlieg naar de paal!'' riep Tyler opgewonden. Murkrow vloog als een gek naar de paal, en liet de ring los. De ring kwam precies in de paal, en een groot applaus was te horen. ''We hebben een winaar!!'' riep de dikke man, met de hoed, enorm hard. Tyler sprong in de lucht van geluk, en riep: ''Ik heb gewonnen, Whahah!'' Lisa keek naast zich, en zag hoe Mai woedend werd. Mai keek naar Lisa, met een woedende blik. ''Waag het niet, om maar één opmerking te maken!'' riep Mai kwaad.
''Hoeft ook niet, de waarheid zegt genoeg. Goed gedaan!'' riep Lisa naar Tyler.
''We gaan een korte pauze houden, voordat we de volgende ballonnen de lucht in sturen!'' riep de dikke man, met de hoed op. Tyler liep naar Lisa en Alex toe, en ging naast ze zitten. ''Goed gedaan, man.'' zei Alex.
''Bedankt, Alex. Ik moet die ring gewoon hebben, het heeft ook nog eens m'n lievelings kleuren!'' riep Tyler opgewonden.
''Kom, schat. We gaan even naar Luce toe, ik heb een plan.'' fluisterde Gible tegen Mai, zodat Lisa het niet kon horen.

Luce, Mai en Gible zaten in de bossen, er liepen veel mensen langs. ''Die daar, gaat naar de volgende ronde!'' riep Mai. Luce kwam meteen in actie, en liep naar hem toe. ''Pardon meneer,'' zei Luce, met een beteuterd gezicht. ''Ik heb zojuist wat getraind met m'n Pokémon, maar m'n Grimer is nu gewond. Hij ligt in die bossen daar, wilt u alstublieft even naar hem kijken?'''
''Natuurlijk, een moment.'' zei de jongen, en hij liep naar de bossen toe. Ineens kwamen er twee handen uit de bossen, en ook twee kleine poten. Gible en Mai trokken hem de bossen in, en sloegen hem in elkaar. Gible sprong op de nek van de jongen, en zag dat z'n pas voor de volgende ronde, als een ketting zat vast. ''Mai, snel! Die ketting moeten we hebben! Die zorgt ervoor dat je naar de volgende ronde, die sukkel daarnet had er ook één!'' riep Gible.
''Oké, dan. Laten we die ketting eens stelen!'' riep Mai, en ze sleurde de ketting van de jongen af. De jongen lag op de grond, nog helemaal in de war. Ondertussen waren Mai, Luce en Gible al weg. De drie gingen zitten, waar ze eerst zaten. Ze zagen dat Tyler allang weg was, dus Luce ging ook maar weg. Er waren al veel ballonnen geweest, en veel sterke Pokémon. Toen startte ronde twee, waaronder met Tyler en Luce. Tyler stapte in z'n ballon, en zag Luce, met een baard. ''Hé, jij mag niet meer meedoen, Luce!'' riep Tyler kwaad.
''Ik weet niet waar u het over heeft, meneer. Ik ben geen Luce, maar uhh.. uhh... Lucas!'' riep Luce.
Alle ballonnen gingen omhoog, en er waren sterke Pokémon te zien. Het was Tyler's Murkrow, tegen Luce's Pidgeot, tegen een Altaria en een Starly. ''Murkrow, pak de ring!'' riep Tyler, zodra de ballon omhoog ging. Alle andere Pokémon gingen ook de lucht in, Pidgeot was weer het snelste, maar werd nog net niet ingehaald door Altaria. Ineens riep Luce: ''Pidgeot, Wing Attack op die ballon!'' Pidgeot's vleugels werden wit, en knalden de ballon kapot. De ring viel naar beneden, recht in de paal! ''We hebben een winaar!'' riep de dikke man, met de hoed. ''Deze meneer zal naar de finale gaan! We geven alle finalisten een korte pauze, van tien minuten. Om even je Pokémon te verzorgen enzo! Hierna houden we de grote finale, tussen twee mensen!'' Tyler ging naast Alex zitten.
''Goed gedaan, Tyler. Jammer, hoor.'' zei Alex, gerust stellend.
Toen, was de finale. Er gingen twee ballonnen de lucht in, en beide bevatte een Trainer. In de Grimer ballon zat Luce, die zich voor deed als Lucas. In de andere ballon, zat een vrouw. Lucas had Pidgeot, en de vrouw had Staraptor. ''Oké, pak die ring!'' riep Luce, en Pidgeot kwam op de ring af. Maar Staraptor bleef gek genoeg staan.
Ineens stond er een grote wind op, Pidgeot werd helemaal in elkaar geschud. Daarna kwam Staraptor op de ring af, en greep de ring. ''Wing Attack!'' riep Luce. Pidgeot kwam op Staraptor af, met haar glimmende vleugels. Staraptor viel op de grond, maar stond meteen weer op. Staraptor vloog naar Pidgeot, die de ring bijna in de paal had gekregen. Staraptor deed vervolgens een Brave Bird. Nu viel Pidgeot op de grond, en had Staraptor de ring bijna in de paal gekregen. ''Whirlwind!'' riep Luce ineens. De ring vloog uit Staraptor's bek, recht in de paal. ''We hebben een winaar!'' riep de dikke man, met de hoed.
''Wow, dat ging snel!'' riep Mai, terwijl Gible aan het dansen was.
''Met trots, overhandig ik deze ring aan de winaar. Lucas!'' riep de dikke man.
''Bedankt, gast. Ik moet nu rennen, doei!'' riep Luce. Alex, Lisa en Tyler liepen weer verder, opzoek naar een stad!


Reacties:


Soragek
Soragek zei op 24 dec 2009 - 13:16:
was zeker wel spannend, de volgende keer beter, Tyler!^^