Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: A new begin! » Episode 21: De verwende Roselia!

Pokémon: A new begin!

25 dec 2009 - 11:04

1377

2

299



Episode 21: De verwende Roselia!

Vorige keer, In Pokémon: The new begin: ''Ik denk dat je nog niet kan evolueren, Budew. Maakt niets uit, je bent m'n kleine schat!'' riep Lisa, en ze zette Budew op haar benen. ''Als ik jouw was, zal ik Budew nog maar even verwennen. Straks evolueerd ze, en dan geeft ze niet meer om je. Dan wordt ze een gemeen kreng!'' riep Mai. Lisa keek boos naar Mai, en riep: ''Zoals jij? Nooit! Mijn Budew is de allerliefste, en zal nooit kattig worden, als ze evolueerd!''

___
Het was kwart over een, de drie kinderen liepen door het bos. Alex zat diep na te denken, over alle dingen die Peter heeft gezegd. ''Zeg, Lisa. Ik denk dat ik weet hoe ik Peter kan verslaan!'' riep Alex ineens.
''Vertel op, wat ben je van plan..'' zei Lisa, alsof het haar niets kon schelen.
''Wel, Peter's taktiek na doen! Peter vangt niet zomaar Pokémon, maar zoekt eerst informatie. Zodra ik een Pokémon zie die ik wil vangen, zal ik eerst kijken of die Pokémon wel nuttig kan zijn!'' vertelde Alex.
''Ik vindt het geen goed plan, maar doe wat je wilt!'' riep Lisa.
''Waarom vindt je het geen goed plan!?'' riep Alex geschrokken. Lisa sloot haar ogen.
''Wel, Peter is een oen. Je moet je niet naar zijn niveau verlagen!'' riep Lisa, hard.
''Je hebt wel gelijk, ik zie wel.'' zei Alex, ze stonden ineens voor een prachtig meer. Het water was helder, en door ze zon waren er prachtige glanzen te zien. Ineens kwam er een man aanrennen, met een blik vol paniek. De man leek oud, en had een stok in z'n handen. ''Help! Help ons!'' riep de man, onder het rennen. De man stopte, en kon niet meer verder rennen. Alex, Lisa en Tyler gingen snel naar de man toe.
''Wat is er aan de hand?!'' riep Lisa bezorgd.
''Het is echt verschrikkelijk! Aan de andere kant van het meer.. verschenen er twee mensen. Een raare vrouw, met rood haar. En een raare man, met groen haar! Ze hadden een Pokémon bij zich, het was blauw. Ze hadden ook een machine bij zich, en ze pompen het meer leeg!'' riep de man, hijgend en in paniek. ''Jullie zijn Pokémon Trainers, en moeten hier iets aan doen! Ik smeek jullie, al die Shellos en Gastrodon!''
''Shellos, en wie?'' vroeg Tyler nieuwschierig.
''Dat zien we dan wel, we moeten nu die mensen stoppen! Ik weet haast zeker dat Mai en Luce hierachter zitten!'' riep Alex kwaad. De kinderen begonnen te rennen, en gingen naar de andere kant van het meer. ''Ik denk.. dat ik het zie!'' riep Alex hijgend.
''Inderdaad, snel!'' riep Lisa, net zo uitgeput als Alex. Ze kwamen aan bij een grote machine, met daarop Mai en Luce. Mai en Luce konden de kinderen niet zien, omdat ze naar de verkeerde kant keken. Alex, Lisa en Tyler waren omringd door Pokémon, het waren twee soorten. Alex en Tyler grepen naar hun Pokédex, en die begonnen te praten:

''Shellos, de Zeeslak Pokémon. Deze Pokémon kun je tegenkomen in twee vormen, elke vorm kun je vinden in een ander gebied. De eerste vorm is roze, en kan je meestal vinden in het westen. De andere is blauw, en is te vinden in het oosten.'' zei Alex' Pokédex.

''Gastrodon, de Zeeslak Pokémon. Deze Pokémon evolueerd uit Shellos, en heeft net als Shellos, twee vormen. Deze Pokémon was er al in de oertijd, en kon toen alles verdragen, door hulp van z'n harde schild. Deze Pokémon leeft in kleine wateren.'' zei Tyler's Pokédex, met dezelfde stem als Alex' Pokédex.

''Cool!'' riep Alex, ondertussen kwam de oude man aanlopen.
''Hé, jullie daar! Stop daarmee!'' riep de oude man. Mai en Luce keken achter zich, en zagen de kinderen samen met de oude man. Mai en Luce gingen tegen elkaar aan staan, en ze moesten lachen. Daarna begon Luce met hun motto: ''Team Destiny zal chaos brengen, we zullen de hoop verwoesten waar het maar kan!'' Daarna vulde Mai hem aan:
''Nergens ben je meer veilig, dus wordt maar vast bang!''
''Ik ben die grote enge man, zal angst voorbrengen waar het maar kan! Luce is de naam.'' zei Luce.
''Ik ben de charmante mooie meid, van mij beledigen krijg je spijt! Mai, dat ben ik!'' riep Mai.
''Ik ben Gible, knoop dat maar goed in jullie sukkelige oren!'' riep Gible.
''Ten eerste, Luce. Je bent niet groot, en ook niet eng. Dan nog iets, Mai. Je bent oud, heel oud. Ik zie de rimpels overal, op je lichaam. Kijk eens aan, Ik heb je beledigd! En heb ik spijt? Nee!'' riep Alex uitdagend.
''Ik ben niet oud! Ik ben nog heel jong!'' riep Mai kwaad, en ze wierp een Pokéball in de lucht: ''Nu, Venonat!'' Venonat had een blauwe strik op, waardoor ze erg schattig leek. Alex wou een Pokéball in de lucht gooien, maar Lisa hield hem tegen: ''Stop, Alex. Ik regel dit wel, samen met Mai.'' zei Lisa, en ze wierp een Pokéball: ''Nu, Budew!'' Budew kwam uit haar Pokéball, en begon net als gisteren, weer te gloeien. ''Wie weet lukt het Budew deze keer wel, om te evolueren!'' riep Alex. Budew begon steeds meer te gloeien, maar toen stopte de gloei ineens. ''Venonat, Super Sonic!'' riep Mai, en Venonat maakte een raar geluid. Er kwamen hoepel vormige stralen van Venonat af, en Budew kwam in één terrecht. ''Solar Beam!'' riep Lisa. Budew was in de war, maar schoot een krachtige straal vol energie naar Venonat. Venonat knalde tegen een boom, en kon niet meer verder vechten. Budew begon weer te gloeien, alleen leek de gloei nu sterker. Budew was nu helemaal wit, en veranderde van vorm. De gloei trok rustig weg, en Budew was geen Budew meer. Alex richtte snel z'n Pokédex op de nieuwe Pokémon, en de Pokédex begon te praten:

''Roselia, de Hoorn Pokémon. Deze Pokémon evolueerd uit Budew, en leeft in de bossen. Roselia haalt haar kracht uit haar bloemen, en heeft een lief karakter. Hoe gezonder Roselia is, hoe beter haar bloemen ruiken.''

''Geweldig, Budew! O, ik bedoel Roselia!'' riep Lisa opgewonden.
''Snel, Luce. Geef Grimer, dan kan ik haar verslaan!'' riep Mai kwaad.
''Maar.. Grimer is van mij!'' zei Luce zacht.
''Kop dicht, Ik leen hem alleen maar!'' riep Mai kwaad. Luce gaf met tegenzin, Grimer's Pokéball aan Mai, en Mai gooide hem in de lucht: ''Nu, Grimer! Doe Tackle!''
''Roselia, doe ook Tackle!'' riep Lisa. Grimer kwam op Roselia af, maar Roselia deed raar genoeg niet wat Lisa haar vroeg, ze deed een Solar Beam. ''Roselia, wat doe je?! Ik riep dat je Tackle moest doen!'' riep Lisa verward. Roselia keek naar Lisa, met een kwade blik. Roselia maakte een raar soort geluid: ''Roossee.. eliaa!'' Het klonk alsof Roselia wou zeggen: 'Kop dicht, je bent m'n baas niet!'
''Grimer, Slugde Bomb!'' riep Mai, en Grimer schoot grote bollen, gemaakt van modder, naar Roselia.
''Goed, Roselia. Doe Solar Beam!!'' riep Lisa, maar Roselia deed weer niet wat haar gevraagd werd. Roselia stak één van haar rozen uit, de blauwe, en deed een raar soort aanval. ''Een Magical Leaf!''
''Laat het maar aan mij over, Lisa! Roselia luistert toch niet. Nu, Glameow!'' riep Tyler, en Glameow kwam uit haar bal. ''Doe Scratch!'' Ineens deed Roselia iets gemeens, ze richtte haar blauwe roos op Glameow, en schoot een krachtige Solar Beam naar haar. Glameow knalde tegen een boom, en kon niet meer verder vechten.
''Roselia, what the hack?!'' riep Lisa. ''Kom terug, nu!'' Roselia werd opgezogen door een dunne, rode straal. Ze probeerde nog tegen te werken, maar het lukte niet. ''Kom terug, Glameow!'' riep Tyler verbaasd.
Ondertussen was zowat het hele meer leeg gepompt, je kon de bodem al zien. Overal in het water zag je blauwe vlekken, het waren allemaal Shellos en Gastrodon. ''Nu, Voltorb!'' riep Alex, en Voltorb kwam uit z'n bal. Alex draaide zich om, en keek naar alle Shellos en Gastrodon. ''Luister, allemaal. We hebben jullie hulp nodig! Richt allemaal jullie sterkste aanval op die machine. Voltorb, help ons met Explosion!'' riep Alex. Alle Shellos en Gastrodon openden hun mond, en schoten modderballen naar de machine. Sommige Shellos konden dat nog niet, en deden een Water Gun. Één Shellos lukte het maar niet om een aanval te doen, en keek beteuterd naar Alex. ''Hallo, kleine. Lukt het niet? Geeft niets hoor, kom hier!'' Alex tilde de kleine Shellos op. De Machine ontplofte, en al het water loop weer terug naar het meer. Mai en Luce, samen met Gible, vlogen de lucht in. ''Heel erg bedankt, Trainers.'' zei de oude man.
''Geen zorgen, we moeten nu gaan. Dag, Shellos!'' riep Alex, maar ineens begon Shellos te huilen. Shellos kroop op Alex' hoofd, en kroop daarna in Alex' tas. Shellos kwam er weer uit, met een Pokéball in haar bek. Ze drukte op het knopje, en had haar zelf gevangen.

Samen gingen de kinderen weer verder, met wat nieuwe/oude vrienden erbij. Met hun nieuwe aanwinst, Shellos, en met hun verwende Roselia.


Reacties:


Sunrise
Sunrise zei op 11 jan 2010 - 20:07:
''Ten eerste, Luce. Je bent niet groot, en ook niet eng. Dan nog iets, Mai. Je bent oud, heel oud. Ik zie de rimpels overal, op je lichaam. Kijk eens aan, Ik heb je beledigd! En heb ik spijt? Nee!''


Soragek
Soragek zei op 24 dec 2009 - 15:01:
hij was leuk en spannend te gelijk, ga zo door^^