Welkom op FanFic.nl

De Nederlandse website waar je fanfiction kunt lezen én schrijven.

Nu on-line: (0)

Home » Pokémon » Pokémon: A new begin! » Episode 22: Een Rematch om niet te vergeten!

Pokémon: A new begin!

26 dec 2009 - 13:54

1419

4

269



Episode 22: Een Rematch om niet te vergeten!

Vorige keer, in Pokémon: A new begin: Lisa zuchtte, en zei: ''Lickitung kan niet meer verder vechten, Buizel wint. De winaar van dit gevecht is Peter.'' Peter haalde Buizel terug, en riep: ''Lekker voor je! Ik moet nu gaan, we zullen elkaar weer tegenkomen. Dan kan ik je weer eens helemaal inmaken.'' Peter liep weg, en Alex stond met een mond vol tanden.

___
Onze helden zijn vandaag aangekomen in een kleine stad, genaamd Gliron Town. Ze waren net aangekomen bij het PokémonCenter. Er stonden een aantal Trainers bij elkaar, en ze keken naar een kleine tv. ''Pardon, wat doen jullie?'' vroeg Alex aan één van de Trainers. ''De Champion van de Mashu regio, Zed, heeft een gevecht met een uitdager!'' riep de Trainer, en hij draaide zich snel om. ''Zed houdt een gevecht?! Dat moet ik zien!'' riep Lisa. ''Ik vindt Zed, zó cool! M'n idool..''
''Ik vindt hem ook cool, en sterk. Maar op een dag zal ik hem verslaan!'' riep Alex.
''Ja, dat zeggen ze allemaal. Zie eerst maar dat je alle bagde's wint!'' riep Lisa.
Alex, Lisa en Tyler keken naar de televisie. Zed was een lange man, met witte stiekels. Een zwart pak, en coole Pokémon. Z'n uitdager was een normale jongen. De uitdager had net een Corsola ingezet. En Zed had een Rhyperior. ''Rhyperior, Rock Wrecker!'' riep Zed. Rhyperior kwam naar Corsola toe, en gaf hem een paar flinke knallen.
''Het ziet er naar uit dat Corsola niet verder kan vechten, en dat Zed weer eens wint. Is er dan niemand die Zed kan verslaan?!'' riep de presentator, nadat Corsola bewusteloos op de grond lag.
''Geweldig, met slechts één aanval!'' riep Alex, onder de indruk.
''Ja, inderdaad.'' zei een bekende stem, iemand stond achter Alex. Alex draaide zich snel om, en zag dat Peter achter hem stond: ''Maar zo sterk zal jij nooit worden, Ik ben natuurlijk nu al zo snel!''
''Luister eens, sukkel. Je hebt dan wel een grote mond, tijdens een gevecht piep je wel anders! Je poepte haast in je broek tijdens ons gevecht, Ik kon je ruiken! Je hebt met geluk gewonnen, het scheelde niets!'' riep Alex uitdagend, Alex had zin in een goed gevecht. ''Ik rook alleen de geur van de overwinning, die ruik ik wel vaker. Laten we een gevecht gehouden, Ik heb een sterke Pokémon in m'n team gevoegd. Jij zal nooit een Pokémon kunnen vangen, nog geen Magikarp! Al je Pokémon volgen je gewoon!'' riep Peter.
''Wacht maar af, je zult het zien! Kom maar op, met dat gevecht!'' riep Alex, ze liepen naar de achtertuin van het PokémonCenter.


Lisa bood zich weer eens aan als scheidsrechter, en riep: ''Dit wordt een vier, tegen vier gevecht. Beide Trainers mogen hun Pokémon terug roepen, en de eerste zonder Pokémon, verliest! Laat het gevecht beginnen!''
Peter gooide een Pokéball in de lucht, en riep: ''Nu, Yanma!''
Alex wist wel wat een Yanma was, maar wou wat meer info. Dus pakte hij de Pokédex:

''Yanma, de Dunne Vleugel Pokémon. De vleugels van Yanma zijn zó dun, dat ze haast onzichtbaar zijn. De ogen van Yanma kunnen overal naar kijken, zelfs naar achteren. Op die manier zal Yanma geen prooi laten gaan.''

''Alleen een sukkel zoals jij heeft daarvoor een Pokédex nodig, Yanma zitten overal! Misschien blijven ze van je weg omdat je stinkt..'' zei Peter, uitdagend.
''Wacht maar af! Nu, Wormadam!'' riep Alex kwaad.
''Yanma, Wing Attack!'' riep Peter. Yanma's vleugels werden wit, en Yanma kwam op Wormadam af.
''Wormadam, spring op Yanma!'' riep Alex, verder wist Alex niets te verzinnen. Yanma kwam nog steeds op Wormadam af, en vloog erg laag boven de grond. Wormadam zette zich van de grond af, en sprong omhoog. Wormadam kwam recht op Yanma terrecht. Yanma verloor z'n evenwicht, en vloog steeds lager. ''Wormadam, Bug Bite!'' riep Alex.
Wormadam beet Yanma, en Yanma knalde op de grond, Wormadam sprong van Yanma af. Yanma vloog weer omhoog, en wachtte op een commando. ''Yanma, Sonic Boom!'' riep Peter.
''Ontwijk, Wormadam!'' riep Alex, maar het was al te laat. Yanma ging wat heen en weer met z'n vleugels, en maakte een paar krachtige golven. Alex was verbaasd, over hoeveel Pokémon Sonic Boom kunnen leren. Elke Pokémon die Alex van Peter kende, kon Sonic Boom, behalve Houndour. Buizel kon het, Magnemite kon het, en nu ook Yanma! De krachtige golven knalden tegen Wormadam af, en Wormadam vloog in de lucht. Wormadam kon gelukkig nog opstaan. ''Wormadam, Tackle!'' riep Alex. Wormadam kwam op Yanma af, en Yanma werd geramd.
''Houd vol, Yanma!'' riep Peter. Ineens begon Yanma te gloeien, het leek op een evolutie, maar dat was het niet.
''Evolueerd Yanma?!'' riep Alex, een beetje in paniek.
''Nee, maar dat komt wel, als dat inderdaad is wat ik denk..'' zei Lisa, beteuterd. Yanma begon te gloeien, en de gloei werd een enorme bal. Yanma schoot de bal naar Wormadam, en die werd hard geraakt. Wormadam stond op, en zag hoe Yanma weer begon te gloeien. Maar deze keer was het geen aanval, maar inderdaad een evolutie. ''Ik wist het! Yanma evolueerd, door die AncientPower!'' riep Lisa. Yanma's vorm veranderde heftig. Yanma werd groter, beter, sterker. De gloei trok weg, en Yanma was nu een Yanmega. Alex kende Yanmega al, maar Tyler niet. Dus Tyler greep z'n Pokédex:

''Yanmega, de Mega Libelle Pokémon. Deze Pokémon evolueerd uit Yanma. Deze Pokémon is een echte jager, en heeft een ruw karakter. De ogen van Yanmega zijn nog beter dan die van Yanma, en kunnen door dingen heen kijken.''

''Ik wist het wel. Toen ik je ving, was je zo sterk. Je moest gewoon snel evolueren naar Yanmega! Nu, Yanmega. Ga op Wormadam af!'' riep Peter, met een gemeene lach.
''Wormadam, weg daar!'' riep Alex in paniek. Yanmega was super snel, en kwam op Wormadam af. Wormadam was ook snel, en rende weg. Toen begon Yanmega te gloeien, en werd helemaal blauw. ''Goedzo, Yanmega!'' riep Peter.
''Alex, dat is Yanmega's Speed Boost!'' riep Lisa. Yanmega knalde tegen Wormadam aan, en die kon niet meer verder vechten. ''Wormadam kan niet meer verder vechten, Yanmega wint deze ronde. Alex heeft nu nog drie Pokémon over.'' zei Lisa, een beetje beteuterd.
''Maakt niets uit, met drie Pokémon versla ik je ook wel!'' riep Alex, en hij gooide een Pokéball in de lucht: ''Dit is de enige manier om die Yanmega te verslaan! Nu, Voltorb!''
''Yanmega, Ancient Power!'' riep Peter. Yanmega begon te gloeien, en de gloed veranderde in een bal. Yanmega schoot de bal naar Voltorb, en de bal explodeerde. Er ontstond een enorme rookwolk, die langzaam weg trok. Voltorb lag bewusteloos op de grond, maar kon nog verder vechten. ''Voltorb! Ga naar Yanmega, en doe dan Explosion!'' riep Alex. Voltorb was heel dichtbij Yanmega, en explodeerde. Yanmega vloog als een gek weg, en heeft het overleefd. Yanmega had veel verwondingen, maar was nog in staat te vechten. ''Voltorb is niet in staat verder te vechten, Yanmega wint.. alweer. Alex heeft nu nog twee Pokémon over. O, en Peter is een oen!'' riep Lisa.
''Dat hoorde ik wel!'' riep Peter.
Alex gooide weer een Pokéball in de lucht, en riep: ''Nu, Lickitung!''
''Luister, Yanmega. Zodra Lickitung verschijnt, doe je een combinatie. Doe eerst Ancient Power, en dan Sonic Boom!'' riep Peter. Lickitung verscheen op het veld, en had niet eens een kleine kans om aan te vallen. Yanmega begon weer te gloeien, en de gloed werd een bal. Yanmega schoot de bal naar Lickitung, en ging daarna meteen verder met nog een aanval. Yanmega ging heen en weer met z'n vleugels, en maakte een paar grote golven. Lickitung knalde op de grond, en was helemaal bewusteloos. ''Ik keur de manier niet goed, maar Lickitung kan niet meer verder vechten. Alex heeft nu nog maar één Pokémon over.'' zei Lisa.
''Klets niet, een aanval is een aanval. Kom terug, Yanmega.'' zei Peter, en Yanmega werd opgezogen door een dunne, rode straal. ''Waar was dat voor nodig?!'' vroeg Alex.
''Ik moet al m'n Pokémon trainen, en niet alleen één. Bovendien, het werd saai je te verslaan. Maar goed, dat gebeurt straks nog wel een keer!'' riep Peter.
''Nu, Shellos!'' riep Alex, en de kleine, blauwe slak verscheen uit de Pokéball.
Ook Peter gooide een Pokéball in de lucht, en riep: ''Ga, Buizel!'' Nu verscheen ook Buizel op het veld.
''Laat maar eens zien wat je kan, Shellos!'' riep Alex. Shellos' nek werd ineens belachelijk lang, en Shellos schoot een aantal bommen, gemaakt van modder, naar Buizel. ''Dit is echt te simpel, voor woorden. Doe maar een Sonic Boom, Buizel!'' zei Peter. Buizel sprong in de lucht, en maakte een aantal golven. De modderballen kwamen tegen de Sonic Boom's aan, en stopten. ''Maak het nu maar af, met een Water Gun!'' riep Peter. Buizel schoot een snelle straal water naar Shellos, en Shellos rolde over de grond.
''Shellos kan niet meer verder vechten, enzo. Helaas wint die oen, daar.'' zei Lisa beteuterd.
''Jaja, je kan gewoon niet tegen je verlies! Nouja.. Alex' verlies! Ik ga er weer vandoor, later sukkels!'' riep Peter.

En zo werd Alex weer verslagen door Peter, en Alex stond weer met een mond vol tanden.


Reacties:


Soragek
Soragek zei op 25 dec 2009 - 12:41:
was zeker een spannend gevecht^^


SpprSven
SpprSven zei op 24 dec 2009 - 20:35:
geweldig

ik vind je stijl van schrijven erg leuk


Rush
Rush zei op 24 dec 2009 - 18:02:
Haha, foutje
En bedankt.


LadyLondon
LadyLondon zei op 24 dec 2009 - 17:56:
wauw deze was echt wel stoer. maar
En zo werd Alex weer verslagen door Alex
? Die volgde ik niet eigenlijk. Maar dit was zeker wel een stoere Epi.